Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Panos_kat

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
28
Πόντοι
0
Παιζει καμια φωτο απο το χρηστινάκι???Δεν μπορω να ξεχασω αυτην την μέση-κοιλίτσα...
Αν ειναι αυτη που νομιζω αφηνει να βγαλεις φωτογραφια αλλα εγω μενω εκτος Αθηνας οποτε δεν μπορω να κατεβω
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Βρήκα καινούρια παρουσία. Σχεδόν σίγουρα πρεζού (της έλειπαν κάποια δόντια), ψιλόλιγνη, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος. Απέναντι από το Κριστιάνα, φόραγε μπαντάνα (όταν την έβγαλε είχε πολύ κοντό μαλλί). Ρώτησα πρώτα αν εργάζεται, απάντησε καταφατικά, τη ρώτησα τι υπηρεσίες προσφέρει (έχω καταλήξει ότι αυτή η ερώτηση είναι η πλέον δόκιμη). Απάντησε με το στερεοτυπικό ...Τα πάντα….. Άρχισα κι εγώ να λέω το ποίημά μου. – Τα πάντα δεν σημαίνουν τίποτα. Όποια ντρέπεται να πει ευθέως τι κάνει, κατά κανόνα ντρέπεται και στο κρεββάτι. Τότε άρχισε τη διαπραγμάτευση – Τα κάνω όλα εκτός ΣΥΝΉΘΩΣ από πίσω - Τότε δεν τα κάνεις όλα - Δεν πρόσεξες το συνήθως. Με κάποιους τα κάνω, όταν μου αρέσουν. Με σένα θα το κάνω.

Για άλλη μια φορά έδωσα συγχαρητήρια στον εαυτό που, που κατάφερα να κρατηθώ σοβαρός. ΟΚ, η γυναίκα εργάζεται και προσπαθεί να κάνει τον πελάτη να νιώσει καλύτερα, δεν είναι κακό αυτό. Συνέχισα να παίζω το ρόλο που παίζω κατά πάγια τακτική. ….Αν περάσουμε καλά θα σε παίρνω συνέχεια, θα σε διαφημίσω στους φίλους μου, αν θέλεις θα σε διαφημίσω σε κάποια ηλεκτρονική πλατφόρμα που έχουμε, κλπ ώστε να δώσει όσο το δυνατόν καλύτερη παράσταση…….

Στο δωμάτιο έκανε ντουσάκι πριν τον αγώνα, και επακολούθησε πολύ θερμό σεξ. Η πίπα της ήταν αρκετά καλή, έχω βάλει ΚΥ στο δάχτυλο και προσπαθώ να μπω πολύ σιγά μήπως την πονέσω, ΧΛΑΤΣ, όλο μέσα με τη μία. Κατά τα άλλα γαμιέται πολύ σπάνια από πίσω, και μόνο με όσους της αρέσουν. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ότι αυτές τις σκέψεις τις κράτησα για τον εαυτό μου. Μου συστήθηκε ως Έμυ, της συστήθηκα με το πορνοόνομα που έχω εφεύρει για το τρίγωνο, την τράβηξα δύο φωτογραφίες τις οποίες επισυνάπτω. Δεν θεώρησα από άποψη τακτικής να ρωτήσω τι εννοούσε όταν μου είπε ότι κάνει και εξτραδάκια, θα χάλαγαν την εικόνα του Συναισθηματικού Άντρα την οποία καλλιέργησα. Στυλ ….Πρώτα οι κυρίες μπαίνοντας και βγαίνοντας από το ασανσέρ και το δωμάτιο, η Αύρα σου δείχνει πολύ καλό και ευγενικό άτομο και τέτοιες πίπες……. Εργάζεται όλη τη μέρα, σταματάει μόνο για φαγητό συνήθως στο Πακιστανικό, πάντως δεν την είχα ξαναδεί. Άξιζε τα 15€ που πήρε για πλήρες πρόγραμμα.

Αυτονόητο πως μόλις γύρισα άρχισα τη θεραπεία με C χιλιάρια, ανά δύο ώρες, όπως κάνω πάντα
Ωραιο μουνακι παντως ηλικια ??

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.073
Πόντοι
3.656

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.993
Πόντοι
456
Καλημέρα και σε σένα. Έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν παίρνω τηλέφωνα από σεξεργάτριες, λόγω του ότι με ενοχλούσαν όταν δεν είχαν δουλειά
Καλημερα φιλε μου !! Συγνωμην που παρενβενω το να παρεις ενα τηλεφωνο απο μια σεξεργατρια δεν νομιζω οτι απαιτη και υποχρεωτικη συνφωνια να δωσεις και το δικο σου , καντω ομως για τους αλλους ,εαν και εφοσον θελεις να βοηθησεις και τις κοποελες να εχουν πιο πολυ δουλεια και συναμα εναν φιλο για να την βρει γιατι την γουστερει , φιλικοτατα παντα !!!!! ευχαριστω .

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
710
Πόντοι
81
Περασμα απο τριγωνο, το γυρισα 5 φορες, τιποτα το ιδιαιτερο, αριστοτελους 2 βουλγαρες μετριες τιμη στα 50 ευρω συν 5 το ξενοδοχειο, ουτε 5 ευρω δεν αξιζανε για μενα, καποδιστριου ενα γκιλφ με κοντο καστανο μαλλι εθνικοτητα δεν ξερω μου ζητησε 20 +5. Σωκρατους 5 πρεζουδες δεν ασχοληθηκα καν. Μετα πηγα ορφεα η γνωστη κασανδρα ειχε μπει μεσα στο κινητο 30+5, η χριστινα 30+5και αλλες 3 βουλγαρες 20+5. Εγω περασα 5 φορες απο ορφεα περιμενοντας να συναντησω την ανα μαρια τη βουλγαρα που με χε φτιαξει πριν 2 βδομαδες, δεν τη βρηκα, τζιφος σηκωθηκα εφυγα.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Περασμα απο τριγωνο, το γυρισα 5 φορες, τιποτα το ιδιαιτερο, αριστοτελους 2 βουλγαρες μετριες τιμη στα 50 ευρω συν 5 το ξενοδοχειο, ουτε 5 ευρω δεν αξιζανε για μενα, καποδιστριου ενα γκιλφ με κοντο καστανο μαλλι εθνικοτητα δεν ξερω μου ζητησε 20 +5. Σωκρατους 5 πρεζουδες δεν ασχοληθηκα καν. Μετα πηγα ορφεα η γνωστη κασανδρα ειχε μπει μεσα στο κινητο 30+5, η χριστινα 30+5και αλλες 3 βουλγαρες 20+5. Εγω περασα 5 φορες απο ορφεα περιμενοντας να συναντησω την ανα μαρια τη βουλγαρα που με χε φτιαξει πριν 2 βδομαδες, δεν τη βρηκα, τζιφος σηκωθηκα εφυγα.
Αριστοτελους το παραγαμησανε οπως το παραγαμανε κ στον Ορφεα κ στην Καποδιστριου.Θελουν μαυρισμα οι Βουλγαρες.Κασσανδρα 30+5 κ Χριστινα 30+5?Δε παμε καλα.Θυμασαι ποιες ηταν αυτες με τα 20+5?Τελικα καλυτερα με τηλεφωνα οσες ειναι οπως τις θελουμε.Κοινη γραμμη αυτες,κοινη γραμμη εμεις.

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
710
Πόντοι
81
Αριστοτελους το παραγαμησανε οπως το παραγαμανε κ στον Ορφεα κ στην Καποδιστριου.Θελουν μαυρισμα οι Βουλγαρες.Κασσανδρα 30+5 κ Χριστινα 30+5?Δε παμε καλα.Θυμασαι ποιες ηταν αυτες με τα 20+5?Τελικα καλυτερα με τηλεφωνα οσες ειναι οπως τις θελουμε.Κοινη γραμμη αυτες,κοινη γραμμη εμεις.
Μια gilf στο lido μου πε 20+5 με καστανο κοντο μαλλι.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.865
Πόντοι
7.195
ΟΚ. Εσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος, μπορείτε να μην επιλέξετε οποιαδήποτε έχει μελανιές ή σημάδια. Η δικιά μου άποψη είναι ότι, βάζοντας τις φωτογραφίες, δεν μπορώ να κατηγορηθώ ότι την ωραιοποίησα, ότι είμαι προμότορας, παίρνω προμήθεια, ή οτιδήποτε άλλο
ok, εξ άλλου θυμήθηκα ότι τα έχω ξαναπεί, και δεν κριτικάρω ποτέ άλλους. Είναι η ίδια κοπέλα που είχες βάλει φωτό στη σελ.1264 ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.073
Πόντοι
3.656
ok, εξ άλλου θυμήθηκα ότι τα έχω ξαναπεί, και δεν κριτικάρω ποτέ άλλους. Είναι η ίδια κοπέλα που είχες βάλει φωτό στη σελ.1264 ?
όχι, τώρα την πήρα για πρώτη φορά

Εγγρ.
10 Φεβ 2023
Like
251
Πόντοι
20
Δυνατό πιστόλι 30€ είπε μαζί με ξενοδοχείο Αλβανίδα δν θυμάμαι όνομα στην Χαλκοκονδύλη

Συνημμένα

• IMG_1951.jpeg
    IMG_1951.jpeg
    438,5 KB · Εμφανίσεις: 156

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
504
Πόντοι
81
Δυνατό πιστόλι 30€ είπε μαζί με ξενοδοχείο Αλβανίδα δν θυμάμαι όνομα στην Χαλκοκονδύλη
Άντζελα, καλή στον αγώνα αλλά το μείον δεν δίνει φιλιά και δεν βγάζει σουτιεν

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.261
Πόντοι
506
Ρε μαγκες, μια χοντρη ελληνιδα με γυαλια ηλιου, μαυρα μαλλια, γωνια Χαλκοκονδυλη-Σωκρατους. Εμφανιζεται 12-3 μεσημερι κ μιλαει και παει μονο με πακιστανους ή μαυρους. Τι ξερουμε?

The_Curber

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
194
Πόντοι
1
Μεσημεριάτικη Καταδρομική στο τρίγωνο. Είδα έξω από το Ορφέα το ομορφότερο κορίτσι που έχω δει στο τρίγωνο, και ίσως και σε ολόκληρη τη ζωή μου. Μελαμψό, θα μπορούσε να είναι μιγάδα ή γυφτάκι, σκουλαρίκι στη μύτη, ύψος γύρω στο 1,65, μαλλί ράστα μέχρι τη μέση (δεν ξέρω αν ήταν δικό της ή εξτένσιον). Κολλητό τζιν και μπλουζάκι, οι γραμμές του σώματός της διαγράφονταν πεντακάθαρα και ήταν σχεδόν τέλειες. Ζήτησε 30€ για πίπα - μουνί, 50€ και για κωλαράκι. Είχα όμως κανονίσει με στανταράκι και δεν τη δοκίμασα
Αυτήν την ξαναείδες

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.579
Πόντοι
6.495
Φοιτητριες αν κανουν πιατσα εννοω. Παλια κανανε
Ένας από τους αστικούς μύθους της πιάτσας. Ποτέ δεν έκαναν φοιτήτριες πιάτσα στη Σόλωνος και σε καμία άλλη πιάτσα, τουλάχιστον του δρόμου, ήταν κάποιες κοπέλες τζάνκια, μικρές σε ηλικία, και αυτό είναι όλο.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Περασα ωρες πριν.Πηρα Δημητρα απο Σωκρατους,43 χρονων αδυνατη,ψιλομουρλη αλλα δεν εκανε πουτανιες,τα δεχοταν ολα,στο κλασσικο καβαλημα εκανε ταχυτατα μπρος πισω που δεν μου χει ξανατυχει.Το πιο ευχαριστο ηταν αυτο.Στα 15+5 μια χαρα για ξεφορτωμα.Ελληνιδα,εκανε μπανιο κ πριν κ μετα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom