Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6.571
- Πόντοι
- 6.795
Ναι την ιδια λεμε ,ιζαμπελλα την ελεγαν στο γραφειοτο έλυσα,
Λίνα.
εξαφανίστηκε.
Β46
όχι δεν πρόλαβα, το πάλαιψα.Ναι την ιδια λεμε ,ιζαμπελλα την ελεγαν στο γραφειο
Την ειχες παρει?
τη Ναόμι (περίπου δηλαδή Κάμπελ σε πιο κόμπακτ) που έπαιξε σε γραφείο(α) και έκανε αναλαμπή σε στούντιο,
Μαλβιναρα
Ε ναι μπας και την πατησει κανα θυμαΗ Μαλβίνα έγινε Χρύσα; Προσπαθούν να την προωθήσουν με άλλο όνομα;
![]()
στο πρόγραμμα φαίνεται όμως μια Χρύσα στο Κηφισού 30 τώρα και η Μαλβινάρα στο Κασσάνδρας 4.Ε ναι μπας και την πατησει κανα θυμα
Το εχεις απιθανο να πιστολιασει ενα απ τα 2 στουντιο ? Η και τα 2?στο πρόγραμμα φαίνεται όμως μια Χρύσα στο Κηφισού 30 τώρα και η Μαλβινάρα στο Κασσάνδρας 4.
Βέβαια ομοιάζουν...
αλλά εντύπωση μου κάνει.
όχι ρε συ, αλλά νομίζω με κάτι πιο εξωτικό εισπνεύσιμο μπορεί να φανεί και στα δύο ταυτόχροναΤο εχεις απιθανο να πιστολιασει ενα απ τα 2 στουντιο ? Η και τα 2?![]()
Το ποντίκι
![]()
Το τυρί
![]()
Το κασσέρι
![]()
Και η φάκα.
![]()
Σαν γυφτοβουλγάρα μοιάζει... Πάντως για Σέρβα δεν την κάνω γιατί εκείνες έχουν Σλαβικά γονίδια μαζί με τα Βαλκανικά με αποτέλεσμα τα σώματα τους να είναι πιο ωραία.Το ποντίκι
![]()
Το τυρί
![]()
Το κασσέρι
![]()
Και η φάκα.
![]()
Δεν ξέρω . Άμα πάω να με ξαναφολιάσει θα τη ρωτήσω.Σαν γυφτοβουλγάρα μοιάζει... Πάντως για Σέρβα δεν την κάνω γιατί εκείνες έχουν Σλαβικά γονίδια μαζί με τα Βαλκανικά με αποτέλεσμα τα σώματα τους να είναι πιο ωραία.