It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 3.947
- Πόντοι
- 456
Κάποτε είχα γνωρίσει μια που μου ανέφερε πως ζει στο ίδιο σπίτι με τους γονείς της, τον αδερφό της και την κοπέλα του.
Δεν την πάλευε με τπτ.Οπως ξέρω και ζευγάρι παντρεμένο με παιδί να ζούν μαζί με τους γονείς του άντρα, μέχρι που η νύφη έριξε νερό στα μούτρα της πεθεράς γτ δεν άντεξε.Ειναι εκρηκτικό μείγμα, πρέπει να είσαι αναίσθητος για να αντέξεις, ή μεγάλο θύμα.
Και όμως ζουν ανάμεσά μαςΉμαρτον που θα μένεις παντρεμενος άνθρωπος σε σπιτι με γονείς.
Και όμως ζουν ανάμεσά μας
ΑΝ μεγαλώσεις θα καταλάβεις.Η ζωή δεν είναι μόνο οθόνες κακομαθημένε μπέμπη.
Εσυ παίζε με οθόνες και όταν μεγαλώσεις θα
..καταλάβεις( το ελπίζω).
Χοντρικά νομίζω 800 επαρχία Ελλάδας είναι καλύτερα από τα διπλά επαρχία Αγγλίας.Στην Ελλάδα και με 800 χωρις παιδιά και νοίκια,καλύτερη ζωή κάνεις απ'τη μπίχλα της Αγγλίας.Μονο οι ξεκωλιάρες αγγλίδες θα σου λείπουν.
Όλα ξεκινάνε από εκεί...είσαι ένας χικικομορι που μιλάει ελληνικά .Μπάρμπα, 112 φορές είπες το ίδιο. Ή έπαθες διάσειση από τις σφαλιάρες που σου ρίχνει η κυρά και ξεχνάς τι γράφεις ή κλάταρες από τις ρετσίνες επειδή δεν την παλεύεις στο χωριό. Όσο ξύνεις τον κώλο σου περιμένοντας τις τριετίες για αύξηση στο δημόσιο μήπως αγοράσεις καινούρια υπόθετα, σκέψου τουλάχιστον κανένα καινούριο life advice να μου δώσεις μήπως προχωρήσω στη ζωή γιατί αυτό με τις οθόνες το εμπέδωσα.
Αρχίδια προοπτική λέω εγώ. Πες μου πόσοι από αυτούς που χτίσαν τα εκμεταλλεύονται με κάποιο τρόπο, γιατί εγώ όσους ξέρω έχουν τους επάνω ορόφους ακόμα στα μπετά ή κλειστούς γιατί ο γιος/κόρη την πούλεψαν για μεγαλουπόλεις και έξω μέχρι νεοτέρας και τώρα ο μπάρμπας έμεινε με το μυστρί στο χέρι να κόβει βόλτες πάνω κάτω. Μιλάμε για ενδοχώρα γιατί στα νησιά αλλάζει το πράγμα.Μην ισοπεδώνεις την επαρχία.
Και η Κρήτη επαρχία είναι και η Θεσπρωτία που είναι ο πιο φτωχός νομός πανευρωπαικά, επαρχία είναι.
Στην επαρχία έχουν το καλό ότι παλαιότερα έχτιζαν με προοπτική. Συνήθως διώροφα ή πλάκα και από πάνω ο επόμενος γιος ή κόρη. Δεν το βλέπω κακό να πάρεις κάτι από τους γονείς, αν και δεν πήρα τίποτα εγώ.
Κακό είναι να μένεις στο ίδιο σπίτι και ξέρω πολλούς που το κάνουν. Αυτοί οι τύποι απλά ΔΕ ζουν.
Aν το ζευγάρι έχει τέτοιο εισόδημα συνολικά Ο.Κ...Ήμαρτον που θα μένεις παντρεμενος άνθρωπος σε σπιτι με γονείς.
Αυτο ειναι για την Ανίτα Πάνια. Στη τελικη 1400 να βγάζεις εσυ και αλλα 800 η γυναικα σου εχετε 2200 βρισκετε ενα σπίτι με 500-600 ευρω το μηνα ενοικιο και μένετε εκει.
Σας μενουν αλλα 1600. Ημαρτον απλά.
Δεν το πιστευω αυτό απλά κάποιοι και κάποιες ειναι μαμάκηδες. Και ανέβασα εδω και μέρες ωραια σπιτια 40 χλμ μακρυα απο την Αθηνα αλλα με ενα 300αρι αξιοπρεπέστατα να μπορείς να φέρεις μια γυναικα σπίτι.
Εντάξει απλά κάποιοι και κάποιες δεν θέλουν να ζούν νορμάλ και να αναλαμβάνουν ευθύνες. Ειτε πανε 40 ειτε πάνε 50.... τους παρατάς και γνωριζεις άλλο κοσμο. Δεν αλλάζεις κανέναν ανθρωπο.
Εντάξει αποφεύγεις να απαντήσεις, άρα αυτόματος κατατάσσεται στην κατηγορία των γνωστών άσχετων - ξερολων -εχω άποψη από το χωριό μου και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να χάνουμε άλλο τον χρόνο να μιλάμε μαζί σου για ζωή στο εξωτερικό.Όποιος μένει στο ίδιο σπίτι με ΓΑΜΗΣΙΜΗ γκόμενα και δεν την έχει γαμήσει,για μένα είναι GAY 100%.Ή ανίκανος να γαμήσει.Φυσικά δεν εννοώ τους παντρεμένους που έχουν βαρεθεί.
Αγγλία,με εξαίρεση τη μπάλα και τις ξεκωλιάρες τις αγγλίδες,πες μου τι άλλο αξίζει εκεί πάνω.Η βροχή;Τα πάκια;Οι αραπάδες;
Ποιοι βγάζουν 1.400€;;;Ήμαρτον που θα μένεις παντρεμενος άνθρωπος σε σπιτι με γονείς.
Αυτο ειναι για την Ανίτα Πάνια. Στη τελικη 1400 να βγάζεις εσυ και αλλα 800 η γυναικα σου εχετε 2200 βρισκετε ενα σπίτι με 500-600 ευρω το μηνα ενοικιο και μένετε εκει.
Σας μενουν αλλα 1600. Ημαρτον απλά.
Δεν το πιστευω αυτό απλά κάποιοι και κάποιες ειναι μαμάκηδες. Και ανέβασα εδω και μέρες ωραια σπιτια 40 χλμ μακρυα απο την Αθηνα αλλα με ενα 300αρι αξιοπρεπέστατα να μπορείς να φέρεις μια γυναικα σπίτι.
Εντάξει απλά κάποιοι και κάποιες δεν θέλουν να ζούν νορμάλ και να αναλαμβάνουν ευθύνες. Ειτε πανε 40 ειτε πάνε 50.... τους παρατάς και γνωριζεις άλλο κοσμο. Δεν αλλάζεις κανέναν ανθρωπο.
Aν το ζευγάρι έχει τέτοιο εισόδημα συνολικά Ο.Κ...
Αν όμως δεν βγάζει τέτοιο εισόδημα η θα ζει σπιτωμένο με τους γονείς η οι γονείς θα κάνουν γκεστ εμφανίσεις μέρα παρά μέρα...
Προτιμάς να φύγεις ...σε τιμα αυτο...όμως θα ακολουθήσει η γυναίκα της ζωής σου η δεν θα θελει να ξεκόψει από γονείς ,σο'ι' και παρέες;Προτιμώ να με κάψουν ζωντανό παρα να χω τους γονείς πανω απο το κεφάλι μου.
Όλοι αυτό κάνουν...διαφέρει όμως η συχνότητα...άλλο μια στο τόσο και άλλο το παιδί να μεγαλώνει με τους παππούδες και τις γιαγιάδες.Δε θέλετε γονείς κάποιοι,αλλά άμα κάνετε παιδιά,στους γονείς θα τρέχετε να σας τα κρατάνε
Προτιμάς να φύγεις ...σε τιμα αυτο...όμως θα ακολουθήσει η γυναίκα της ζωής σου η δεν θα θελει να ξεκόψει από γονείς ,σο'ι' και παρέες;
Προτιμάς να φύγεις ...σε τιμα αυτο...όμως θα ακολουθήσει η γυναίκα της ζωής σου η δεν θα θελει να ξεκόψει από γονείς ,σο'ι' και παρέες;