kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.682
- Πόντοι
- 2.636
θα ακουσεις τις κορνες μην ανησυχειςΗ εφηppm βλεπω παει συχνά στη λίμνη Ηραιου Βουλιαγμένης, κινείται στη γυρω περιοχή γενικα;
θα ακουσεις τις κορνες μην ανησυχειςΗ εφηppm βλεπω παει συχνά στη λίμνη Ηραιου Βουλιαγμένης, κινείται στη γυρω περιοχή γενικα;
θα ακουσεις τις κορνες μην ανησυχεις
10 χιλιαρικα τον μηνα για να ειναι το sugar babe σου ζηταει το μικρο!
10 χιλιαρικα τον μηνα για να ειναι το sugar babe σου ζηταει το μικρο!
Περίμενα πως και πως να γραψει κάτι ο Κατσαπλιάς για την effieppm για να χωθώ και εγώ και να τον τρολάρω οτι είμαι η ίδια. Πάντως Κατσαπλιά βλέπω έχεις τρελές trivia γνώσεις σχετικά με το τικτοκ της, αλλά αυτό το jpg που έχει κυκλοφορήσει σε reddits με ελληνίδες ξεκωλάκια, σχετικά με το ποια το φόρεσε καλύτερα, δεν το έχεις δει ακόμα...θα ακουσεις τις κορνες μην ανησυχεις
τωρα περιμενε θα γελασω...γαμω το ηλιθιο χιουμορ σαςNo problem
Στείλε μου τα στοιχεία της
Εχω καμιά 40ριά φίλους
Με 250 από τον καθένα, βολεύεται το μικρό ?
Θα χτυπάει υπερωρίες
Κι επειδή πολλοί ρωτάνε
Τα πίνει ?
Κώλο δίνει ?
Για να μπανιζουμε ωραια μωρα.!!μια απορία, γιατι ανεβάζετε φωτογραφίες χωρίς να γράφετε όνομα;
Για να μπανιζουμε ωραια μωρα.!!
Και να μην ξερουμε το ονομα μπορουμε ομως..αν ξέρουμε το όνομα δηλαδή δεν μπορουμε να μπανίσουμε;;; λολ
οχι τυπε δεν ειναι. σε 20 χρονια θα το διατυμπανιζουν οτι ειναι! τωρα ειναι ακομη πισω απο τα φουστανια του φεμινισμου και πουριτανες. αυτοπροσδιοριζονται ως "κυριες"τωρα ολες αυτες δεν ειναι βιζιτες;
Παναγία μου θα σκοτωθούμε
μη μπαινετε στο μπου.κομ εν ωρα οδηγησης!!!Παναγία μου θα σκοτωθούμε
Μυρίζομαι AIΓια παραθεστε οτι εκφυλη - σεξυ κλπ. Ελληνίδα Influencer έχετε στο μυαλό σας.. Έχουν κατακλυσει το Ινστα.
Εγώ παραθέτω αυτήν. Τρελο πατουρι η κοπέλα.
Ένα δείγμα από το Patreon της: