Όταν γράφεις κεφατος δυσκολεύομαι να σε αναγνωρίσω...(Καλοπροαίρετα το γράφω εννοείται)σημερινό πέρασμα από Εξάρχεια. Είχε πολύ ωραίο καιρό και αφού πέρασα από Μάρνης και Στουρνάρη κατέληξα στη Σόλωνος για Καφέ..και είπα αφού είμαι εδω δίπλα δεν πάω και μια Σουλίου???? Παίρνω τηλ. μου ανοίγουν απευθείας και ανεβαίνω πάνω.....χτυπάω κουδούνι και μου ανοίγει η Μαρία η πενταγιώτισσα με την Ούμα θέρμαν. Το ρόστερ συμπλήρωνε η Εύα η ελληνίδα και λάτρης κατοικιδίων, ο ζινεντιν ζιντάν και η ούρσουλα άντρες. Μου έδωσαν χυμό ανανα με passion fruit και τελικά επειδή ήθελα ενα καλό επαγγελματικό μασάζ πήρα τον ζιζού που ξέρει από αυτά και πέρασα ζάχαρη. Ποικιλόμορφο ρόστερ με ποικιλία επιλογών.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
Χάχαχα παίχτη ποια είναι η ούμα θερμάν και ποια η Ούρσουλα Αντρές?σημερινό πέρασμα από Εξάρχεια. Είχε πολύ ωραίο καιρό και αφού πέρασα από Μάρνης και Στουρνάρη κατέληξα στη Σόλωνος για Καφέ..και είπα αφού είμαι εδω δίπλα δεν πάω και μια Σουλίου???? Παίρνω τηλ. μου ανοίγουν απευθείας και ανεβαίνω πάνω.....χτυπάω κουδούνι και μου ανοίγει η Μαρία η πενταγιώτισσα με την Ούμα θέρμαν. Το ρόστερ συμπλήρωνε η Εύα η ελληνίδα και λάτρης κατοικιδίων, ο ζινεντιν ζιντάν και η ούρσουλα άντρες. Μου έδωσαν χυμό ανανα με passion fruit και τελικά επειδή ήθελα ενα καλό επαγγελματικό μασάζ πήρα τον ζιζού που ξέρει από αυτά και πέρασα ζάχαρη. Ποικιλόμορφο ρόστερ με ποικιλία επιλογών.
Το Κατερινάκι?
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.855
- Πόντοι
- 746
Από σήμερα στις 12.00 παίζει κανονικά αλλά μόνο με ραντεβού!Μάρνης,έμαθες ποτέ γυρίζει η Ιουλία, γιατί όλο προσεχώς λένε;
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 5.376
- Πόντοι
- 2.846
Τελικά δουλευει η Ιουλία σήμερα ή όχι ?? Ρωτάω γιατί η Ουρσουλα είπε του αλλουνού ότι γυρνάει μετά του ΑΓιαννιου .....ρωτάμε μπας και βγάλουμε άκρη και φαμε κανα κουλούρι πριν το ΧριστούγεννοΑπό σήμερα στις 12.00 παίζει κανονικά αλλά μόνο με ραντεβού!
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.855
- Πόντοι
- 746
Στο άλλο σάιτ έτσι λένε κι επίσης στο τηλ έτσι μου είπαν!Τελικά δουλευει η Ιουλία σήμερα ή όχι ?? Ρωτάω γιατί η Ουρσουλα είπε του αλλουνού ότι γυρνάει μετά του ΑΓιαννιου .....ρωτάμε μπας και βγάλουμε άκρη και φαμε κανα κουλούρι πριν το Χριστούγεννο
Ένα μασάτζιδικο 3ης Σεπτεμβρίου 59 αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ακόμα;; θυμάμαι από το πρώτα που πήγα όταν κατεβαίνα Αθήνα, είχε και μια ξανθιά στην υποδοχή δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήταν όμως... αυτή δεν πέρναγε, και κανα δύο ουκρανες μοντέλα ήταν είχα περάσει με αυτές.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 506
Υπαρχει. Εχει κ νημα εδω. Τη Ναντια λες. ΠερναειΈνα μασάτζιδικο 3ης Σεπτεμβρίου 59 αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ακόμα;; θυμάμαι από το πρώτα που πήγα όταν κατεβαίνα Αθήνα, είχε και μια ξανθιά στην υποδοχή δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήταν όμως... αυτή δεν πέρναγε, και κανα δύο ουκρανες μοντέλα ήταν είχα περάσει με αυτές.
Η Σοφία εμφανιζόταν έως 20 του μήνα στο νέο μασατζιδικο EtherealSofia απο Μπακνανα, x Φραντζη, τελος?
Θα έχει φύγει στη χώρα της.
Πιθανολογω ότι θα εμφανιστεί ξανά σε 1,5-2 μήνες γιατί έτσι λειτουργεί.
Πηγαινοέρχεται.
Και η Ηλεκτρα εχει πολύ έντυπωσιακες φωτογραφίεςΝέες εντυπωσιακές φωτο της Μαίρης στο site του Λέλας. Το θέμα είναι ποτε θα εμφανιστεί και στο προγραμμα.....
Νομίζω εχει μειώσει τις μέρες η ιδέα μου;
Στο vip στο Μεταξουργείο παίζει μπριζόλα η σταμάτησαν?
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.007
- Πόντοι
- 1.436
Τέλος για τώρα, αλλά όπως είθισται, λίγο μετά τις γιορτές θα επιστρέψει.Sofia απο Μπακνανα, x Φραντζη, τελος?
Σε τι τιμή;Στο vip στο Μεταξουργείο παίζει μπριζόλα η σταμάτησαν?
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.007
- Πόντοι
- 1.436
Και κουκλίστικο πρόσωποΚαι η Ηλεκτρα εχει πολύ έντυπωσιακες φωτογραφίες .......
zilberto
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ και τους δυο κυριους για την απάντησηΤέλος για τώρα, αλλά όπως είθισται, λίγο μετά τις γιορτές θα επιστρέψει.
Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 666
- Πόντοι
- 301
Συνάδελφοι, ξέρουμε που βρίσκεται η Αγάπη2 από Λαγουμτζή;
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Θα έρθω Αθήνα αυτές τις μέρες και κάνω πλανο για εξορμήσεις,αλλιώς λεγόταν αυτή δεν θυμάμαι καλά, παλιά πήγαινα εκεί και γι αυτό ρώτησα οπότε θα πάω ξανά να δω τη γίνεται.. Σίγουρα μετά θα πάω Τζένη (από silver spa) που είναι τώρα στο ethereal Masage από ότι είδα την πρώτη μέρα, την δεύτερη μάλλον θα πάρω από γραφείο ή μπορεί και να ψαχτώ για ανεξαρτητη, εμείς από επαρχία ότι προλαβαίνουμε αφού δεν υπάρχει πολύ χρόνος.Υπαρχει. Εχει κ νημα εδω. Τη Ναντια λες. Περναει
christos1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 167
- Πόντοι
- 0
Παίχτη πέρασα εγώ πρόσφατα απόγευμα καθημερινής..Δυστυχώς βρίσκεται σε παρακμή και αυτό το ίδρυμα...Υπήρχε μόνο η Ράνια και η Σίντυ..Έχει περάσει κανείς από Σινώπης τελευταία;;;
Δουλεύει κανονικά;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 811K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις