Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.552
Πόντοι
6.246
Βόλτα στο τρίγωνο 12:00-13:00 τίποτα το ιδιαίτερο στον Ορφέα μια Κινέζα κοντή, μια Ινδή, και μια ντατντανα χάλια εμφανισιακά, στο ΟΠΑΠ μάλλον η Χριστίνα με τον γκόμενο της, Χαλκοκονδύλη η γριές σταθερές όπως πάντα , Ορφέα η Μαρία η Ρουμάνα, Άντζελα, η μαυρουλα και δύο άλλες που είναι συνήθως εκεί δεν ξέρω πως τις λένε. Στο λιτό μια μπαμπατσικη που είναι συνήθως εκεί
Οντως η μπαμπατσικη του λιτο ειναι σταθερη,οι δυο που λες ειμαι οι βουλγαρες?Η Αντζελα ποια ειναι?Δεν εχω παει πρωι παρα πολυ καιρο,πως ειναι αυτη?

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
Πέρασε κανένας μήπως τώρα απόγευμα φάση να δει αν παίζει τίποτα καλό μπροστά από Ορφέα ή από τις μιλφς πιο πάνω;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.552
Πόντοι
6.246
Πέρασε κανένας μήπως τώρα απόγευμα φάση να δει αν παίζει τίποτα καλό μπροστά από Ορφέα ή από τις μιλφς πιο πάνω;
Εγω οχι εχω ξεμεινει απο οχημα κ δεν ευνοει ο καιρος,αν περασεις πες μας

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
506
Πόντοι
81
Οντως η μπαμπατσικη του λιτο ειναι σταθερη,οι δυο που λες ειμαι οι βουλγαρες?Η Αντζελα ποια ειναι?Δεν εχω παει πρωι παρα πολυ καιρο,πως ειναι αυτη?
Η μια Βουλγάρα η άλλη μια αλβανίδα ξανθιά μπαμπατσικη αλλά είναι λίγο παράξενη δύο φορές που πήγα να πλησιάσω έφευγε . Άντζελα είναι η αλβανίδα η λεγόμενη Αλβανό κολάρα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.552
Πόντοι
6.246
Η μια Βουλγάρα η άλλη μια αλβανίδα ξανθιά μπαμπατσικη αλλά είναι λίγο παράξενη δύο φορές που πήγα να πλησιάσω έφευγε . Άντζελα είναι η αλβανίδα η λεγόμενη Αλβανό κολάρα
Α κατσε ρε η Αντζελα παει περα δωθε παει και 3η σεπτεμβριου σωστα?Για να μη μπερδευομαι,Την εχω γνωρισει αλλα στην 3η.Αυτη η περιεργη δεν αξιζει στο λεω απο τωρα κ μονο λογω συμπερορας,εμενα μια ξανθια καλου σωματος μιλφ μου εκανε καψονι αντε ρε με τις μαστουρωμενες!Η Βουλγαρα ελεγε?Επειδη ειπες οτι κ οι δυο δεν αξιζαν στο αρχικο ποστ σου.Νομιζω κι αλλος ειχε γραψει οτι δεν ειναι και τοσο ωραιες αυτες οι πρωτοεμφανιζομενες.Την Αντζελα διαβαζω οτι εχει ''πεσει'' αλλα εγω δεν την γνωριζα απο παλια για να συγκρινω.Αν ειναι αυτη που κανει γενικα βολτες σε ολο το τριγωνο.Βαζει φορεματακια κατι ροζ κτλ ετσι που κανει καραμπαμ σωστα?Η μαυρη που πες ηταν η Κασσανδρα?Νωρις νωρις σημερα

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.552
Πόντοι
6.246
Σου απαντησα και στο μηνυμα σου σορυ δεν το χα παρει πρεφα γραφωντας το προηγουμενο ποστ μου

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.596
Πόντοι
206
Λοιποννν, αυτή τη στιγμή έξω από Ορφέα είναι 5-6 χοντρές, χάλια μαύρα, μελαχρινές κατά βάση, και η Κασσάνδρα ηταν πριν, τώρα λογικά είναι με συναγωνιστή!

Πιο πάνω στο τρίγωνο, 2 γιαγιάδες, 1 γύφτισσα χοντρή χάλια, ακόμα πιο πάνω στη πλατεία, έχει περιπολικό και ίσως επηρέασε τη κατάσταση, έχει μόνο 2 μιλφς, φάση όμως 3/10, δεν αξίζουν.

Και σε ένα στενό πιο κάτω έχει 2 μιλφαρες, φάση 5/10, πιο πουτανε, πιο pro.

Οπότε σκέφτομαι ήδη τι να παραγγείλω από φαγητό να φάω

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
506
Πόντοι
81
Αν κ το πρωι ειναι σκαρτο την κατσαμε,θα ξαναπερασεις,μεσημερακι?Αυτες οι πιτσιρικες πως ηταν?Ειναι οι πρωτοεμφανιζομενες,ειδες νταβαδες?Αν δωσουμε αξια σε ωραιες φοβαμαι οτι θα κρατησουν ψηλες τιμες,μονη λυση να μη παμε σε αναξιες κ σε ωραιες μονο διαπραγματευση να δουν οτι αν δε πεφτουν δε θα βγαλουν ωστε να ερθουν περισσοτερες ωραιες σε λογικες τιμες
Πιτσιρίκες δεν είδα σήμερα

Νικ999

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
151
Πόντοι
1
Βόλτα στο τρίγωνο 12:00-13:00 τίποτα το ιδιαίτερο στον Ορφέα μια Κινέζα κοντή, μια Ινδή, και μια ντατντανα χάλια εμφανισιακά, στο ΟΠΑΠ μάλλον η Χριστίνα με τον γκόμενο της, Χαλκοκονδύλη η γριές σταθερές όπως πάντα , Ορφέα η Μαρία η Ρουμάνα, Άντζελα, η μαυρουλα και δύο άλλες που είναι συνήθως εκεί δεν ξέρω πως τις λένε. Στο λιτό μια μπαμπατσικη που είναι συνήθως εκεί
Μια ερώτηση φίλε μου.νεος εδώ...από επαρχία..τι νούμερο ακριβώς είναι η Χαλκοκονδύλη που αράζουν τα γκρανια?..για να πάωε.αμαξι και ,gps..

Teo84

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
506
Πόντοι
81
Μια ερώτηση φίλε μου.νεος εδώ...από επαρχία..τι νούμερο ακριβώς είναι η Χαλκοκονδύλη που αράζουν τα γκρανια?..για να πάωε.αμαξι και ,gps..
Δεν ξέρω νούμερο. Η στάση λέγετε Χαλκοκονδύλη και 3η Σεπτεμβρίου

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.552
Πόντοι
6.246
Λοιποννν, αυτή τη στιγμή έξω από Ορφέα είναι 5-6 χοντρές, χάλια μαύρα, μελαχρινές κατά βάση, και η Κασσάνδρα ηταν πριν, τώρα λογικά είναι με συναγωνιστή!

Πιο πάνω στο τρίγωνο, 2 γιαγιάδες, 1 γύφτισσα χοντρή χάλια, ακόμα πιο πάνω στη πλατεία, έχει περιπολικό και ίσως επηρέασε τη κατάσταση, έχει μόνο 2 μιλφς, φάση όμως 3/10, δεν αξίζουν.

Και σε ένα στενό πιο κάτω έχει 2 μιλφαρες, φάση 5/10, πιο πουτανε, πιο pro.

Οπότε σκέφτομαι ήδη τι να παραγγείλω από φαγητό να φάω
Μαλλον καθημερινες ειναι καλυτερα.Σε ποιο στενο ειδες τις πουτανε?Απο 3η προς σωκρατους η απο χαλκοκονδυλη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πιτσιρίκες δεν είδα σήμερα
Α οκ

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.552
Πόντοι
6.246
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου..θα δω στο gps αν το βγάζει.. ευχαριστώ!!
Αν βρεις παρκινγκ χαλοκονδυλη κοντα στα ξενοδοχειο η οντα στο ιδιωτικο παρκινγκ βαλτο εκει,στην πλευρα προς 3η σεπτεμβριου ειναι πολυ καλυτερα.Αλλιως πιο πανω πριν την πλατεια βαθης αναλογως χωρων.Πες μας τι ειδες οταν πας

Νικ999

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
151
Πόντοι
1
Αν βρεις παρκινγκ χαλοκονδυλη κοντα στα ξενοδοχειο η οντα στο ιδιωτικο παρκινγκ βαλτο εκει,στην πλευρα προς 3η σεπτεμβριου ειναι πολυ καλυτερα.Αλλιως πιο πανω πριν την πλατεια βαθης αναλογως χωρων.Πες μας τι ειδες οταν πας
Ευχαριστώ φίλε μου.απλα.δεν ξέρω αν έχει κάποιο αριθμό οδό να βάλω.για σίγουρα...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.552
Πόντοι
6.246
Ευχαριστώ φίλε μου.απλα.δεν ξέρω αν έχει κάποιο αριθμό οδό να βάλω.για σίγουρα...
Βαλε 42 κοιτα τον χαρτη σου εχει ξενοδοχεια εκει κ παρκαρουν κ αλλοι σε ολο αυτο δρομο αυτης της πλευρας,η αλλη πλευρα παει ορφεα εσυ χρειαζεσαι την ππλευρα που καταληγει στην 3η σεμπτεμβριου,αν πας απο λιοσιων σερι κατω ως πλατεια βαθης την περνας και παει λοξα αριστερα ο δρομος *εχει φαναρι) ευρθεια πας σωκρατους αριτερα πας στο σημειο που σου λεμε

Νικ999

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
151
Πόντοι
1
Βαλε 42 κοιτα τον χαρτη σου εχει ξενοδοχεια εκει κ παρκαρουν κ αλλοι σε ολο αυτο δρομο αυτης της πλευρας,η αλλη πλευρα παει ορφεα εσυ χρειαζεσαι την ππλευρα που καταληγει στην 3η σεμπτεμβριου,αν πας απο λιοσιων σερι κατω ως πλατεια βαθης την περνας και παει λοξα αριστερα ο δρομος *εχει φαναρι) ευρθεια πας σωκρατους αριτερα πας στο σημειο που σου λεμε
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom