Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.166
- Πόντοι
- 6.256
πάρα πολύ πιθανόμαλλον δουλευες εκεινη την ωρα και δεν ησουν στο νημα του ΗΓΕΤΗ
πάρα πολύ πιθανόμαλλον δουλευες εκεινη την ωρα και δεν ησουν στο νημα του ΗΓΕΤΗ
σαχλαμαρεςπάρα πολύ πιθανό
ειμαι στον ιδιο εργοδοτη απο το 1997βγάλε τον πρώτο μήνα και το συζητάμε για έτος
αλλά καλά το πας γιατί στο έτος πράγματι σου ανανεώνουμε τη σύμβαση για να μην αποκτήσεις εργασιακά δικαιώματα και αποζημίωση
η αποψη η δικια μου ειναι σωστη τελεια παραγραφοςσου έχω ήδη απαντήσει
πάμε παρακάτω
σου έχει κάνει 27 προσλήψεις μέχρι στιγμής?ειμαι στον ιδιο εργοδοτη απο το 1997![]()
mia kai kali ...σου έχει κάνει 27 προσλήψεις μέχρι στιγμής?![]()
εγώ δεν έχω άποψηη αποψη η δικια μου ειναι σωστη τελεια παραγραφος
δεν εχεις γνωση εχεις γνωμηεγώ δεν έχω άποψη
έχω γνώση
εντάξει είμαστε? εντάξει είμαστε.
θα σου κάνω την ερώτηση κλειδίmia kai kali ...
δε ξέρω τι εννοείς μόλις λόγκαρε η κωλομπιάναδεν εχεις γνωση εχεις γνωμη
εντάξει είμαστε? εντάξει είμαστε.
θα το ειχα παρει χαμπαρι γρηγοραθα σου κάνω την ερώτηση κλειδί
αν σου είχε κάνει 27 προσλήψεις μέχρι σήμερα θα το ήξερες ή δε θα είχες πάρει χαμπάρι τι υπογράφεις?![]()
να πας στον Μπαρο για δουλεια , δεν χρειαζεται να ξερεις , ουτε αυτος ξερει , για γειωση θα σε θελειθα το ειχα παρει χαμπαρι γρηγορα
κατι λεφτα που μου χρωσταγε τα πηρα..
δικηγορο,επιθεωρηση εργασιας κλπ και μετα και παλι φιλοι
ειναι επαγγελματιας ρε αλλα τεμπεληςνα πας στον Μπαρο για δουλεια , δεν χρειαζεται να ξερεις , ουτε αυτος ξερει , για γειωση θα σε θελει![]()
αυτό με το σεπε δε θα σε συμβούλευα να το διαφημίσεις σε μελλοντική συνέντευξη για δουλειάθα το ειχα παρει χαμπαρι γρηγορα
κατι λεφτα που μου χρωσταγε τα πηρα..
δικηγορο,επιθεωρηση εργασιας κλπ και μετα και παλι φιλοι
τα ξερεις μουνακι ολα γιατι σε εχουν τρεξειαυτό με το σεπε δε θα σε συμβούλευα να το διαφημίσεις σε μελλοντική συνέντευξη για δουλειά
αυτό σημαίνει ότι τον πήγες στο σέπε σε έγραψε και αναγκάστηκες να τον πας δικαστικά![]()
οχι δεν χρειαστηκε δικαστικα...απλα πηγα με φιλο δικηγορο στο σεπε και αναγνωρισε το λαθοςαυτό με το σεπε δε θα σε συμβούλευα να το διαφημίσεις σε μελλοντική συνέντευξη για δουλειά
αυτό σημαίνει ότι τον πήγες στο σέπε σε έγραψε και αναγκάστηκες να τον πας δικαστικά![]()
ειναι επαγγελματιας ρε αλλα τεμπελης
ούτε καντα ξερεις μουνακι ολα γιατι σε εχουν τρεξει![]()
οχι μονο σε εχουν λιστα , αλλα δεν εχεις και βυσμα στο ΣΕΠΕ .. αλλα εκει ξεχασα , δεν εχει Αλβανουν να σε βοηθησουνούτε καν
τα έχω ακούσει από συναδέλφους