Ρε φιλε πας βλεπεις και αν δεν σε αρεσει φευγεις.....το πολυ πολυ να πιεις μια μπυρα και να φυγεις...Γκόμενα δεν θέλω να βγάλω αλλά αν είναι να συναντήσω καμιά με κορμί Μπάρκα και πρόσωπο Βασιλειάδου να μου λείπει!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.099
- Πόντοι
- 1.436
Επειδή είσαι έξυπνηούλης θα πας θα πιεις ένα ποτό κι αν δε σ’ αρέσουν φεύγεις. Αυτό που ζητάτε περιγραφή σε κάτι που είναι καθαρά υποκειμενικό δεν το καταλαβαίνωΓκόμενα δεν θέλω να βγάλω αλλά αν είναι να συναντήσω καμιά με κορμί Μπάρκα και πρόσωπο Βασιλειάδου να μου λείπει!
Nikosyolo!
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα στην παρεα..Ειμαι νεος στην ομαδα σας.
Θα ηθελα να ρωτησω για ενα ατλαντικ στην Πετρου Συνδικα..Ξερεις κανεις κατι; τι παιζει;;
Ευχαριστω πολυ !!
Θα ηθελα να ρωτησω για ενα ατλαντικ στην Πετρου Συνδικα..Ξερεις κανεις κατι; τι παιζει;;
Ευχαριστω πολυ !!
Δεινόσαυροι, Μαμούθ και άλλες προϊστορικές υπάρξεις!Καλησπερα στην παρεα..Ειμαι νεος στην ομαδα σας.
Ευχαριστω πολυ !
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.542
- Πόντοι
- 7.095
Ατλαντίκ και Πέτρου Συνδίκα δύσκολα...Καλησπερα στην παρεα..Ειμαι νεος στην ομαδα σας.
Ευχαριστω πολυ !!
Δοκίμασε Λασκαράτου
Nikosyolo!
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι εχεις δικιο...αξιζει φιλε μου;τι παιζει εκει;Ατλαντίκ και Πέτρου Συνδίκα δύσκολα...
Δοκίμασε Λασκαράτου
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.542
- Πόντοι
- 7.095
Αν δεν πας, αξίζει.Ναι εχεις δικιο...αξιζει φιλε μου;τι παιζει εκει;
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.855
- Πόντοι
- 216
Ειχα παει πιο παλια και ειχε και μπουγατσοκιμαδες με τα ποτα. Κομπλεξικη πισω απ τη μπαρα Ἁθηναιος εισαι"? Κομπλεξικοι μπουγατσοκιμαδες μεχρι και στα κωλομπαρα η Αθηνα σας φταιειΑτλαντίκ και Πέτρου Συνδίκα δύσκολα...
Δοκίμασε Λασκαράτου
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Ρε τύπε οι κοπέλες ξέρουν τι γύφτοι καρμιρηδες είστε κάτω στην Αθήνα .Ειχα παει πιο παλια και ειχε και μπουγατσοκιμαδες με τα ποτα. Κομπλεξικη πισω απ τη μπαρα Ἁθηναιος εισαι"? Κομπλεξικοι μπουγατσοκιμαδες μεχρι και στα κωλομπαρα η Αθηνα σας φταιει
Για αυτό ρωτάει να μην χάνει τζάμπα τον χρόνο της για ένα 10ρικο και μια μπύρα .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Τις 5-6 δεν ξέρω πώς κατάφερες να τις πετύχεις ,αλλά σε σύνολο καλό μουνι εκεί μέσα έχει να πατήσει χρόνια .Θα πας φίλε στο Victoria πρώην Johnny απέναντι από το δημαρχείο Σταυρούπολης. Έχει πέντε έξι τέτοιες. Πήγα πριν δύο βδομάδες αλλά πήγα στοχευμένα. Κάνεις τα πάντα μες στο μαγαζί. Εγώ προτείνω
Όμως ένα ψιλόχαμούρεμα Και συνεννόηση για έξω γιατί απορώ ρε παιδιά πως γαμάτε μέσα στη βρωμιά στα μαγαζιά
Φουλ μουν η απόλυτη κατρακύλα και τα πιο πεταμενα λεφτά .
Δεν ξέρω κάποιοι γιατί θέλετε να πετάτε τα λεφτά σας για να γαμησετε στα τρισαθλια πριβέ ,αλλά συμβουλή μου είναι να πηγαίνετε για χαμουρεμα και χαλαρά κεράσματα και μετά να ξεδινετε σε στούντιο .
Δεν αξίζει καμία σε κωλομπαρο ,πόσο μάλλον 80-100 και βάλε που ζητάνε .
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.855
- Πόντοι
- 216
Ασε ρε μπουγατσοκιμαδοπουστα ποιος ειναι καρμιρης το ξερουμε καλα. Οταν ημουνα φανταρος στο Πολυκαστρο και κατεβαινα για κανα κωλομπαρο μονο οι Αθηναιοι και οι βλαχοι χαλαγανε. Οι μπουγατσοκιμαδες μια ζωη μετραγανε κερματα εξω απο το μαγαζι. Εξ'ου και το στιχακι Μπαρακι στην Επανωμη που'χει φτηνεια το μουνι. Ετσι κιμαδομπουγατσα να μαθαινουν και οι νεωτεροιΡε τύπε οι κοπέλες ξέρουν τι γύφτοι καρμιρηδες είστε κάτω στην Αθήνα .
Για αυτό ρωτάει να μην χάνει τζάμπα τον χρόνο της για ένα 10ρικο και μια μπύρα .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Δεν ξέρω που τα ακούς αυτά τα στιχάκια,αλλά το Πολύκαστρο είναι στο Κιλκίς .Ασε ρε μπουγατσοκιμαδοπουστα ποιος ειναι καρμιρης το ξερουμε καλα. Οταν ημουνα φανταρος στο Πολυκαστρο και κατεβαινα για κανα κωλομπαρο μονο οι Αθηναιοι και οι βλαχοι χαλαγανε. Οι μπουγατσοκιμαδες μια ζωη μετραγανε κερματα εξω απο το μαγαζι. Εξ'ου και το στιχακι Μπαρακι στην Επανωμη που'χει φτηνεια το μουνι. Ετσι κιμαδομπουγατσα να μαθαινουν και οι νεωτεροι
Επίσης λες μαλακίες γιατί τόσα χρόνια εκεί τα κωλομπαρα συντηρούνται από τους τοπικούς καυλιαρηδες αργά το βράδυ και όχι από εσένα που έβγαινες εξοδουχος μέχρι τις 23:00 και νόμιζες ότι φέρνεις χαλασμό στο μαγαζί .μετά ήταν το καλό ,μέχρι εκείνη την ώρα κάνανε σεφτε από κάτι βλάκες που ήτανε φαντάροι.
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.099
- Πόντοι
- 1.436
Πρώτον δε μίλησα για καλό μουνί αλλά για πενηντάρες εξηντάρες που ζήτησε ένας φίλος. Δεύτερον και κυριότερο είμαι απ’ αυτούς που λένε μη γαμάτε μέσα στα μαγαζιά. Ακριβώς το ίδιο που έγραψες κι εσύ χαμούρεμα και Μετά δρόμοΤις 5-6 δεν ξέρω πώς κατάφερες να τις πετύχεις ,αλλά σε σύνολο καλό μουνι εκεί μέσα έχει να πατήσει χρόνια .
Δεν ξέρω κάποιοι γιατί θέλετε να πετάτε τα λεφτά σας για να γαμησετε στα τρισαθλια πριβέ ,αλλά συμβουλή μου είναι να πηγαίνετε για χαμουρεμα και χαλαρά κεράσματα και μετά να ξεδινετε σε στούντιο .
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 456
To είπαμε ξανά , είναι βίτσιο.Τις 5-6 δεν ξέρω πώς κατάφερες να τις πετύχεις ,αλλά σε σύνολο καλό μουνι εκεί μέσα έχει να πατήσει χρόνια .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Το ξέρω φίλε ,δεν το είπα με κακό τρόπο .απλά έδωσα μια υπενθύμιση.Πρώτον δε μίλησα για καλό μουνί αλλά για πενηντάρες εξηντάρες που ζήτησε ένας φίλος. Δεύτερον και κυριότερο είμαι απ’ αυτούς που λένε μη γαμάτε μέσα στα μαγαζιά. Ακριβώς το ίδιο που έγραψες κι εσύ χαμούρεμα και Μετά δρόμο
Vromi@s
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2022
- Like
- 112
- Πόντοι
- 0
Την έχω πάθει και γω με τις σαμπάνιες 170.000δρχ τότεΟ φίλος σου μεγάλος φιδέμπορας είναι… Στο καραμέλα γαμάς με 80 € και εξαρτάται από την κοπέλα η τιμή όχι από το μαγαζί.600 € φίλε δεν τρώγανε από πελάτες ούτε στα ριχταδικα Που έβγαινε μια κωλόγρια και έλεγε στους διερχόμενους έχω κάτι φοιτήτριες στο πίσω δωμάτιο τους έβαζε μέσα στο μαγαζί τους άνοιγαν κάτι μπουκάλια σαμπάνιας με νερό μέσα και τους χρέωναν οτι ναναι
Καλησπέρα παιδια επειδη ανεβαίνω το αλλο σκ Θεσσαλονίκη και βγάζει συνεχεια στα σοσιαλ ενα Casablanca.
Ξερει κανεις αν παιζει εκει περα αυτόν τον καιρο τιποτα η απλα δημοσιεύουν οτι να ναι και θα ειναι Τίγκα στις θείες;
Εάν εχετε και καμια καλη εκει μεσα να προτείνεται καλοδεχούμενη η γνώμη.
Ξερει κανεις αν παιζει εκει περα αυτόν τον καιρο τιποτα η απλα δημοσιεύουν οτι να ναι και θα ειναι Τίγκα στις θείες;
Vromi@s
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2022
- Like
- 112
- Πόντοι
- 0
Πόσο πίνεις; άμα πίνεις πολύ πάνε καλές θα είναι.Καλησπέρα παιδια επειδη ανεβαίνω το αλλο σκ Θεσσαλονίκη και βγάζει συνεχεια στα σοσιαλ ενα Casablanca.
Golemis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.855
- Πόντοι
- 216
Το ξερω οτι ειναι στο Κιλκις εκει υπηρετησα. ΠΣΚ ειχε 24ωρες μονο για Θεσσαλονικη οποτε χαλαγαμε τα λεφτα στα μπουγατσοξενοδοχεια. Ποσα χιλιομετρα ειναι το Πολυκαστρο και γιατι οι ταριφες ειχανε αλλοι ταριφα για Αθηναιους και αλλη για Κιλκισομαλακες? Ασε που η Κιλκισιοι Πολυκαστριωτες αμα τους ρωταγες απο που εισαι? Λεγανε απο Θεσσαλονικη. Το Πολυκαστρο ανηκει στο Νομο Κιλκις η μοναδα εχει εδρα Θεσσαλονικη αρχηγε. Και δε μιλαω γιοα πολυ πισω. Πως να ξεχασω το σουβλατζη που του λεγαμε 2 χωρις τζατζικι και ελεγε στον πιτσιρικα σερβιτορο "Χα χα χα ακους ρε σαντουιτς θελουνε ρε (σουβλακι=σαντουιτς) καλαμακι για πορτοκαλαδα=προυφαν (που ρουφαν) τυροπιτα=μπουγατσα με τυρι κρεατοπιτα=μπουγατσα με κιμα στο λεωφορειο=ανοιξε με απο πισω (βεβαιως αρχηγε μου να σε ανοιξουμε να μην εχεις και δυσκοιλιοτητα) κλπ.Δεν ξέρω που τα ακούς αυτά τα στιχάκια,αλλά το Πολύκαστρο είναι στο Κιλκίς .
Επίσης λες μαλακίες γιατί τόσα χρόνια εκεί τα κωλομπαρα συντηρούνται από τους τοπικούς καυλιαρηδες αργά το βράδυ και όχι από εσένα που έβγαινες εξοδουχος μέχρι τις 23:00 και νόμιζες ότι φέρνεις χαλασμό στο μαγαζί .μετά ήταν το καλό ,μέχρι εκείνη την ώρα κάνανε σεφτε από κάτι βλάκες που ήτανε φαντάροι.
Ποτε θα σας φυγει το κομπλεξ κατωτερωτητας με την Αθηνα ποτε?
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.920
- Πόντοι
- 3.796
Κανένας δεν έχει κόμπλεξ ,μόνοι σας νιώθετε έτσι .Το ξερω οτι ειναι στο Κιλκις εκει υπηρετησα. ΠΣΚ ειχε 24ωρες μονο για Θεσσαλονικη οποτε χαλαγαμε τα λεφτα στα μπουγατσοξενοδοχεια. Ποσα χιλιομετρα ειναι το Πολυκαστρο και γιατι οι ταριφες ειχανε αλλοι ταριφα για Αθηναιους και αλλη για Κιλκισομαλακες? Ασε που η Κιλκισιοι Πολυκαστριωτες αμα τους ρωταγες απο που εισαι? Λεγανε απο Θεσσαλονικη. Το Πολυκαστρο ανηκει στο Νομο Κιλκις η μοναδα εχει εδρα Θεσσαλονικη αρχηγε. Και δε μιλαω γιοα πολυ πισω. Πως να ξεχασω το σουβλατζη που του λεγαμε 2 χωρις τζατζικι και ελεγε στον πιτσιρικα σερβιτορο "Χα χα χα ακους ρε σαντουιτς θελουνε ρε (σουβλακι=σαντουιτς) καλαμακι για πορτοκαλαδα=προυφαν (που ρουφαν) τυροπιτα=μπουγατσα με τυρι κρεατοπιτα=μπουγατσα με κιμα στο λεωφορειο=ανοιξε με απο πισω (βεβαιως αρχηγε μου να σε ανοιξουμε να μην εχεις και δυσκοιλιοτητα) κλπ.
Ποτε θα σας φυγει το κομπλεξ κατωτερωτητας με την Αθηνα ποτε?
Απλά χαμήλωσε λίγο το καλάμι για εδώ δεν είσαι ούτε κάποιος ,ούτε κάτι ανώτερο όπως πιστεύεις επειδή είσαι από την πρωτεύουσα.
Γελάνε μαζί σας απλά γιατί έρχεστε με τουπε .