vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 3.387
- Πόντοι
- 446
Στο λουξουρι σου κανουν μονο μασαζ η μπορεις και να γαμησεις...δεν εχω παει ποτε αν εχει παει καποιος ας μου πει
θα μπορουσα να μαθω και εγω ευχαριστω!Δηλαδή?
Baleria .. σκυλί πολέμου..ότι πιο σέξι έχει έρθει στο λουξουριΣύλβια Βαλέρια Καρολίνα Στέλλα σήμερα..... Ξέρει κάποιος να μου πει ποια αξίζει από εμφάνιση και συμπεριφορά;
Φίλε μου στο λουξουρι μόνο μασάζ σου κάνουν η μπορείς και να γαμησεις??Αν μπορείς απάντησε μου γιατί δεν έχω πάει ποτέ σε τέτοιο μαγαζιBaleria .. σκυλί πολέμου..ότι πιο σέξι έχει έρθει στο λουξουρι
Έχει βυζαρα φίλε.... Για πολύ πιπιλαBaleria .. σκυλί πολέμου..ότι πιο σέξι έχει έρθει στο λουξουρι
Αρχιδια τότε δεν αξίζει να παωΛεγε φιλε ηλικια εθνικότητα υψος κλπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φιλε μονο μασαζ και χειρομαλακια παιζει Λουξουρι
ναι αφησα εννοειτε... αλλα απο οτι καταλαβα κανει διακρισεις και αυτα δε μαρεσουν...ενω με αλλες κοπελες εχω κανει πολλα περισσοτερα...τελικα ειναι θεμα κοπελας και τα βγαζουν σε οποιον γουσταρουν αυτες..οκ..respect... ισως επειδη τελευταια φορα ηταν πριν 1 χρονο τοτε που δεν τα εβγαζε καμια ακομη..Ναι ρε φιλε μια φορα τη πηρα πριν 2 μήνες και τα εβγαλε.
Εδωσες 20 πλας στο κομοδίνο?
πωωω Χαρα... εχει τελειες βυζαρες ναι...δεν τα εβγαζα απο το στομα μου καθολου...ειμαι βυζολαγνος και τις ψαχνω κατι τετοιες...και η Ειρηνη εχει τελειες βυζαρες αλλα δεν τις φαινεται καθολου μεχρι να τα πεταξει εξωΓια πηγαινε μια τωρα να δεις.
Εχει βυζαρες αλλα μου τη σπάει που φαίνονται οι φλέβες πανω τους.
Το βυζι της χαρας μου αρεσε περισσότερο.
Αφήνουν για γλυψιμο και χάδι?Ναι ρε φιλε μια φορα τη πηρα πριν 2 μήνες και τα εβγαλε.
Εδωσες 20 πλας στο κομοδίνο?
Πάντα μου τα βγάζει η ειρήνη από το ην πρώτη φορά όπως και η Ελπίδακαλημερα στην ομαδα... εχει βγαλει τισ βυζαρες εξω σε κανεναν απο εσας η Ελπιδα γιατι σε μενα 2 φορες που την πηρα δεν βγαζει ουτε μπλουζα και θελω πολυ να τα δω αυτα τα τεραστια μασταρια .. στειλτε μου προσωπικο
Φίλος Ειρήνη εννοείς τη μελαχρινή στρουμπουλή λίγο που κάθεται συνήθως στο γραφείο?Πάντα μου τα βγάζει η ειρήνη από το ην πρώτη φορά όπως και η Ελπίδα
Να γαμησουμε μπορούμε η όχι???Πάντα μου τα βγάζει η ειρήνη από το ην πρώτη φορά όπως και η Ελπίδα
Αν θες βαλερια Μασαζ καλο ,αλλα σε ολα τα αλλα θες και ενα ATM μαζι αν σ εμδιαφερει κανει body to body με 100€ + 20€ που ηδη εχεις δωσει + 35€ συνολο 155 μας τρελανε η ρωσιδα !!!!!!!!!!!!Επίσκεψη λουξουρι με Σύλβια..
Δυναμίτης!πολύ όμορφη! βυζάρες,ρώγες πεταχτες, κωλαρα και καυλωτικη.Σου μιλάει με πολύ υπονοούμενο έχει τσαχπινια και μετά το μασάζ είναι φωτιά!!!
Μια ψηλή μελαχρινή αδύνατη ξέρει κανείς ποια είναι?Η Βαλέρια?Έχει κάποιος εμπειρία να μας κατατοπίσει?
Μια μελαχρινή ψηλή αδύνατη είναι η Βαλέρια?Αν θες βαλερια Μασαζ καλο ,αλλα σε ολα τα αλλα θες και ενα ATM μαζι αν σ εμδιαφερει κανει body to body με 100€ + 20€ που ηδη εχεις δωσει + 35€ συνολο 155 μας τρελανε η ρωσιδα !!!!!!!!!!!!