kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.682
- Πόντοι
- 2.636
τι κανει η φιλη σου η κατια τραβελολαγνε?Αχ ηρθε και ο Κατσαπλιας.
Θα μπεις αποψε ή αυριο και ως Τσιγκολελετος;
τι κανει η φιλη σου η κατια τραβελολαγνε?Αχ ηρθε και ο Κατσαπλιας.
Γεια σου Γιαννη...τι κανει η φιλη σου η κατια τραβελολαγνε?
Πάρτε το πρωτάθλημα φέτος γτ έχω ποντάρει χοντρά λεφτά... πέρυσι που το χάσατε έχασα σε δελτίο 5κ!!!Γεια σου Γιαννη...
Αλλοι παρακολουθουν λογαριασμούς σε of απο τραβελια, Κατσαπλια. Εσυ το βρηκες απο τον λογαριασμο του τραβελου.
Ψιτ. Εδω μιλαμε για μπαλα. Τωρα αν εσυ θελεις να το ριξεις στα γαμησια σιυ για τραβελια, με τις υγειες σου.
Εσενα τουλαχιστον εχω δει να σου αρέσουν οι 100% γυναικες.Πάρτε το πρωτάθλημα φέτος γτ έχω ποντάρει χοντρά λεφτά... πέρυσι που το χάσατε έχασα σε δελτίο 5κ!!!
ωπ τι βλεπω παραδεχεσαι οτι εσενα δε σου αρεσουν 100% οι γυναικες?Εσενα τουλαχιστον εχω δει να σου αρέσουν οι 100% γυναικες.
Διορθωση. Το πληρωσε το βιντεο ο κατσαπλιας στον τραβελο. Τα σπρωχνει ο μπαγασας.
θα το παρουν! αλιμονο...Πάρτε το πρωτάθλημα φέτος γτ έχω ποντάρει χοντρά λεφτά... πέρυσι που το χάσατε έχασα σε δελτίο 5κ!!!
Είμαι ΑΕΚ αλλά στοιχηματικα.. σκέφτομαι αλλιώς μην παρεξηγηθουμε!θα το παρουν! αλιμονο...
φετος αυτοι του χρονου οι αλλοι. και εμεις "ρυθμιστες"
Μιας και θελεις να το συνεχισουμε. Μηπως εκτος από τραβελια πληρωνεις και τιποτα αφεντρες να σε δενουν και να σε τραβανε και απο τα αρχιδια;ωπ τι βλεπω παραδεχεσαι οτι εσενα δε σου αρεσουν 100% οι γυναικες?
το ξεραμε ηδη αυτο... αφου εισαι gay-ros, η ομαδα της καρδιας (και του πατου σου) εχει συμβολο τον δαφνοστεφανωμενο μπουστη της αρχαιοτητας!!!
Ρε τι του λες βραδιάτικα αστον... μην τον τσιγκλας!Μιας και θελεις να το συνεχισουμε. Μηπως εκτος από τραβελια πληρωνεις και τιποτα αφεντρες να σε δενουν και να σε τραβανε και απο τα αρχιδια;
κανεις και τετοια μωρη λουλου?Μιας και θελεις να το συνεχισουμε. Μηπως εκτος από τραβελια πληρωνεις και τιποτα αφεντρες να σε δενουν και να σε τραβανε και απο τα αρχιδια;
αλλος τσιγκληθηκε τυπε!Ρε τι του λες βραδιάτικα αστον... μην τον τσιγκλας!
Καμαρωσε εναν ΠΟΥΣΤΗ, Τασο. Θα συνεχισω να ξεκατινιαζομαι μαζι σου.Ρε τι του λες βραδιάτικα αστον... μην τον τσιγκλας!
Την ειχα ξεχάσει την Τσιγκολελετα.Αχ ηρθε και ο Κατσαπλιας.
θα μας πεις τι κανει η φιλη σου η κατια τι θα γινει?Καμαρωσε εναν ΠΟΥΣΤΗ, Τασο. Θα συνεχισω να ξεκατινιαζομαι μαζι σου.
Τουτος εδω ουτε για φτυσιμο δεν κανει.
Τραβελια, αφεντρες, στραπονιασματα απο πουτανες, τον κοβω και για δικανο στον κωλο απο μαυρους και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Θα κανω εμετο με τουτη την λουγκρα ρε συ.Την ειχα ξεχάσει την Τσιγκολελετα.
Θα έχει βγει για πιάτσα στη Συγγρού τώρα![]()
Τραβελια, αφεντρες, στραπονιασματα απο πουτανες, τον κοβω και για δικανο στον κωλο απο μαυρους και δεν ξερω και εγω τι αλλο. Θα κανω εμετο με τουτη την λουγκρα ρε συ.
Κατσαπλια, a.k.a tsigkoleletosελα @Zebu βρηκα βιντεο σου που ειχες παει στο γιατρο πριν σε βγαλουν γιωτα 5
δοκιμασε το με καβλι και ελα να μας πεις τις εντυπωσεις σου τυπε.
(με την πρωτη, δε γινεσαι)
οχι σκουπιδια, οχι πλαστικα, σε θαλασσες και ΠΑΤΟΥΣ
το εβαλε και στη μυτη της πρωτα
Ανοιξες πάλι το κουτάκι με τις μαλακίες εσύ?Κατσαπλια, a.k.a tsigkoleletos
Καλα ρε ΠΟΥΣΤΗ (!) δεν εχεις αφησει εμπειρια για εμπειρία; Απ'ολα εχεις δοκιμασει ρε γαμημενε!
Τραβελια τα οποία τα ακολουθεις και πληρωνεις στο OF, γυναικες να σου βαζουν κωλοδαχτυλα.
Αμα ψαξω και στις BDSM θα βρω και εκεί τίποτα λες;
Αβελε μου τσαααααααααα Οξω ρεεεεεεεε. Τελος δεν ξανα ασχολουμαι μαζι σου, σε κανενα νημα.