- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 208
- Like
- 68.384
- Πόντοι
- 48.917
Δλδ εμείς πάλι στην απέξω είμαστεΚαλά ρε τύπε πιστεύεις ότι δεν είναι βίζιτα;
Μπαμ κάνει.
Προφανώς βίζιτα σε κλειστούς κύκλους λεφτάδων και ο γκόμενος ο "νικητής" αγαπούλης.
![]()
Δλδ εμείς πάλι στην απέξω είμαστεΚαλά ρε τύπε πιστεύεις ότι δεν είναι βίζιτα;
Μπαμ κάνει.
Προφανώς βίζιτα σε κλειστούς κύκλους λεφτάδων και ο γκόμενος ο "νικητής" αγαπούλης.
![]()
Νομίζω τρουμπακης έχει τηλέφωνο. Αν όχι, το χει ο Άγιος.Δλδ εμείς πάλι στην απέξω είμαστε![]()

Ολες ετσι τις λενε στο κοσοβο, κατι παρομοιο με το μαρια εδω.Μαριγκονα είπε λέγεται αυτή που σχεδίασε τη σημαία του σκιπταρρι![]()
ΒΑΛΚΑΝΙΑ VS Σκανδιναβία εδώ σας θέλω τύποι τι διαλέγουμε;;;Βασικά παρτούζα και με τις 2 αλλά ας πούμε ότι πρέπει να διαλέξουμε...Βαλκάνιο μεσογειακό φαινότυπο Μαριγκόνα ή νορδικό φαινότυπο την Νορβηγίδα ανερχόμενη επικοντίστρια Embla Njerve???
![]()
Έτσι μύστη μου!νορδικό φαινότυπο Embla Njerve και ΔΑΓΚΩΤΟ!!!

Αυτη θα κανει καριερα στο ινστα.Ο γκόμενος ντιλια με ναρκωτικά να φανταστώ εε? Και αυτή μάλλον τα μεταφέρει όπως την άλλη που την επιασαν στο Χονγκ Κονγκ??
Καμία δν κάνει καριέρα στο ινστα. Διαφήμιση του προϊόντος κάνειΑυτη θα κανει καριερα στο ινστα.
Το ξερω..πιστευεις οτι μπορει να κανει τιποτα αλλο;Καμία δν κάνει καριέρα στο ινστα. Διαφήμιση κάνει
Δινει κωλο δηλ;;;;Νομίζω τρουμπακης έχει τηλέφωνο. Αν όχι, το χει ο Άγιος.![]()
Αν αλλάξει αυτήν την καουκα που έχει για μαλλί, θα είναι πιο ωραία
ακομη και χεσμενη?Της έγλειφα την κωλάρα μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Όχι ότι δεν θα έριχνα κι ένα , ακόμα και δύο στη Μαραντόνα, πως τη λενεΈτσι μύστη μου!![]()
Ειναι της μοδας αυτο το χτενισμα, μαλιστα μερικες τα μπροστα τα κοβουν και μονες τους.Αν αλλάξει αυτήν την καουκα που έχει για μαλλί, θα είναι πιο ωραία
Ειδικά τότε, είναι σαν τον πατσά, έχει νοστιμιά!!ακομη και χεσμενη?
Πω ρε μπούστη μουΕιδικά τότε, είναι σαν τον πατσά, έχει νοστιμιά!!![]()
συμφωνω. αηδια ο πατσας...Πω ρε μπούστη μου![]()
Αποδειχτηκε οτι δε μετεφερε...γενικα μη λες οτι να ναι πραματα αμα δε ξερεις..με εικασιες δε γινεται δουλειαΟ γκόμενος ντιλια με ναρκωτικά να φανταστώ εε? Και αυτή μάλλον τα μεταφέρει όπως την άλλη που την επιασαν στο Χονγκ Κονγκ??
Έτσι φημολογείται στους κόλπους του σαηΔινει κωλο δηλ;;;;