Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.083
Πόντοι
456
θα μπορούσαμε να τη γευτούμε, λες;
ηρθε για λιγο μεσα καλοκαιριου εκανε καποια ραντεβου κ ξαναγυρισε στη κανονικη δουλεια της κ την οικογενεια της λαρισα οπου εκει δεν παιζει να κανει κατι λογο κλειστης κοινωνιας.εκτοτε αγνοητε η τυχη της κ το τηλ που χρησιμοποιουσε δεν χρησιμοποιητε πλεον

count62

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5.953
Πόντοι
1.056
ηρθε για λιγο μεσα καλοκαιριου εκανε καποια ραντεβου κ ξαναγυρισε στη κανονικη δουλεια της κ την οικογενεια της λαρισα οπου εκει δεν παιζει να κανει κατι λογο κλειστης κοινωνιας.εκτοτε αγνοητε η τυχη της κ το τηλ που χρησιμοποιουσε δεν χρησιμοποιητε πλεον
αν ξανακουσεις τιποτα, βγαλε δελτίο τύπου

Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.521
Πόντοι
4.646

DimKon

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2023
Like
6.586
Πόντοι
1.041
ΔΩΣΤΕ ΒΥΖΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΡΕΕ

Συνημμένα

• received_2689658734609060.jpeg
    received_2689658734609060.jpeg
    45,2 KB · Εμφανίσεις: 192

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.605
Πόντοι
446
Μου έχει τύχει στο απώτατο παρελθόν δις , τυπισσες (όχι σχέσεις ακριβώς...) να έχουν εντυπωσιακά μακρυες ρώγες. Τύπου 2.5 εκατοστά περίπου, αν όχι παραπάνω.. Το έχω ψάξει σε τσόντες κ είναι πολύ σπάνιο μάλλον...σε κάτι ασιατισσες ίσως. Αυτές βέρες Ελληνίδες. Ήταν λίγο αλλόκοτο αλλα είχε την καύλα του. Την μια την είχα βγάλει φωτό την άλλη όχι..αλλά δε τις βρίσκω πια .

hubwwif

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2023
Like
7.823
Πόντοι
1.041
Μου έχει τύχει στο απώτατο παρελθόν δις , τυπισσες (όχι σχέσεις ακριβώς...) να έχουν εντυπωσιακά μακρυες ρώγες. Τύπου 2.5 εκατοστά περίπου, αν όχι παραπάνω.. Το έχω ψάξει σε τσόντες κ είναι πολύ σπάνιο μάλλον...σε κάτι ασιατισσες ίσως. Αυτές βέρες Ελληνίδες. Ήταν λίγο αλλόκοτο αλλα είχε την καύλα του. Την μια την είχα βγάλει φωτό την άλλη όχι..αλλά δε τις βρίσκω πια .
Ξέρεις πόσο είναι 2.5 εκατοστά; Τύπε;
Γτ με την μονάδα μέτρησης που έχεις … η πουτσα μου πρέπει να είναι 38 εκατοστά

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
890
Πόντοι
86
Μην το χαλάς
Μια χαρά κυριακάτικο είναι

Μετά του έκανε και απιστίες
Την έπιασε με το αφεντικό της

Κι όταν ρώτησε "ποιός είναι αυτός ?"
Του είπε είναι αυτός που πληρώνει το σχολείο των παιδιών σου, τα ψώνια του σπιτιού κλπ

"ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΝ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙ"

Mak_Apostratos

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
144
Πόντοι
0
Ρε φίλε με γάμησες...
Όχι γιατί ανακάλυψες ότι η δημοσίευση είναι φούμαρο. αλλά για άλλο λόγο. Στο καφενείο ένας φίλος μου είπε ότι αν βάλω ψεύτικη ανάρτηση, όλο και κάποιος αργόσχολος θα βρεθεί να το ψάξει.
- Μα καλά, θα κάθεται κάποιος να ελέγχει την γνησιότητα φωτό αγνώστων γυναικών;
- Μην υποτιμάς τους μαλάκες...
- Αποκλείεται να έχει κανείς τέτοια διάθεση.
- Πάμε στοίχημα 50€;
- Πάμε...
Όπως καταλαβαίνεις έχασα. Σε υποτίμησα, συγνώμη. Αν σε παρηγορεί πάντως, αύριο θα το πληρώσω με 50€ και καζούρα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom