Nefelh22
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2024
- Like
- 8.973
Ετσι ειναι απλα εγω επρεπε να ενημερωσω!!!Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι καλέ ποια παρεξηγήσει δικό σου το<μαγαζί>δικιά σου ή πολιτική του
Ετσι ειναι απλα εγω επρεπε να ενημερωσω!!!Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι καλέ ποια παρεξηγήσει δικό σου το<μαγαζί>δικιά σου ή πολιτική του
Καλησπερα!! Ναι δουλευω και σαββατο απο της 13:00-21:00 στο χωρο μουΚαλησπέρα. Δουλεύεις και Σάββατο;
Δίνει πίσω πόρτα το μωρό?Πάλι συνάντηση με το νεφελακι τί κάνει παιδιά στο σεξ εάν την γνωρίσεις δεν λέγεται σου παίρνει τα μυαλά άσε που τον παίρνει αδιαμαρτύρητα από πίσω σε ρουφάει στην κυριολεξία το μωρό είναι απίστευτο ξεδιπλώνει το ταλέντο της εάν σε γνωρίσει καλά παντε με κλειστά τα μάτια έχει την χάρη της το κορίτσι και προπαντός δεν κοιτά το ρολόι σαν μερικές άλλες
Ναι δίνει. +50Δίνει πίσω πόρτα το μωρό?
Είσαι διαθέσιμη σήμερα;
Για το χωρο μ ειμαι κλεισμενη μπορω ποιο αργα στο χωρο σου!!Είσαι διαθέσιμη σήμερα;
Ας βρω χρόνο τις επόμενες μέρες και βλέπω να περνει ρεπό το κωλαρακι της.Ναι δίνει. +50
τι σκοπευεις να το κανεις;Ας βρω χρόνο τις επόμενες μέρες και βλέπω να περνει ρεπό το κωλαρακι της.
ειπα και εγω να κλησω ενα ραντεβουδακι με τον κοριτσαρο μας την νεφελη και πρεπει να παραδεχτω δεν εχω να αναφερω κατι το αρνητηκο . Το κοριτσι ηρθε περιποιημενο στην ωρα του περασαμε πολυ ομορφα εγω τουλαχιστον, γενικος συμπαθιτκος χαρακτιρασ και ξεροι να κανει καλα την δουλεια της
Να χαρώ εγωΚαλο μηνα!!!![]()
Καλο μήνα,Καλο μηνα!!!![]()
Χρόνια πολλά και ευτυχισμέναΚαλημερααα 23 σημερα λοιπον αντε χρονια μου πολλα
![]()
Χρονια σου πολλα Νεφελη οτι καλυτερο με υγειαΚαλημερααα 23 σημερα λοιπον αντε χρονια μου πολλα
![]()