Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 29.947
Έρχεσαι και απο εδώΤελικά πως ερχόμαστε σε επικοινωνία ;
Έρχεσαι και απο εδώΤελικά πως ερχόμαστε σε επικοινωνία ;
Υπομονή, τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένουμεΔεν ξερω,δεν με θέλει καθολου η συμπρωτευουσα,γιατι δεν είναι μονο το οτι όταν πάτησα το ποδι μου εκεί μου τύχανε οι στραβες στα ραντεβου,είναι και οτι στην Αθηνα μου ήρθε το Μαιο ένας που μένει μονιμα Θεσσαλονικη,και απ τα χειρότερα ραντεβου που έκανα ήταν. Και να λεει κιόλας οτι δεν μου αρέσει αυτο που κάνω,ε με πελάτες σαν και αυτον σίγουρα δεν θα μου αρεσει. Και με πήρε τηλ λίγες μέρες πριν ανέβω για να πει οτι έμαθε οτι έρχομαι Θεσσαλονικη,και φυσικά είπα ευθεως οτι δεν θέλω να (ξανα)κάνω ραντεβού μαζί του. Απορώ δηλαδη πώς σκέφτηκε οτι θα υπήρχαν πιθανοτητες να τον δεχόμουν,ήδη εκανα το λάθος και έκατσα μαζι του μία φορα. Κάποιος με εχει καταραστεί στα βορεια,δεν εξηγειται αλλιως
και το ποστ που του απαντησες πως το ειδες αφου τον εχεις σε αγνοηση?
ε ρε γλεντι που εχουμε εδω μεσα![]()
Και τα τσιμπουκια με καποτα πλέον για ενα 4μηνο, αν ενδιαφέρεσαι για την υγεία σου.
Ειλικρινά έχω περάσει μεγάλη ταλαιπωρία αυτες τις μερες@Αγγελική περαστικά κι από μένα.
Είχα μια άσχημη εμπειρία με εξαγωγή (όχι φρονιμίτη) Δεν με έπιανε η ένεση με το αναισθητικό. Χρειάστηκε μεγάλη δόση και για να φύγει το μούδιασμα, πέρασαν αρκετές ώρες.
Σε μάτιασαν.Ειλικρινά έχω περάσει μεγάλη ταλαιπωρία αυτες τις μερες
Τι να κανει ενας παπας???Σε μάτιασαν.
Να φωνάξεις έναν παπά για ευχαιλεο
Με τον παπαρούπα καθάρισεΤι να κανει ενας παπας???
4-5 δεσποτες κι αν φτιαξει η φαση...
Το θεμα ειναι μην τρυπωσει κατω απο τα ρασα...
Ειλικρινά έχω περάσει μεγάλη ταλαιπωρία αυτες τις μερες
Σε μάτιασαν.
Να φωνάξεις έναν παπά για ευχαιλεο
.... @The Saint* σε θελει το ποιμνιο σουΤι να κανει ενας παπας???
4-5 δεσποτες κι αν φτιαξει η φαση...
Το θεμα ειναι μην τρυπωσει κατω απο τα ρασα...
ΕπΠου είναι η ευλογημένη να σκύψει νατησοδομίσωτης διαβάσω μια ευχή κατά της βασκανίας;![]()
Καλησπέρα σας.
Καλησπέρα σας.![]()
Όχι, δεν το πιστεύω φυσικά.Δλδ εσύ τώρα πιστεύεις, ότι εργαζόμενη* στον χώρο, θα κάνει επί 4, ή περισσότερους μήνες, πίπα ΜΌΝΟ με καποτα..?
Μόνη περίπτωση, εξαρχής να έκανε ΜΌΝΟ με καποτα και να το είχε ξεκαθαρίσει στο νήμα και στην αγγελία της.
*Η οποιαδήποτε, όχι απλά η συγκεκριμένη εδώ.
Παχυνες και εφτιαξες χειρολαβες;Έκπληξη!