ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.739
- Πόντοι
- 3.506
Τι να σου πω, εκεί που έχασαν το πρωτάθλημα σε τρία δευτερόλεπτα μεγάλος πόνος.Σου πρόσφερε πόνο ο μπανε οαρη
Τι να σου πω, εκεί που έχασαν το πρωτάθλημα σε τρία δευτερόλεπτα μεγάλος πόνος.Σου πρόσφερε πόνο ο μπανε οαρη
Δράττομαι μυστη. Πέρασα εγώ με τον πουτσομεζε. Είναι του στιλ μου. Κοντοπουτανο με κωλαρακι ωραίο και ωραίο σώμα γενικά . Φάτσα 20χρονης ρωσσοποντιας γλυκιά. Στα του αγώνα μασάζ τίποτα. Ανεβαίνει πάνω σου κάνει πως τρίβει αλλά τίποτα . Δεύτερο μέρος καλό προσπαθεί. Στα θετικά ότι μένει με το εσώρουχο και δεν κλέβει χρόνο. Θα ξανά προτιμηθεί.Πέρασμα από Anita/Vana Spa. Επιλέχθηκε η Ολίβια, μικρούλα γύρω στα 20, κοντούλα με παραπανίσια κιλά και μεγάλα βυζιά. Πρώτο μέρος τίποτα, η κοπέλα δεν ξέρει να κάνει μασάζ και απλά χάιδευε. Στο δεύτερο μέρος το έσωσε, έμεινε με το εσώρουχο, άφησε πιασίματα και χουφτώματα, έδωσε και κανά δυο πεταχτά φιλιά. Από τις υπόλοιπες κοπέλες μου κέντρισε το ενδιαφέρον η Τατιάνα, μικρό γύρω στα 20, αρκετά όμορφη, με μακρύ μαύρο μαλλί, αλλά δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμη. Έχει περάσει κανείς μαζί της να μας πει γνώμη;
Εμένα έτσι μου παρουσιάστηκε ( διαφημίστηκε )από την Σοφία πριν καν δωθεί σαν υπηρεσία στο κοινό γιατί έτυχε να έχω ραντεβού λίγες μέρες πριν το βάλουν στο πρόγραμμα.Πρώτον, ως nuru το εμφανίζει, τουλάχιστον στο προφορικο. Δεύτερον, σου είχα πει κάτι παλιότερα, αν νομίζεις πως είσαι αστείος, γελιεσαι. Και πρόσεξε τι και πώς το γράφεις, και σε ποιον αναφερεσαι. Εσύ και ο άλλος ο παπάρας ο φίλος σου έχετε μαμησει το thread. Τρίτον, ακόμα και για το μπάσκετ, δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα. Φιάκα, ε φιάκα.
Με ραντεβου,αλλα χωρις να διαλεξω κοπελα απο το τηλκαλημερα,εκλεισες ραντεβου η πηγες ετσι.
ok.ευχαριστω.στο κτρισταλ παντα κλεινω.Με ραντεβου,αλλα χωρις να διαλεξω κοπελα απο το τηλ
Οχι ρε φιλε μη..θα μπει ο πονεμενος θα μας τα κανει τσουρεκια παλιΡε μάγκες την μάγισσα/life coach/μασατζου Μαρία, την είχε γαμησει κανείς; Δεν πήγα ποτέ αλλά το έχω μεγάλη περιέργεια γιατί φαίνεται πολύ μερακλου και ότι τον στιβει άμα λαχει.
Ο πρώην δαφνοστεφανωμένος έφηβος;Οχι ρε φιλε μη..θα μπει ο πονεμενος θα μας τα κανει τσουρεκια παλι
Ονομα ; ξερεις ; η μιλας ετσι αοριστα;καλησπερα
μια καινουργια στο crystal έχει πάει κανείς?
Κλειω η Ναταλια αν θυμαμαι καλαΟνομα ; ξερεις ; η μιλας ετσι αοριστα;
ποια καινουργια βρε καζανακι...και οι δυο εχει τουλαχιστον 8 μηνες εκειΚλειω η Ναταλια αν θυμαμαι καλα
Καλαβρύτων φίλε η Εβίτα ήταν πριν μια δεκαετίαΚατί προς καλαμαρια παιζει? στο αλλο thread λεει κατι για
Εβίτα, Εscape, Καλαβρυτων 26, Καλαμαριά (αν παιζει κονε θα το εκτιμουσα) και
Αρτεμις, Ναός της Αρτέμιδος, Καλαμαριά (καμια αλλη πληροφορια)
Στην Εύα edelweiss πήγε κάνεις τελευταίαΚαι πιο πολύ από δεκαετία.
Πάλι καλά που δεν ψάχνουν το μαγαζί της Εύας στο Πανόραμα
Πριν 50 χρόνια αυτάΚατί προς καλαμαρια παιζει? στο αλλο thread λεει κατι για
Εβίτα, Εscape, Καλαβρυτων 26, Καλαμαριά (αν παιζει κονε θα το εκτιμουσα) και
Αρτεμις, Ναός της Αρτέμιδος, Καλαμαριά (καμια αλλη πληροφορια)