aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 89.322
- Πόντοι
- 12.056
Σίγουρα πολλοί μύστες σε αυτό το νήμα θα έχουν ανεβάσει φοβερές βυζαρες ... και ωραίο νημα είχα να μπω και καιρό στο σάιτ μια χαρά το νημα
Δυστυχώς όπως ξέρεις μύστη μου και από αυτό το νήμα δε λείπουν οι φιδέμποροι και τα ερπετά τους!!! Έχουν ανέβει και αξιόλογα βυζά αλλά έχουν ανέβει και σανιδόβυζα!!!Σίγουρα πολλοί μύστες σε αυτό το νήμα θα έχουν ανεβάσει φοβερές βυζαρες ... και ωραίο νημα είχα να μπω και καιρό στο σάιτ μια χαρά το νημα
Ότι ανεβάζει ο καθένας καλό είναι...!!!!Δυστυχώς όπως ξέρεις μύστη μου και από αυτό το νήμα δε λείπουν οι φιδέμποροι και τα ερπετά τους!!! Έχουν ανέβει και αξιόλογα βυζά αλλά έχουν ανέβει και σανιδόβυζα!!!
Βυζάρες όμως, μόνο ο φίλος σου ο @Altec73
Ότι ανεβάζει ο καθένας καλό είναι...!!!!
Δεν πειράζει τι έγινεΑν ειναι να βλεπουμε φωτο απο ιντερνετ, δεν εχει νοημα
Άκεφος μου φαίνεσαι αδερφέΌτι ανεβάζει ο καθένας καλό είναι...!!!!
Μια χαρά είμαι!!!! Απλά κανονίζω και ένα βραδινό ραντεβού τώρα ...μπας και κάνω την πρώτη απιστία χαχαχαΆκεφος μου φαίνεσαι αδερφέ
Μήπως σε χακάρανε;;;
Μια χαρά είμαι!!!! Απλά κανονίζω και ένα βραδινό ραντεβού τώρα ...μπας και κάνω την πρώτη απιστία χαχαχα
Εχεις δίκιο...για το φίδι..ψέματα λέω δεν θα είναι η πρώτη απιστία !!!!!!
Αποστευτες ρώγες!! Για πολύ γλείψιμο
Βρε βρε καλώς την loukia: ,,που ήσουν χαμένη????

Όμορφα και ζαρουχλεικα δεν πάνε μαζίΧαιρετισμους στα ομορφα ζαρουχλεικα
πηγαινε Κοσμικον να παρεις ενα κανταιφι να σου περάσει μανEχω πεθυμησει ενα τετοιο πραγματικο μουνι.... Μερακλιδικο![]()

Μπορει να του τελειωσε το οδοντικο νημα,μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματαπηγαινε Κοσμικον να παρεις ενα κανταιφι να σου περάσει μαν![]()

Σε ευχαριστώ πολύ νεαρέ μου, το διόρθωσα.Γέρο τα έχεις χάσει... Σε λάθος νήμα ποσταρεις
Τι εννοείς; Θα απατήσεις για πρώτη φορά την γυναίκα σου με γυναίκα και όχι κρος;Μια χαρά είμαι!!!! Απλά κανονίζω και ένα βραδινό ραντεβού τώρα ...μπας και κάνω την πρώτη απιστία χαχαχα
ωχ Παναγιά μου

Τυπάρα, πάρε από αυτά που φοράμε στον πήλινο στόχο , είναι εμπριμέ και πιο πουτανιάρικα.ωχ Παναγιά μου
Με γυαλια ηλιου θα την γαμουσα αυτη ή με αυτα τα γυαλια που εχουν κατι ξυλουργοι , μην βγαλουμε και κανα ματι
Ετοιμος :
![]()