Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.666
Με καλους παρτενερ και ομορφους σαν και εσένα,ακομα περισσοτεροΌχι απλά το δίνεις το ευχαριστιέσαι κιόλας
Με καλους παρτενερ και ομορφους σαν και εσένα,ακομα περισσοτεροΌχι απλά το δίνεις το ευχαριστιέσαι κιόλας
Τολμηστε,σας δεχομαι,χαρα μου να σας προσφερω καυλα,και οταν λες γέροι;δλδ .εμεις οι χοντροι γέροι να μην τολμησουμε καν , ε....?
Και για σένα ισχύουν τα ίδια. Εξάλλου με τέτοιες παρτενέρ σαν εσένα πάντα βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό και φροντίζω να περνάνε όσο πιο όμορφα γίνεταιΜε καλους παρτενερ και ομορφους σαν και εσένα,ακομα περισσοτερο
Κι ακόμα δε μ έχεις συναντήσει......Kαι ομως σε κάποιες συνευρέσεις εγω έχω χυσει ποτάμια,είτε το πιστεύετε είτε όχι
Oχι,παιζει ρολο και η επικοινωνια μεταξυ μας στη συναντηση,και ο σεβασμος που θα μου δειξει,κοιταω ολο το πακετο50+. το προβλημα ειναι , απ ' όσα εχω διαπιστωσει απο τα γραφθεντα σας , οποιος δεν σας ικανοποιει ή δεν ειναι ομορφος βγαινει στη σεντρα ?κανω λαθος? (μακαρι)
Σε περιμένω και εσέναΚι ακόμα δε μ έχεις συναντήσει......![]()
Πολύ καλά κάνεις και κοιτάς όλο το full pack στο είπα άλλωστε κι από κοντά καλά κάνεις και θέτεις όρια και κριτήρια.Oχι,παιζει ρολο και η επικοινωνια μεταξυ μας στη συναντηση,και ο σεβασμος που θα μου δειξει,κοιταω ολο το πακετο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε περιμένω και εσένα
Ναι ναι για 4 η ώρα,το κλείσαμε στις 2,αλλοι κάνουν καιρο να κλεισουν,και εσυ πριν 2 ώρες!Πολύ καλά κάνεις και κοιτάς όλο το full pack στο είπα άλλωστε κι από κοντά καλά κάνεις και θέτεις όρια και κριτήρια.
Χώρια ότι δε σχολίασες την κωλοφαρδία μου που σου έστειλα κι έτυχε να είσαι free λόγω ακύρωσης. Και πραγματικά τελευταία στιγμή
Απλά περάσαμε καλά και ξεσκιστήκαμεΝα βγείτε και για καμία πάστα η κανα προφιτερόλ στο τσακίρ κέφι![]()
Τέλειο γλυκό πάντως το προφιτερολ....εγω θελω το προφιτερολ![]()
Αχ βρε Αγγελικούλα σε χαίρομαι τέτοια κορίτσια θέλουμεΜε γερά γαμησια σήμερα ξεκινησαμε
Είσαι και πολύ παιδίΚαι άλλη μία στα κόκκινα για καληνύχτα!
Εσύ όταν βγεις μαζί της τι θα προτιμίσεις απ'τα 2;Να βγείτε και για καμία πάστα η κανα προφιτερόλ στο τσακίρ κέφι![]()
Φωτιά στα κόκκινα ή να πω καλύτερα ότι είσαι η γυναικάρα με τα κόκκινα....Και άλλη μία στα κόκκινα για καληνύχτα!
Αντε , καλά στέφανα!!!Με καλους παρτενερ και ομορφους σαν και εσένα,ακομα περισσοτερο