Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχω θέματα,που μιλάω με ανώμαλους...Μωρε εγω μια χαρα είμαι. Εσυ εχεις θέματα.
Και μιας και δεν είσαι ελαιοπαραγωγος νσ φερεις λαδι του σαουλ. Θσ τον σιαξω εγω.
δε τρώω πολύ λάδι γενικάΜωρε εγω μια χαρα είμαι. Εσυ εχεις θέματα.
Και μιας και δεν είσαι ελαιοπαραγωγος νσ φερεις λαδι του σαουλ. Θσ τον σιαξω εγω.

Τα έδωσες στα σκυλιά να τα φάνε?Για βραδυνό ο γαμημενος μάγειρας έφτιαξε μακαρόνια με κιμά, τα μακαρόνια παραβρασμενα και ο κιμάς σβολια
Ναι τύπε τώρα κάνω παραγγελία σουβλάκια καλαμάκια και σαλάτα σιζαρΤα έδωσες στα σκυλιά να τα φάνε?
Στα φέρνουν από Βάρκιζα?Ναι τύπε τώρα κάνω παραγγελία σουβλάκια καλαμάκια και σαλάτα σιζαρ

Ειπες καλαμακια, τώρα θα ερθει ο @Maximilien να σου βάλει χερι.Ναι τύπε τώρα κάνω παραγγελία σουβλάκια καλαμάκια και σαλάτα σιζαρ
ΑπελασηΓια βραδυνό ο γαμημενος μάγειρας έφτιαξε μακαρόνια με κιμά, τα μακαρόνια παραβρασμενα και ο κιμάς σβολια
Από σκαραμαγκαΣτα φέρνουν από Βάρκιζα?
![]()
Η Γερμανία έκλεισε τα σύνορα για τούς μετανάστες δεν τον δέχονταιΑπελαση
Αύριο τα κλείνει στείλτον τώρα με skyΗ Γερμανία έκλεισε τα σύνορα για τούς μετανάστες δεν τον δέχονται![]()
Πάντα υπάρχει ένα σκαλί πιο χαμηλά στη σκάλα της αηδίας.θα το πάω ένα βήμα παραπέρα και θα πω ότι κάνω παπάρα με ριζογκοφρέτες στο ζουμί της ντομάτας χωρίς λάδι προφανώς![]()
Πάντα υπάρχει ένα σκαλί πιο χαμηλά στη σκάλα της αηδίας.
Αφού τρως φενιζόλ, μήπως σου αρέσουν και οι ριζογκοφρέτες με κανέλλα;
Τη κανελλώνεις τη ριζογκοφρέτα τύπε;;;;;;;;

Πάρε τηλέφωνο χθες…θα το πάω ένα βήμα παραπέρα και θα πω ότι κάνω παπάρα με ριζογκοφρέτες στο ζουμί της ντομάτας χωρίς λάδι προφανώς![]()
Στηριζω!Πάντα υπάρχει ένα σκαλί πιο χαμηλά στη σκάλα της αηδίας.
Αφού τρως φενιζόλ, μήπως σου αρέσουν και οι ριζογκοφρέτες με κανέλλα;
Τη κανελλώνεις τη ριζογκοφρέτα τύπε;;;;;;;;
Τύπε εδώ είναι για γκουρμεδες και για φαγητά για αρχοντους τι είναι αυτά που μας γράφειςδε ξέρετε να τρώτε γιαυτό![]()
Τι πηρες αφού πέταξες τα μακαρόνιαΤύπε εδώ είναι για γκουρμεδες και για φαγητά για αρχοντους τι είναι αυτά που μας γράφεις