Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.666
Θα έρθουν καποια στιγμή,το πότε δεν το ξέρω ακόμα
Θα έρθουν καποια στιγμή,το πότε δεν το ξέρω ακόμα
Μου κανει σπάσιμο η αγγελω δε με γουστάρει με τίποτα . Αν της ελεγε άλλος θα έβαζε 5 photos.
Και τι; Σου κάνει εντύπωση αυτό; Οντως,μια αδυναμία παραπάνω σε καποια μέλη την έχουμεΜου κανει σπάσιμο η αγγελω δε με γουστάρει με τίποτα . Αν της ελεγε άλλος θα έβαζε 5 photos.
Oύτε εγω μπορώ να σου στείλωΑγγελική νέος εδώ μετά από τόσα μήνυματα καταλαβαίνω γίνετε χαμός αλλά πως μπορώ να σε βρω; Σε ευχαριστώ Πολύ
Και σενα καλα σου μπαινει.Βίντεο δεν θέλατε; Θα το έχετε. Για να σας μπει καλά και το τριήμερο
Βαλε και με κωλογαμησι να σε ακουσουμεΚαι σενα καλα σου μπαινει.
Πρέπει να συμπληρώσεις συγκεκριμένο αριθμό δημοσιεύσεων (ποστ) για να μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμαΑγγελική νέος εδώ μετά από τόσα μήνυματα καταλαβαίνω γίνετε χαμός αλλά πως μπορώ να σε βρω; Σε ευχαριστώ Πολύ
Κωλάρα <3Βίντεο δεν θέλατε; Θα το έχετε. Για να σας μπει καλά και το τριήμερο
Για εσας το βίντεοΚωλάρα <3
Έλα αύριο να μάθουμε και το ΒΒίντεο δεν θέλατε; Θα το έχετε. Για να σας μπει καλά και το τριήμερο
Οχι,δεν ξέρω αν ειναι ανέκδοτο,αλλά κατάλαβα τι εννοεις
Και εσένα να σου μπει καλά και δυνατά.Βίντεο δεν θέλατε; Θα το έχετε. Για να σας μπει καλά και το τριήμερο
Μπήκε με δύναμηΚαι εσένα να σου μπει καλά και δυνατά.
Με 2 άντρες ναι@Αγγελικη Κάτι έχει πάρει το αυτί μου για τρίο ισχύει?
Με λίγα λόγια. Πάει κάποιος που δε μπορεί να μιλήσει σε έναν ειδικό γιατρό και του εξηγεί τα δέοντα.Οχι,δεν ξέρω αν ειναι ανέκδοτο,αλλά κατάλαβα τι εννοεις
ΦανηκεΜπήκε με δύναμη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με 2 άντρες ναι
....ωρεεεεε σαν πολυ φασαρια να κανεις εσυ!!!!! Λογικα αμα δουλευεις την πισω πορτα ή σου κατσει κανενα xxxl, πρεπει να ακουγεσαι μεχρι την ΔηληγιαννηΒίντεο δεν θέλατε; Θα το έχετε. Για να σας μπει καλά και το τριήμερο