You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 18K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (15 μέλη και 30 επισκέπτες)
Έχει κάτι μπαρμπάδες που ψάχνουν να ρουφήξουν … βασικά μόνο τέτοιο παίζουν τελικά ! ΕΓΓΥΝΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! Μπαρμπάδες και πρεζόνια από την πλατεία Βάθης ..Θέλω να δοκιμάσω τα glory hole λένε τίποτα;η παίζεις με την φλόγα που λέει και ένα λαϊκό άσμα;
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 604
- Πόντοι
- 81
Άρα θα μείνω με την φαντασίωσηΈχει κάτι μπαρμπάδες που ψάχνουν να ρουφήξουν … βασικά μόνο τέτοιο παίζουν τελικά ! ΕΓΓΥΝΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! Μπαρμπάδες και πρεζόνια από την πλατεία Βάθης ..
Georgekor84
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.560
- Πόντοι
- 206
Αν εννοείς εμένα, απλά θα πω ότι δε φαίνεται η Μαγκι να περιμένει από κάποιον να καθαρίσει για πάρτη της.Εφόσον είσαι τόσο μαγκας και δεν κρύβεσαι,όταν ξαναπάς προσκάλεσε και τους μύστες εδώ μεσα να γελάσουμε με τα παιχνίδια σου. Δεν είδα καμιά πρόσκληση την ημερομηνία της κριτικής. Βάλε και τον Γιώργο να τσεκαρει μη σου επιτεθει κάνα ζόμπι και λακισεις,ζουλαπι.
Τώρα, πιθανή επίθεση από ζόμπι (έχεις φτιάξει αυτή τη φάση στο μυαλό σου, σεβαστό), θα την καταδίκαζαν όλοι οι υγειως σκεπτόμενοι επισκέπτες του μαγαζιού και υπάρχουν και τέτοιοι.
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.688
- Πόντοι
- 3.296
Ετυχε να διαβασω καποιες φορες τα γραπτα σου και διχνεις δυναμικο ατομο αραγε και νοήμον... ο χωρος που ενδιαφερεσαι δεν εχει υπαλληλους γαμιαδες και πορνες ...εκει ειναι ενας τεραστιος χωρος που πας με την παρεα σου για παιχνιδι ....και σαν χωρος μας δινει την δυνατοτητα και για prive και για pablic ....τωρας αν τα ατομα που πετυχεις εκει θελουν η θελεις .παιχνιδι ολοι μαζι ..απλα το κανονίζεται επιτόπου...Θέλω να δοκιμάσω τα glory hole λένε τίποτα;η παίζεις με την φλόγα που λέει και ένα λαϊκό άσμα;

info@123
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 71
- Like
- 17.171
- Πόντοι
- 6.856
Φίλε, δεν γνωρίζω εάν έχεις πάει ποτέ στο σινεμά. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν σκάνε πρεζόνια. Για να μπει μέσα ο τοξικομανής, πρέπει να πληρώσει 12€. Το πρεζόνι δεν μπορεί να διαθέσει αυτά τα χρήματα, γιατί δεν τα διαθέτει. Εάν τα είχε, στην τσέπη του, το σινεμά θα ήταν τελευταία επιλογή του, καθώς θα τα έσκαγε επιτόπου, για να αγοράσει την παραμύθα. Παρακολουθώ το forum καθημερινά. Διαβάζω πολλούς, οι οποίοι συνεχώς ρωτούν να μάθουν πράγματα και καταστάσεις. Μόλις, όμως, ενημερώσει κάποιος για τυχόν σκηνικά, κατευθείαν πέφτει αμφισβήτηση και ειρωνεία. Αποφασίστε τι θέλετε, μερικοί εδώ μέσα.Έχει κάτι μπαρμπάδες που ψάχνουν να ρουφήξουν … βασικά μόνο τέτοιο παίζουν τελικά ! ΕΓΓΥΝΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! Μπαρμπάδες και πρεζόνια από την πλατεία Βάθης ..
Φιλάρα κιομως μπαίνουν με εισιτήριο των 2 σαν ζευγάρι.. και μιλάμε για βρώμα όχι αστεία… εγώ κ άλλος ένας θαμών εξαφανιστήκαμε… δυστυχώς η αλήθεια πονάει μάγκες μου αλλά έτσι είναι… πλατεία Βάθης κοντά θα έχεις κ τέτοια πακέτα !Φίλε, δεν γνωρίζω εάν έχεις πάει ποτέ στο σινεμά. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν σκάνε πρεζόνια. Για να μπει μέσα ο τοξικομανής, πρέπει να πληρώσει 12€. Το πρεζόνι δεν μπορεί να διαθέσει αυτά τα χρήματα, γιατί δεν τα διαθέτει. Εάν τα είχε, στην τσέπη του, το σινεμά θα ήταν τελευταία επιλογή του, καθώς θα τα έσκαγε επιτόπου, για να αγοράσει την παραμύθα. Παρακολουθώ το forum καθημερινά. Διαβάζω πολλούς, οι οποίοι συνεχώς ρωτούν να μάθουν πράγματα και καταστάσεις. Μόλις, όμως, ενημερώσει κάποιος για τυχόν σκηνικά, κατευθείαν πέφτει αμφισβήτηση και ειρωνεία. Αποφασίστε τι θέλετε, μερικοί εδώ μέσα.
Πήγαινε ατραξ που είναι πιο κυριλέ και δεν μαζεύει πλέμπα !! Κ πιο καθαρό μαγαζί χωρίς πλέμπα πορτιέρηδες κ αρχιδιες… μαζεύει κυριλέ γκομενακια από γκάζι κ την άλλη φορά είχε παρτουζες 2 μαζί … κ κάτσε εσύ εδώ με τη Μαγκί τη κόμπρα του αφεντικού να σε δουλεύει …!!! No reason πια !Άρα θα μείνω με την φαντασίωση
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.496
- Πόντοι
- 9.115
Τύπε μάλλον μπερδέψες τα ιδρύματα, το αθηναϊκό είναι το πρέζα φρεντλι τσονταδικοΦιλάρα κιομως μπαίνουν με εισιτήριο των 2 σαν ζευγάρι.. και μιλάμε για βρώμα όχι αστεία… εγώ κ άλλος ένας θαμών εξαφανιστήκαμε… δυστυχώς η αλήθεια πονάει μάγκες μου αλλά έτσι είναι… πλατεία Βάθης κοντά θα έχεις κ τέτοια πακέτα !
dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 606
- Πόντοι
- 81
Μην το λες ...Τύπε μάλλον μπερδέψες τα ιδρύματα, το αθηναϊκό είναι το πρέζα φρεντλι τσονταδικο![]()
μπορει να πηγε το ζουλαπι με κανα "φιλο" της
και να την περασαν για πρεζονι ...
Μακάρι να το μπέρδευα κωστάκη μου μακάρι…. Σου λεω κ εγώ κ φίλος γίναμε ατμός !! Πήγα κ το Σάββατο με τις 12 και έφυγα 3:30 και το αποτέλεσμα ;; Τίποτα κόμπρες κ φίδια και βρήκα και φιλαράκι που έσκαγε κάθε βράδυ όλη τη βδομάδα… ένα σκηνικό οκ κ αυτό λειψό … μην πιστεύετε φίδια ρεεεεεεεεε !!Τύπε μάλλον μπερδέψες τα ιδρύματα, το αθηναϊκό είναι το πρέζα φρεντλι τσονταδικο![]()
Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.688
- Πόντοι
- 3.296
πες το μας απο την αρχη ρε τυπε τι μας το πας μεσο Λαμιας..μας τα εκανες τσουρεκια με ενα σωρο μαλακιες ..Πήγαινε ατραξ που είναι πιο κυριλέ και δεν μαζεύει πλέμπα !! Κ πιο καθαρό μαγαζί χωρίς πλέμπα πορτιέρηδες κ αρχιδιες… μαζεύει κυριλέ γκομενακια από γκάζι κ την άλλη φορά είχε παρτουζες 2 μαζί … κ κάτσε εσύ εδώ με τη Μαγκί τη κόμπρα του αφεντικού να σε δουλεύει …!!! No reason πια !
το μαγαζακι που προβαλεις δεν εχει θρεντακι? Αλλα θα μου πεις εδω γραφει πολλες σελιδες οποτε το μαγαζακι σου ποιο ευκολα θα μαθευτει

matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.229
- Πόντοι
- 456
τι να δοκιμασεις ακριβως?να τον φας η να τον δωσεις?Θέλω να δοκιμάσω τα glory hole λένε τίποτα;η παίζεις με την φλόγα που λέει και ένα λαϊκό άσμα;
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.229
- Πόντοι
- 456
αλλο τα φιδια για μοντελα και ζευγαρια και αλλο οτι μαζευονται τελειωμενα πρεζακια οπως ειναι αυτα που τριγυρναν απεξω εκει στους κοντινους δρομους,τετοιοι δεν μπαινουν στο ιδρυμα ,οτι εχει ατομα που παιρνουν κοκες και χασισια εχει αλλα δεν σε επιπεδο οπως τα τελειωμενα πρεζακιαΜακάρι να το μπέρδευα κωστάκη μου μακάρι…. Σου λεω κ εγώ κ φίλος γίναμε ατμός !! Πήγα κ το Σάββατο με τις 12 και έφυγα 3:30 και το αποτέλεσμα ;; Τίποτα κόμπρες κ φίδια και βρήκα και φιλαράκι που έσκαγε κάθε βράδυ όλη τη βδομάδα… ένα σκηνικό οκ κ αυτό λειψό … μην πιστεύετε φίδια ρεεεεεεεεε !!
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 2.229
- Πόντοι
- 456
στο αθηναικον δεν υπαρχουν κοινωνικοι αποκλεισμοι ειναι ολοι ευπροσδεκτοι ακομα και οι αστεγοι και οι ρακοσυλλεκτεςΤύπε μάλλον μπερδέψες τα ιδρύματα, το αθηναϊκό είναι το πρέζα φρεντλι τσονταδικο![]()
VasilhsCm
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 604
- Πόντοι
- 81
ισως κάνω καταδρομική Ετυχε να διαβασω καποιες φορες τα γραπτα σου και διχνεις δυναμικο ατομο αραγε και νοήμον... ο χωρος που ενδιαφερεσαι δεν εχει υπαλληλους γαμιαδες και πορνες ...εκει ειναι ενας τεραστιος χωρος που πας με την παρεα σου για παιχνιδι ....και σαν χωρος μας δινει την δυνατοτητα και για prive και για pablic ....τωρας αν τα ατομα που πετυχεις εκει θελουν η θελεις .παιχνιδι ολοι μαζι ..απλα το κανονίζεται επιτόπου...![]()

Magi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 9.688
- Πόντοι
- 3.296
μια χαρα ..εφοσον καταλαβες οτι ειναι ενας τριπατος μεγαλος χωρος που κανεις δεν σε περιμενει για τις προσδοκιες σου ...αλλα πας να δημιουργήσεις εσυ τη φαση σου..ισως κάνω καταδρομική ![]()

nikos708
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 139
- Like
- 9.203
- Πόντοι
- 24.586
Φίλε μου συγνώμη αλλά αυτό με τα φίδια έχει γίνει καραμέλα....τελικά νομίζω ότι αυτο τι γνωμικό "όσα δεν φτάνει η αλεπού....." έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια.... Εγώ προσωπικά έχω πάει με κοπέλα στο ίδρυμα πάνω από 5 φορές.... Έχω συμμετέχει σε παρτακια με ζευγάρια που εχουν έχει έρθει στο σινεμά άλλες τόσες ...έχω πετύχει μόνη γυναίκα (και όχι μόνο μια φορά) αλλά έτυχε και πολλές φορές να μην μπει τίποτα σε θηλυκό.... Λοιπόν σταματήστε να κάνετε τους ειδήμονες και να λέτε ότι σας έρθει.... Αν γουστάρετε να βρείτε μουνι με το καλησπέρα τα μπουρδέλα είναι λίγα στενά πιο κάτω.... Αν γουστάρετε παιχνίδι βίτσια και άλλα διάφορα ο χώρος προσφέρεται με 1000 αλλά αυτό δεν συνεπάγεται ότι κάθε μέρα όλη μέρα θα έχει και από κάποιον/α που θα περιμένει τον εκάστοτε γαμιά να βγάλει τα δικά του γούστα.....αυτά καλή συνέχεια σε όλους/ΕςΜακάρι να το μπέρδευα κωστάκη μου μακάρι…. Σου λεω κ εγώ κ φίλος γίναμε ατμός !! Πήγα κ το Σάββατο με τις 12 και έφυγα 3:30 και το αποτέλεσμα ;; Τίποτα κόμπρες κ φίδια και βρήκα και φιλαράκι που έσκαγε κάθε βράδυ όλη τη βδομάδα… ένα σκηνικό οκ κ αυτό λειψό … μην πιστεύετε φίδια ρεεεεεεεεε !!
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.275
- Πόντοι
- 3.415
Εσυ ντοματοπελτε σε ποια κατηγορια εισαι;Έχει κάτι μπαρμπάδες που ψάχνουν να ρουφήξουν … βασικά μόνο τέτοιο παίζουν τελικά ! ΕΓΓΥΝΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! Μπαρμπάδες και πρεζόνια από την πλατεία Βάθης ..
Εγγυημενος μπαρμπας ή εγγυημενο πρεζονι;
Μην αλλαζεις συνεχεια κραγιον, γιατι γινεσαι σαν ουρανιο τοξο, κοροιδο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 74K
- Απαντήσεις
- 110
- Εμφανίσεις