Ρε Τζον Τζον, σοβαρα τωρα, 18 εκατομμυρια εχει εχει δωσει μονο για να ψωνισει πεντε παιχτες, ο τελευταιος δανεικός, χωρια τα συμβόλαια. Που τα βρηκε;
Την τελευταια φορά που ξανοιχτηκατε με την πολυμετοχικοτητα, φαγατε πεντε χρονια μπαν.
Ρε Τζον Τζον, σοβαρα τωρα, 18 εκατομμυρια εχει εχει δωσει μονο για να ψωνισει πεντε παιχτες, ο τελευταιος δανεικός, χωρια τα συμβόλαια. Που τα βρηκε;
Την τελευταια φορά που ξανοιχτηκατε με την πολυμετοχικοτητα, φαγατε πεντε χρονια μπαν.
Σοβαρά τώρα δε με πολυνοιάζει...ο δικός σας που τα βρίσκει?
Ξέρω ότι από ιωαννίδη θα έβγαζε περισσότερα και θα μπορούσε να ειχε φερει 3-4 παιχταράδες για τα ελληνικα δεδομένα
Σοβαρά τώρα δε με πολυνοιάζει...ο δικός σας που τα βρίσκει?
Ξέρω ότι από ιωαννίδη θα έβγαζε περισσότερα και θα μπορούσε να ειχε φερει 3-4 παιχταράδες για τα ελληνικα δεδομένα
Ο δικος μας δεν ξανοίγεται, οταν δεν τον παιρνει. Τωρα που βρισκει και πληρωνει πριμ υπογραφης που δεν φαίνονται πουθενά; Δεν χρειαζεται απαντηση. Εχει και περισσευμα.
Αλλα εδω μιλαμε για λεφτα που ειναι φανερά... Δεν κρύβονται.
Ο δικος μας δεν ξανοίγεται, οταν δεν τον παιρνει. Τωρα που βρισκει και πληρωνει πριμ υπογραφης που δεν φαίνονται πουθενά; Δεν χρειαζεται απαντηση. Εχει και περισσευμα.
βρε πες ξεκάθαρα τι θεςνα πεις...δε διαφωνούμε εξάλλου...
και γίνεται ακόμα περισσότερο εμφανές ότι ο ιωαννίδης για χίλιους λόγους έπρεπε να έχει δοθεί
Σωπα ρε συ. Εγινε σκακιστης της συμφορας τωρα; Οταν εγω τον εβριζα, και κατσε να δεις αν συνεχισει τα ιδια με τουτο το ροστερ τωρα, τι θα ακούσει το μουνοπανο, εσυ μου ελεγες οτι ειναι καλος προπονητης και αλλα ωραια.