kostakis27
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 137
- Like
- 12.825
- Πόντοι
- 11.915
Πολυ σύντομα θα δει χαρά ο κωλος σου.ποσο συντομα λεβεντη μου?
Πολυ σύντομα θα δει χαρά ο κωλος σου.ποσο συντομα λεβεντη μου?
θα ξανα δουμε πασοκ?Πολυ σύντομα θα δει χαρά ο κωλος σου.
Ξεκινα να τραγουδάς τον υμνοθα ξανα δουμε πασοκ?
ρε κοστακη σοβαρα τωρα ..μιλας για πουτσα και πουτσα δεν βλεπω...που ειναι η μαγκια σου ? εσυ 2 μετρα πουτσα και να παιζεις τον παπα?Ξεκινα να τραγουδάς τον υμνο

μιλα μωρη μαλακιτσα γιατι εχω κουβεντα με το δασκαλο και με καθυστερείς..Πολυ σύντομα θα δει χαρά ο κωλος σου.
μιλα μωρη μαλακιτσα γιατι εχω κουβεντα με το δασκαλο και με καθυστερείς..
βλεπω με πρόλαβε αλλος και σε πεταξε στα βραχια...ζακετα να βαλεις ...![]()
Όλη στον πάτο σου,ζητιάνα της ψωλης. Άντε πέσε για ύπνο τωρα,ελλεινιδα.
Ελλεινιδα παραδουλεύτρα προσκύνησε την για απόψε και βάλε δάχτυλο στην κωλοτρυπιδα σου να το χαρείς. Τώρα θα την αναγνωρίσεις μόλις την δεις λάιβ και θα ξέρεις ποιος ξεσκίζει το κωλαντερο σου.βλεπω με πρόλαβε αλλος και σε πεταξε στα βραχια...ζακετα να βαλεις ...
και που λες κοστακη με όμικρον οπως η σουφρα σου ποτε αγορι μου σου επιτρεπουν να γυρισεις?
καλα ειπαμε του και α τα ..για πες ποτε με το καλο?Ελλεινιδα παραδουλεύτρα προσκύνησε την για απόψε και βάλε δάχτυλο στην κωλοτρυπιδα σου να το χαρείς. Τώρα θα την αναγνωρίσεις μόλις την δεις λάιβ και θα ξέρεις ποιος ξεσκίζει το κωλαντερο σου.
Τα ζόμπι μαζευόμαστε καθημερινά μετά τις 24:00.καλα ειπαμε του και α τα ..για πες ποτε με το καλο?
μας το ειπες αλλα δεν φανηκες χρυσο μου...οποτε εσυ και το κωλοδαχτυλο σου ποτε με το καλο?Τα ζόμπι μαζευόμαστε καθημερινά μετά τις 24:00.
Πηγαίνω απρόοπτα τύπισσα,αν θες ραντεβού θα με βρεις στην πιάτσα. Τράβα εσύ και θα δει χαρά ο κωλος σου.μας το ειπες αλλα δεν φανηκες χρυσο μου...οποτε εσυ και το κωλοδαχτυλο σου ποτε με το καλο?
για να κανουμε τη σουμαΔεν δίνω ραντεβού τύπισσα, πηγαίνω απρόοπτα. Τράβα εσύ και θα δει χαρά ο κωλος σου.
Είμαι παιδί της πιάτσας τύπισσα και δεν έχω καλούς τρόπους. Αν έχεις τ άντερα έλα να τα πούμε από κοντά να μην σπαμαρουμε και το θρεντ. Εσύ που το παίζεις και αφέντρα δεν πιστεύω να κάνεις την κότα.για να κανουμε τη σουμα
αγαπητε κωστακη εφόσον το κορμακι σου δεν μπορει να στηρίξει την μαλακια που πετάει το στομα σου να μιλας για τα δικα σου κατορθώματα για πραγματα που κανεις εσυ αυτοπροσωπως και μην μας τα κανεις τσουρεκια με την φτωχεια του μυαλου σου..
Ξηλώσου απο ψευτομαγκας και μην μας κανεις τον γαμια ..ο γαμιας εχει τροπους ..ενω ενα πεινασμένο σαν και εσενα πηδαει μαντρες για να παραδωσει φασολαδα..
αυτο λεμε τοση ωρα σπιρτο...δικη σου καλεσμενη ειμαι ...με καλεσες λιγα μηνηματα ποιο πανω ..μερος και ωρα να παραλαβω τα λεγομενα σουΕίμαι παιδί της πιάτσας τύπισσα και δεν έχω καλούς τρόπους. Αν έχεις τ άντερα έλα να τα πούμε από κοντά να μην σπαμαρουμε και το θρεντ. Εσύ που το παίζεις και αφέντρα δεν πιστεύω να κάνεις την κότα.
Θα ενημερωθείς με πμ μάγκισσα της πουτσας.αυτο λεμε τοση ωρα σπιρτο...δικη σου καλεσμενη ειμαι ...με καλεσες λιγα μηνηματα ποιο πανω ..μερος και ωρα να παραλαβω τα λεγομενα σου
προχώραΘα ενημερωθείς με πμ μάγκισσα της πουτσας.