Πέρασα με Κασσάνδρα, μου έδειξε πρόσφατες εξετάσεις και ειπε την άποψη της/εκδοχή σχετικά με το συμβάν με λιγο παράπονο...
Στα του αγώνα τωρα δε ξερω αν ηταν το οτι την άκουσα κτλ κτλ είχαμε μια τρελή συνεδρία που θα θυμάμαι για καιρό ηταν ενας συνδιασμός gfe με μια δόση πορνό που η kenzie καβαλάει με τον κολο και δινει ρεσιτάλ...
Στα του αγώνα τωρα δε ξερω αν ηταν το οτι την άκουσα κτλ κτλ είχαμε μια τρελή συνεδρία που θα θυμάμαι για καιρό ηταν ενας συνδιασμός gfe με μια δόση πορνό που η kenzie καβαλάει με τον κολο και δινει ρεσιτάλ...
Οσον αφορα γι αυτο π λες για την κασσανδρα επιβεβαιωνω...πρωτη φορα π πηγα για να περασω μαζι της (δεν την ειχα ξαναδει)προχτες το βραδυ 12:00 η ωρα ηταν μονη της εξω απο ορφεα απορροφημενη στο κιν...παρκαρα το αμαξι πιο κατω περασα με τα ποδια απο μπροστα της κ μου λεει ΠΑΜΕ;;;την ρωταω αν ειναι η κασσανδρα..μου λεει ναι με υφος ομως..την ρωταω τη παιρνει μου λεει 20 κ 5 το ξενοδοχειο της λεω οκ...λοιπον ξανα το κεφαλι στο κιν ανεβαινοντας τα σκαλια(αφου λεω θα σκονταψει)..τλπ μπαινουμε στο 101 χωρις κουβεντα κ χαζεμενη στο κιν...το αφηνει παει πλενει χερια(για ντουζ ουτε λογος)κ βγαινει...εκανα την μαλακια κ της εδωσα τα λεφτα πριν παω να κατουρησω κ να πλυθω κι εγω..μπαινω κατουραω κ πλενω τα χερια μ κ μολις βγαινω σταυροποδι παλι με το κιν..ξενερωσα δεν ξεντυθηκα καν κ της λεω αστο γάματο φευγω...ξενερωσα απιστευτα..ανοιξα την πορτα κ εφυγα χωρις να πει κ τπτ..κ ημουν αρκετα ευγενικος οσο της μιλησα απο την αρχη..μαυρο στη μαυρη κ αθλια εμπειρια απορω με τις τοσο καλες εντυπωσεις π σας εχει αφησει..τωρα να ετυχε σε εμενα;;να ηταν κουρασμενη,νευριασμενη??τι να πω....αυτα...