Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
716
Πόντοι
81
Καλησπερα παιδια, κατεβαινω τριγωνο. Ελπιζω να πετυχω κασανδρα.

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
716
Πόντοι
81
Λοιπον κατεβηκα τριγωνο, εξω απο ορφεα ηταν χριστινα,κασανδρα, ανα μαρια. Πηρα ανα μαρια κοστος 40 με ξενοδοχειο. Πιπα ακαποτη, και ολα τα αλλα με προφυλαξη!. Περασα πολυ καλα δεν την εχω ξαναπαρει.
Θα την ξαναπροτιμησω.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.993
Πόντοι
456
Λοιπον κατεβηκα τριγωνο, εξω απο ορφεα ηταν χριστινα,κασανδρα, ανα μαρια. Πηρα ανα μαρια κοστος 40 με ξενοδοχειο. Πιπα ακαποτη, και ολα τα αλλα με προφυλαξη!. Περασα πολυ καλα δεν την εχω ξαναπαρει.
Θα την ξαναπροτιμησω.
Λιγο πιο αναλυτηκα ( στα ολα τα αλλα δηλαδη ??? )

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
716
Πόντοι
81
Λιγο πιο αναλυτηκα ( στα ολα τα αλλα δηλαδη ??? Λοιπον ανεβηκαμε πανω την εβαλα να κανει μπανιο. Πλυθηκε με σαπουνι παντου. Μετα μου ξεκινησε μια βαθια πιπα, γυρω στα 10 λεπτο μου το ρουφαγε. Μετα ανεβαινει πανω μου, πηδαγε σα τρελη κοιταζοντας τον καθρεφτη. Μετα γυριζει αναποδα, την περνω στα 4, οπου εγινε η καταθεση. Δεν την πηρα απο κωλο. Πριν και μεταβ πλυθηκε οπως επρεπε. Δεν ηθελε χυσιμο στομα μου ειπε εξαρχης. Ευγενικοτατη. Την προτεινω

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.492
Πόντοι
6.246
Θα την ξαναπροτιμησω.
Για πες μας λεμπτομερειες επειδη ειναι παντα εκει η συγκεκριμενη,την ειδα κ χθες φευγωντας.Την παζαρεψες στη τιμη η ηθελες να δεις τι κανει κτλ?Οποτε δεν σου εσπασε τα νευρα με κοφτες κ με δηθεν πονους,τα 40 ειναι 30+10 η 35+5?

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.114
Πόντοι
3.656
Θα την ξαναπροτιμησω.
Δώσε αναλυτικότερη περιγραφή Άννα Μαρία. Εθνικότητα, ύψος, μαλλί. Αν και τα 40€ μου φαίνονται πολλά για χωρίς κώλο, ας έχουμε πληροφόρηση

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
716
Πόντοι
81
Για πες μας λεμπτομερειες επειδη ειναι παντα εκει η συγκεκριμενη,την ειδα κ χθες φευγωντας.Την παζαρεψες στη τιμη η ηθελες να δεις τι κανει κτλ?Οποτε δεν σου εσπασε τα νευρα με κοφτες κ με δηθεν πονους,τα 40 ειναι 30+10 η 35+5?
Δεν παζαρεψα τιποτα, απλα πηγα και ηθελα να δω τι κανει. Ναι ποναγε ειπε στο τελος. Αλλα ειχα τελειωσει. Δεν ειδα να βιαστηκε καθολου. Το μονο που εκανε εντυπωση ειπε οτι εχυσα γιατι μου αρεσες. Ερχονται ολο μεγαλοι σε ηλικια και αξυριστοι. Πραγμα που δεν πιστευω. Ειμαι γυμνασμενος ναι. Αλλα νταξει παπατζες, για να εχυσε μαζι μου. 30+ 10 το ποσο. Εθνικοτητα δεν ρωτησα, υψος γυρω στα 1.65 μαυρα μαλλια, στηθος μικρο. Ηλικια γυρω στα 30. Θα ξαναπαω και θα της πω 35 με ξενοδοχειο.

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
Εγώ τους λέω 30 έχω πάνω μου και κάνω να φύγω και λένε οκ, αν και τις περισσότερες φορές μετά τις γειώνω και λέω οκ, την επόμενη φορά θα πάμε. Πάντως πρέπει να συλλέξουμε φωτό να ξέρουμε ποιες είναι και ποιες λέμε ρε παιδιά, μπερδεύουν οι περιγραφές.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.492
Πόντοι
6.246
Δεν παζαρεψα τιποτα, απλα πηγα και ηθελα να δω τι κανει. Ναι ποναγε ειπε στο τελος. Αλλα ειχα τελειωσει. Δεν ειδα να βιαστηκε καθολου. Το μονο που εκανε εντυπωση ειπε οτι εχυσα γιατι μου αρεσες. Ερχονται ολο μεγαλοι σε ηλικια και αξυριστοι. Πραγμα που δεν πιστευω. Ειμαι γυμνασμενος ναι. Αλλα νταξει παπατζες, για να εχυσε μαζι μου. 30+ 10 το ποσο. Εθνικοτητα δεν ρωτησα, υψος γυρω στα 1.65 μαυρα μαλλια, στηθος μικρο. Ηλικια γυρω στα 30. Θα ξαναπαω και θα της πω 35 με ξενοδοχειο.
Εννοεις για μιση ωρα 10 ευρω ξενοδοχειο?Γιατι 10 ευρω ειναι 1 ωρα και αν σου πηρε 30 για 1 ωρα ειναι παρα πολυ καλα για τη συγκεκριμενη.Για μενα και 30 μαζι με το ξενοδοχειο να της λες αφου τις αρεσες οπως ειπε.Βουλγαρα ειναι αυτη.Οκ τουλαχιστον σου ειπε τη μαλακια της στο τελος,ποναγε αλλα η ιδια χτυπιοταν χαχα,δε σε χαλασε.Σατ υπολοιπα εχει δικαιο,περναει η σαρα και η μαρα,αν αραξεις μια ωριστα απ εξω θα δεις ποσοι περνουν και πως ειναι.Που για μενα αυτο το σκεπτικο της ειναι ηλιθιο,ξερει οτι θα ερθουν ολοι,στο χερι της ειναι να τους αποφυγει οπως εχει πει κ ακριβες τιμες η συγκεκριμενη και ομοιες της.Στος τυχερους εισουν,οι Βουλγαρες ειναι μη μου απτου,κρατα την για στανταρακι.Απο εμφανιση ειναι πολυ καλη,εχει τατου σωστα?

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
716
Πόντοι
81
Ενα τραβελι μου ζαλισε τα αρχιδια, να το παρω........απο μακρια λεω αραπινα ειναι κατσε να παω, μολις πηγα γαμησετα στο υψος σωκρατους. Μου λεει περνα μαζι μου να σε κανω αντρα χαχα. Της ειπα ευχαριστω πολυ ευγενικα και την εκανα.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.492
Πόντοι
6.246
Εγώ τους λέω 30 έχω πάνω μου και κάνω να φύγω και λένε οκ, αν και τις περισσότερες φορές μετά τις γειώνω και λέω οκ, την επόμενη φορά θα πάμε. Πάντως πρέπει να συλλέξουμε φωτό να ξέρουμε ποιες είναι και ποιες λέμε ρε παιδιά, μπερδεύουν οι περιγραφές.
Και πολυ καλα κανεις!Οντως με αυτο θα ταν το τελειο να μη ταλαιπωριομαστε.Εγω ξεχωριζω και απο τα τατου πλεον που εχουν αρκετες,εστω κ μια πληροφορια βοηθαει,καμια φορα μπορει να μιλησω σε 10 κ να ξεχασω μερικα χαρακτηριστικα τους οσο περναει η ωρα πχ ονοματα υψος μαλλια τιμες ειδικα οταν ειναι παρομοια.Γι αυτο τα γραφω και επιτοπου οσο ειμαι εκει.

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
716
Πόντοι
81
Εννοεις για μιση ωρα 10 ευρω ξενοδοχειο?Γιατι 10 ευρω ειναι 1 ωρα και αν σου πηρε 30 για 1 ωρα ειναι παρα πολυ καλα για τη συγκεκριμενη.Για μενα και 30 μαζι με το ξενοδοχειο να της λες αφου τις αρεσες οπως ειπε.Βουλγαρα ειναι αυτη.Οκ τουλαχιστον σου ειπε τη μαλακια της στο τελος,ποναγε αλλα η ιδια χτυπιοταν χαχα,δε σε χαλασε.Σατ υπολοιπα εχει δικαιο,περναει η σαρα και η μαρα,αν αραξεις μια ωριστα απ εξω θα δεις ποσοι περνουν και πως ειναι.Που για μενα αυτο το σκεπτικο της ειναι ηλιθιο,ξερει οτι θα ερθουν ολοι,στο χερι της ειναι να τους αποφυγει οπως εχει πει κ ακριβες τιμες η συγκεκριμενη και ομοιες της.Στος τυχερους εισουν,οι Βουλγαρες ειναι μη μου απτου,κρατα την για στανταρακι.Απο εμφανιση ειναι πολυ καλη,εχει τατου σωστα?
Οχι ρε φιλε τι ωρα μολις εχυσα εφυγα. Δεν κανονισα ωρα. Βασικα ειμαι πρωταρης σε πιατσα. Το θεωρησα σα μπουρδελο πας γαμας φευγεις.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.492
Πόντοι
6.246
Ενα τραβελι μου ζαλισε τα αρχιδια, να το παρω........απο μακρια λεω αραπινα ειναι κατσε να παω, μολις πηγα γαμησετα στο υψος σωκρατους. Μου λεει περνα μαζι μου να σε κανω αντρα χαχα. Της ειπα ευχαριστω πολυ ευγενικα και την εκανα.
Δεν υποφερονται πραγματικα,αγνοησε τους παντοτε

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
716
Πόντοι
81
Αριστοτελους κατι βουλγαρες μου ζηταγανε 50 ευρω....... ηταν 2 η μια παχια και αλλη νορμαλ σωμα. Και οι μαυρα μαλλια βουλγαρες. Μολις ακουσα 50 εφυγα. Πιο κατω στη διασταυρωση στπ φαναρι μου ειπε μοα αδυνατη και τατου γραμματα στα 2 ποδια χαμηλα, δεν ρωτησα ονομα. Μου ζητησε 40 ευρω συν 10 το ξεμοδοχειο

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.492
Πόντοι
6.246
Οχι ρε φιλε τι ωρα μολις εχυσα εφυγα. Δεν κανονισα ωρα. Βασικα ειμαι πρωταρης σε πιατσα. Το θεωρησα σα μπουρδελο πας γαμας φευγεις.
Α οκ.Κοιτα το συνηθισμενο ειναι 5 ευρω για μιση ωρα.Αν ομως πας Lito η Liberty εκει χρεωνει 10 για ωρα,δεν δινει μισαωρο επισημα,σου λεει 1 ωρα εχεις κ φυγε κ στο μισαωρο 10 χρεωνει δε ριχνουν τιμη σε αυτα τα δυο δυστυχως.Ισως δε στο ειπε η ιδια για να χει ελπιδα να κατσεις περισσοτερο ωστε να σου παρει περισσοτερα,αυτηνδεν τη νοιαζει το ξενοδοχειο,εσυ να σαι προετοιμασμενος,σημασια εχει οτι περασες καλα κ δεν σε απογοτευσε.Αφου ιππευει κιολας αδιαμαρτυρητα ειναι αξια δοκιμης.Σιγουρα να την κανεις στανταρακι θα παιζεις σε καλυτερες τιμες πιστευω και στα 20 θα στο παει συν 5 αντι 10 για ξενοδοχειο κ θα σαι αρχοντας.

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
716
Πόντοι
81
Α οκ.Κοιτα το συνηθισμενο ειναι 5 ευρω για μιση ωρα.Αν ομως πας Lito η Liberty εκει χρεωνει 10 για ωρα,δεν δινει μισαωρο επισημα,σου λεει 1 ωρα εχεις κ φυγε κ στο μισαωρο 10 χρεωνει δε ριχνουν τιμη σε αυτα τα δυο δυστυχως.Ισως δε στο ειπε η ιδια για να χει ελπιδα να κατσεις περισσοτερο ωστε να σου παρει περισσοτερα,αυτηνδεν τη νοιαζει το ξενοδοχειο,εσυ να σαι προετοιμασμενος,σημασια εχει οτι περασες καλα κ δεν σε απογοτευσε.Αφου ιππευει κιολας αδιαμαρτυρητα ειναι αξια δοκιμης.Σιγουρα να την κανεις στανταρακι θα παιζεις σε καλυτερες τιμες πιστευω και στα 20 θα στο παει συν 5 αντι 10 για ξενοδοχειο κ θα σαι αρχοντας.
Βγαζω μπλουζα μου λεει καλα πως εισαι ετσι. Τι λεω τις εχω ποσο φουσκωτος εισαι. Της λεω γυμναζομαι. Πωπω γαμησετα μου λεει. Θελω να περασεις καλα μαζι μου. Αρκει να μην τελειωσεις στο στομα μου. Αυτο μου το πε 4 φορες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.492
Πόντοι
6.246
Αριστοτελους κατι βουλγαρες μου ζηταγανε 50 ευρω....... ηταν 2 η μια παχια και αλλη νορμαλ σωμα. Και οι μαυρα μαλλια βουλγαρες. Μολις ακουσα 50 εφυγα. Πιο κατω στη διασταυρωση στπ φαναρι μου ειπε μοα αδυνατη και τατου γραμματα στα 2 ποδια χαμηλα, δεν ρωτησα ονομα. Μου ζητησε 40 ευρω συν 10 το ξεμοδοχειο
Η παχια ειναι η πολυ ψυχρη,γενιακ δεν τα αξιζουν.Ακομη κ αν ειναι καλες μεσα τα λεφτα ειναι πολλα οπως λες.Και εξτρα το ξενοδοχειο παει πολυ δεν αξιζει εχεις δικαιο.Αυτες εχουν κοινη γραμμη ειδικα οι βουλγαρες γι αυτο λεω να σαμποταρουμε γτ ζητανε πολλα κ ειναι και κακες μεσα.

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
Γενικά δεν υπάρχει σωστή και λάθος τιμή, υπάρχει τιμή που πληρώνεις και τιμή που δεν πληρώνεις. Αρα αν μπορούν και "πωλούν" με 40 και 50, μια χαρά τους βγαίνει. Από την άλλη, προσωπικά δε θεωρώ ότι αξίζουν πάνω από 25 εκεί. Πρέπει να μου αρέσει πάρα πολύ κάποια για να δώσω παραπάνω στη πιάτσα εκεί, άρα take it or leave it φάση.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.492
Πόντοι
6.246
Βγαζω μπλουζα μου λεει καλα πως εισαι ετσι. Τι λεω τις εχω ποσο φουσκωτος εισαι. Της λεω γυμναζομαι. Πωπω γαμησετα μου λεει. Θελω να περασεις καλα μαζι μου. Αρκει να μην τελειωσεις στο στομα μου. Αυτο μου το πε 4 φορες
Μπραβο ισως το εννοουσε ρε αρχοντα,εκμεταλλευσου το,εχεις πλεονεκτημα εδω.Θα αποδειχτει οταν θα ζητησεις εκπτωσεις,για να δουμε τι θα κανει η λεγαμενη.

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
Και εδώ που τα λέμε, αφού με 25+5 έχεις Κασσάνδρα που είναι εγγύηση, οι άλλες πρέπει να πέρνουν 20 το πολύ. Να ξεχωρίζουμε και την ποιότητα από τις φολες :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom