Μητσοοοο... μας έστειλες αδιάβαστους ρε φίλε, στον Όλυμπο & στο Κίσσαβο!!!!Καλημέρα σε όλους![]()

Μητσοοοο... μας έστειλες αδιάβαστους ρε φίλε, στον Όλυμπο & στο Κίσσαβο!!!!Καλημέρα σε όλους![]()
η συγκεκριμενη ντυμενη, με ντυσιμο που να τονιζει το στηθος της και σφιχτο στο υπολοιπο σωμα ωστε να φαινεται λεπτη θα την κανει να φαινεται τριγωνη-μπροστοβαρη.
Θα ηθελα πολυ να τη δω ντυμενη ετσι. Γυμνη χαραμιζεται
αδερφε μου φυγε το τιμονι!!!!!Μητσοοοο... μας έστειλες αδιάβαστους ρε φίλε, στον Όλυμπο & στο Κίσσαβο!!!!![]()
οχι ετσι. Ορθια και με σφιχτο φορεμα χωρις ντεκολτε γιατι κρεμανε.
Διαχρονικη γνωριμια,23-26-29 νομιζω ανα τα χρονια,η φωτο ειναι απο το πρωτο καιρο,φοβερη τυπισσα,νοσηλευτρια πολυ γλυκια πολυ ντομπρα,παντα ερχοταν με τα λεφτα της δεν ηθελα ποτε να βγαινει αφραγκη,μου μαθαινει τα βραχακια χαχα πειραια επισης,παντα εχει βυζαρες (ειχα μια αλλη που επρεπε να χειρουργηθει αρα θα τις εχανε τις δικες της αλλα η συγκεκριμενη τις εχει κανονικα) Ισπανικα διχως τελος
Ζυγιζω τα βυζια με ζυγαρια κουζιναςΌχι, κιλών...
Θες να μας την περασεις κι απο δω για μια γνωριμία, να την κερασουμε το κατιτις την κοπελα;Διαχρονικη γνωριμια,23-26-29 νομιζω ανα τα χρονια,η φωτο ειναι απο το πρωτο καιρο,φοβερη τυπισσα,νοσηλευτρια πολυ γλυκια πολυ ντομπρα,παντα ερχοταν με τα λεφτα της δεν ηθελα ποτε να βγαινει αφραγκη,μου μαθαινει τα βραχακια χαχα πειραια επισης,παντα εχει βυζαρες (ειχα μια αλλη που επρεπε να χειρουργηθει αρα θα τις εχανε τις δικες της αλλα η συγκεκριμενη τις εχει κανονικα) Ισπανικα διχως τελος
Στειλε πμ δενε χω θεμα,οσες θυμαμαι προφιλ κτλ θα σας λεω δεν εχω προβλημα,μοιραζομαι πληροφοριες κτλΘες να μας την περασεις κι απο δω για μια γνωριμία, να την κερασουμε το κατιτις την κοπελα;
Όπως ειναι εκεί θα της εχυνα αυτές της βυζαρες της κάλε μου φίλε,,και όχι μόνο αυτές ...Να περνάς πάντα καλά με τη καύλα σου..
πως βλέπετε την κοπέλα μου?![]()
Έχουν ξεκινήσει ήδη τύπε μου!!!Νεο νημα; καταλαβα. Οι μουφες φωτο ξεκινανε σε 5,4,3,2,1...
οχι ετσι. Ορθια και με σφιχτο φορεμα χωρις ντεκολτε γιατι κρεμανε.
Με μεγαλο σουτιεν "θειτσας" για να φαινονται δυο νουμερα μεγαλυτερα