Πως μπορούμε να τα απολαύσουμε;Μιλάμε για άρρωστη εμμονή!
σοοοκ!
ξέθαψες αρχείο, κάνοντας 200% ζουμ για ν βρεις ατέλεια!!!από τον ιούνιο του 2022!!!που μάλλον τa έχεις κρατήσει γιατί τα κοιτάς συνέχεια όλα τα αρχεια και τις φωτογραφίες..
Τότε καμία σχέση με foot fetishism..ήταν μία αυθόρμητη φωτογραφία ανεβασμένη 7:00 το πρωί που με είχαν τσιμπήσει όλα τα κουνούπια , όποτε κατέβηκα στην πισίνα και την ίδια μέρα είχα ραντεβού για πεντικιούρ .1 σελίδα μετά είχα ανεβάσει και το καινούργιο πεντικιούρ εξάλλου..
Είτε σου αρέσει ειτε όχι σε πολλά πράγματα ήμουν κ είμαι πρωτοπόριακη. όσο και να προσπαθήσεις ν με πολεμήσεις με ύπουλο τρόπο, τα θεμέλια μου και η αξία μου έχουν κατοχυρωθεί. οπότε ανεβάζω μόνο σύγχρονα βίντεο κ φωτογραφίες,που αποδεικνύουν την πραγματικότητα και όχι την κακία που προσπαθείς να περάσεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στεφανία μασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα biky-stefania
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
bourdelos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2024
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ξερω οτι καααααπου θα υπαρχουν τα προγραμματα αλλα αν καποιος μπορουσε να βοηθησει. Ειμαι και νεο μελος και δεν μπορω να στειλω PM.
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.128
Σε περιμένω Μ ραντεβού να το κανονίσουμε!Πως μπορούμε να τα απολαύσουμε;
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.891
- Πόντοι
- 16.131
εδω παραλιγο να ξεθαψει την μεριλιν μονροε για να μας δειξει οτι στην επιμαχη σκηνη με το λευκο φορεμα δεν ειχε ξυρισμενο το νινι τηςΜιλάμε για άρρωστη εμμονή!
σοοοκ!
ξέθαψες αρχείο, κάνοντας 200% ζουμ για ν βρεις ατέλεια!!!από τον ιούνιο του 2022!!!που μάλλον τa έχεις κρατήσει γιατί τα κοιτάς συνέχεια όλα τα αρχεια και τις φωτογραφίες..
Τότε καμία σχέση με foot fetishism..ήταν μία αυθόρμητη φωτογραφία ανεβασμένη 7:00 το πρωί που με είχαν τσιμπήσει όλα τα κουνούπια , όποτε κατέβηκα στην πισίνα και την ίδια μέρα είχα ραντεβού για πεντικιούρ .1 σελίδα μετά είχα ανεβάσει και το καινούργιο πεντικιούρ εξάλλου..
Είτε σου αρέσει ειτε όχι σε πολλά πράγματα ήμουν κ είμαι πρωτοπόριακη. όσο και να προσπαθήσεις ν με πολεμήσεις με ύπουλο τρόπο, τα θεμέλια μου και η αξία μου έχουν κατοχυρωθεί. οπότε ανεβάζω μόνο σύγχρονα βίντεο κ φωτογραφίες,που αποδεικνύουν την πραγματικότητα και όχι την κακία που προσπαθείς να περάσεις.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.999
- Πόντοι
- 6.056
Και τζίβα δηλαδή ....σε χάλαγε ;;;;εδω παραλιγο να ξεθαψει την μεριλιν μονροε για να μας δειξει οτι στην επιμαχη σκηνη με το λευκο φορεμα δεν ειχε ξυρισμενο το νινι της
Μερακλής ο φίλος. Από τότε βέβαια η Στεφανία έχει χάσει μερικά κιλά.Πάντως ομολογώ ότι ήταν πολύ έξυπνη κίνηση της Βίκης - Στεφανίας - Ιέρειας να απαντά με φωτογραφίες.. λέω να την αντιγράψω..
Και επειδή θα αρχίσει όπως λέει και ποδομασάζ - ποδομαλακία να αφιερώσουμε κάτι στους πατουσάκηδες..
Μαγεία.. Οπτασία..
![]()
![]()
Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.425
- Πόντοι
- 4.496
Κουκλα εισαι..Ναι ποιητής από τα lidl!Τόσες πολλές ασυνάρτητες κοινωνιολογικές θεωρίες.. ούτε όταν έδινα πτυχιακή στο πάντειο κάπου νισαφι!
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.128
για να το κάνει κάποιος αυτό με τη φωτογραφία, πρέπει να έχει πολύ εμπάθεια μέσα του..Μερακλής ο φίλος. Από τότε βέβαια η Στεφανία έχει χάσει μερικά κιλά.
Παρόλα αυτά , άθελά του προφανώς, και επειδή έχω πολύ φαντασία και μου αρέσουν οι συνειρμοί..μου θυμίζει μία τακτική των πρίνου που έβαζαν πώς ήταν πριν και πώς έγινε τώρα.. οπότε μέσα σε αυτά τα τρία-4 χρόνια, χαίρομαι πάρα πολύ που με την πειθαρχία και την επιθυμία μου για βελτίωση,κατάφερα να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτόυ μου.
Τελικά ο καλύτερος life coach ,είναι ο εαυτός μας. Πρέπει να τον αγαπάμε και να τον έχουμε πολύ ψηλά και πάνω από όλα να τα βρούμε μαζί του.
Μία ιδεα από την καινούργια στολή.. πείτε μου πώς την προτιματε..?με ζαρτιέρες η ψηλές λευκές μπότες στιλετο η με αθλητικά(παρόλο που δεν μου αρέσουν καθόλου) και γκέτες?!
Συνημμένα
Με ζαρτιερες καυλα..για να το κάνει κάποιος αυτό με τη φωτογραφία, πρέπει να έχει πολύ εμπάθεια μέσα του..
Παρόλα αυτά , άθελά του προφανώς, και επειδή έχω πολύ φαντασία και μου αρέσουν οι συνειρμοί..μου θυμίζει μία τακτική των πρίνου που έβαζαν πώς ήταν πριν και πώς έγινε τώρα.. οπότε μέσα σε αυτά τα τρία-4 χρόνια, χαίρομαι πάρα πολύ που με την πειθαρχία και την επιθυμία μου για βελτίωση,κατάφερα να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτόυ μου.
Τελικά ο καλύτερος life coach ,είναι ο εαυτός μας. Πρέπει να τον αγαπάμε και να τον έχουμε πολύ ψηλά και πάνω από όλα να τα βρούμε μαζί του.
Μία ιδεα από την καινούργια στολή.. πείτε μου πώς την προτιματε..?με ζαρτιέρες η ψηλές λευκές μπότες στιλετο η με αθλητικά(παρόλο που δεν μου αρέσουν καθόλου) και γκέτες?!
salah-paham
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2021
- Like
- 229
- Πόντοι
- 20
Προσωπικά την προτιμώ με ψηλές λευκές μπότες στιλέτο.για να το κάνει κάποιος αυτό με τη φωτογραφία, πρέπει να έχει πολύ εμπάθεια μέσα του..
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.891
- Πόντοι
- 16.131
αυτα κανεις ποσταρεις τετοιες φωτογραφιες μετα θα αρχισουν να ψαχνουν στο μαιευτηριο που γεννηθηκες μπας και βρουνε καμια φωτογραφια για να αποδειξουν ποσο ασχημη ησουνγια να το κάνει κάποιος αυτό με τη φωτογραφία, πρέπει να έχει πολύ εμπάθεια μέσα του..
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.128
Όντως είναι ακραίο το ΑΙ. Κάναμε ένα δοκιμαστικό της προάλλες με ένα φίλο μου και έβγαλε απίστευτο σενάριο επιστημονικης φαντασίας θέτοντας μόνο δύο απλά στοιχεία...οπότε με την παράνοια που κυκλοφορεί εδώ τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση..Πρόσεχε τι ανεβάζεις γιατί τώρα που τα κινητά έχουν εξοπλιστεί και με AI δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να δει ο κάθε φετιχιστής..
Το μπού είναι ΑΙ από μόνο του.. ο καθένας ζει το story του και χτίζει το παραμύθι του!
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.891
- Πόντοι
- 16.131
Ο
ολα τά μέλη εδώ μέσα εκτός από θεόρατη
που έχουμε κάνουμε τουλάχιστον 6 ημέρες την εβδομάδα σεξ 
μην είσαι προσβλητική 
ΟΧι και παραμύθιΌντως είναι ακραίο το ΑΙ. Κάναμε ένα δοκιμαστικό της προάλλες με ένα φίλο μου και έβγαλε απίστευτο σενάριο επιστημονικης φαντασίας θέτοντας μόνο δύο απλά στοιχεία...οπότε με την παράνοια που κυκλοφορεί εδώ τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση..
Το μπού είναι ΑΙ από μόνο του.. ο καθένας ζει το story του και χτίζει το παραμύθι του!

Διαγραμμένο μέλος 210382
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 17.065
- Πόντοι
- 3.556
Χρόνια πολλά στο κορίτσι ! Πολύχρονη, με υγεία και ότι επιθυμείς ! 
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.128
Ευχαριστώ πολύ πολύ αγάπημενε μου!!Χρόνια πολλά στο κορίτσι ! Πολύχρονη, με υγεία και ότι επιθυμείς !![]()
Ακόμα και στην τούρτα υπερπαραγωγή με γοβάκια!!
Σε περιμένω με τη στολή χορεύτριας ν σε γλυκάνω με ένα κομματάκι!!
Συνημμένα
salah-paham
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2021
- Like
- 229
- Πόντοι
- 20
Χρόνια πολλά κι από μένα!Ευχαριστώ πολύ πολύ αγάπημενε μου!!
Ακόμα και στην τούρτα υπερπαραγωγή με γοβάκια!!
Σε περιμένω με τη στολή χορεύτριας ν σε γλυκάνω με ένα κομματάκι!!
Τι τούρτα καλλιτεχνεια είναι αυτή; Με γοβάκια! Αληθινή είναι;
Δική σου ή δώρο; Πλασάρεις τα δώρα σου;
Σήμερα βρήκες να την ανεβάσεις; Άνοιγμα με στολή χορεύτριας; Χθες ήμουν Αθήνα και αν την είχες, θα ερχόμουν σίγουρα να με κεράσεις ένα κομματάκι, να δοκιμάσω κορίτσι μου!
Όπως ακριβώς είσαι σε προτιμώ, ξυπόλυτη.για να το κάνει κάποιος αυτό με τη φωτογραφία, πρέπει να έχει πολύ εμπάθεια μέσα του..
biky-stefania
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2017
- Like
- 28.128
Είναι φοβερή τούρτα για αυτό και την ανέβασα γιατί μοιάζει σαν ψεύτικη!Χρόνια πολλά κι από μένα!
Τι τούρτα καλλιτεχνεια είναι αυτή; Με γοβάκια! Αληθινή είναι;
Δική σου ή δώρο; Πλασάρεις τα δώρα σου;
Σήμερα βρήκες να την ανεβάσεις; Άνοιγμα με στολή χορεύτριας; Χθες ήμουν Αθήνα και αν την είχες, θα ερχόμουν σίγουρα να με κεράσεις ένα κομματάκι, να δοκιμάσω κορίτσι μου!
Κάποιος που γνωρίζει το φετίχ μου με τις γόβες σκέφτηκε να μου τη φέρει οπότε γιατί να μην το μοιραστώ μαζί σας!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 312
- Εμφανίσεις
- 138K