Johnny_Poker
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2024
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες!Όπως τα είπες. Ο πελάτης, δεν είναι για μια φορά, για όσες έχουν την ελάχιστη εξυπνάδα. Στήθος, αυτό που θα περίμενες από μια 40άρα πουτάνα. Μικρό και πεσμένο. Ναι, ο κώλος της είναι καλός, αλλά τι να τον κάνεις με αυτή τη συμπεριφορά; Μου έχουν κάτσει σεξεργάτριες με χειρότερο σώμα, οι οποίες έχουν κάνει τα πάντα για να με ικανοποιήσουν, κι έφυγα Χαρούμενος. Τέλος πάντων, οι Άγγλοι έχουν την εξής παροιμία.
Με γέλασες μια φορά, ντροπή σου.
Αν με γελάσεις δεύτερη φορά, ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ.
Υπάρχει κ μια άλλη που σίγουρα θα σου αρέσει, κ δν ξέρω αν λέμε την ίδια που την χαρακτιρισες ως την πιο ωραία. Εκείνη όμως είναι πάντα βραδινές ώρες, δν ειναι απο παλιά στο τρίγωνο, αυτό το καλοκαίρι την πέτυχα. Όσες φορές (3) που την πέτυχα ήταν πάντα στην Καποδιστρίου, ψηλά στη γωνία που ενώνεται με την γ Σεπτεμβρίου. Μικρή σε ηλικία, με ταττου, απίστευτο σώμα, τύπου jennifer lopez με καμπύλες ουαου, κωλαρα jennifer lopez επίσης κ αρκετά όμορφη. Ύψος 1,60 περίπου με μαύρα μαλλιά. Για μένα δν έχω ξανά δει εκεί καλύτερη, είναι από εκείνες που την βλέπεις στο δρόμο κ λες πωωωω τι πάτος! Μου είπε 50 ευρώ κ την είδα επιλεκτική διότι της την είχε πέσει κ ένας Πακιστανός πιο πριν, αλλά ωραία ντυμένος αυτός κ δν του μίλαγε καθόλου, τον ρωτάω, πόσα ζήτησε κ μου λέει δν ξέρω δν μιλάει. Αλλά τα 50 γμτ πολλά!