White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.576
- Πόντοι
- 2.036
Ένα κάρφωμα στα όρθια έτσι όπως είσαι ,,,,,καλή σου μέρα lady Alexia!!!Σορρυ δεν θα το ξανακανω
Ένα κάρφωμα στα όρθια έτσι όπως είσαι ,,,,,καλή σου μέρα lady Alexia!!!Σορρυ δεν θα το ξανακανω
Αυτή είναι πατούρα lady!Καλη μερα σε ολους!
Εμενα πολύ. Να σ'τα ρουφηξω θελω.Συζητηση περι χειλιων..
σας αρεσουν τα μεγαλα μουνοχειλα;!;!
Βαλε μια φωτο με ανοιχτα ποδια, να δουμε το μουνι σου.Συζητηση περι χειλιων..
Σαν αυτα καλε μ;Εγώ μόνο μια παρατήρηση έχω να κάνω....
Τακουνια πεδίο δετα ότι πιο όμορφο...
Αλλά αυτά τα τσοκαροπεδιλα....όσο όμορφα και να είναι δεν είναι σα τα δετα στον αστράγαλο.....
Να εισαι στημένη ετσι, να σου ρουφάω το εμπροσθιοπισω σύστημα και να σου ριξω και 3 4 5 6 χαστουκάκια στα κωλομαγουλαΚαλημερα!!!!
Μεγάλα ,μικρά έρχονται σε 2η μοίρα ,το κυριότερο είναι να είναι καθαρά και να μην μυρίζει .Προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο τα κλειστά μουνόχειλα αλλά κ τα μεγάλα έχουν την χάρη τους !!! Καλησπέρα καυλα Lady Alexia !!!Συζητηση περι χειλιων..
Αυτά ,αυτά ,αυτά ,,,,,, τι καυλα ποδαράκια , ιδανικά για γλείψιμο ,περιποιημένα ,όμορφα ,πόσο δένουν με το πατούμενο !!!Σαν αυτα καλε μ;
...μαγκα μου μικρα η μεγαλα, κλειστα η ανοιχτα, ολα εχουν την χαρη τους κ τιμωνται εξισου! Περα απο αυτο ομως το ιδανικο ειναι το διπτυχο "στενο μουνακι-χαλαρο κωλαρακι"Μεγάλα ,μικρά έρχονται σε 2η μοίρα ,το κυριότερο είναι να είναι καθαρά και να μην μυρίζει .Προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο τα κλειστά μουνόχειλα αλλά κ τα μεγάλα έχουν την χάρη τους !!! Καλησπέρα καυλα Lady Alexia !!!
Χαλαρό ε ,,,όχι να μπαίνουν τρένα !...μαγκα μου μικρα η μεγαλα, κλειστα η ανοιχτα, ολα εχουν την χαρη τους κ τιμωνται εξισου! Περα απο αυτο ομως το ιδανικο ειναι το διπτυχο "στενο μουνακι-χαλαρο κωλαρακι"![]()
....εξαρταται το τρενοΧαλαρό ε ,,,όχι να μπαίνουν τρένα !
Απαγορευονται τα τρενα σε στενα!!!!....εξαρταται το τρενο![]()
...εκτος και εαν επικειται διανοιξηΑπαγορευονται τα τρενα σε στενα!!!!
Σαν αυτά....Σαν αυτα καλε μ;
'Η τρίτο πόδι ,χαχαχα ,,,,, νομίζω είναι ευχή και κατάρα το τρίτο πόδι .....εξαρταται το τρενο![]()
....εξαρταται το τρενο![]()
Χαχαχα ,,,,,,Απαγορευονται τα τρενα σε στενα!!!!
Εξυπακούεται η καθαριότητα πάνω από όλα.σας αρεσουν τα μεγαλα μουνοχειλα;!;!
Πόσο καύλα πια ..ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
Ωραία γυναίκα...αν τα καταπινε θα μου είχε αδειάσει το πορτοφόλι κάθε μήνα... Ευχαριστώ μωράκι που δεν τα καταπίνειςΣορρυ δεν θα το ξανακανω