xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 33.570
- Πόντοι
- 5.956
Να εισαι καλέ μου φίλε...Που ξέρεις είτε έτσι είτε αλλιώς θα θέλαμε μια ενημέρωση από την καλή μας φίλη Lady Alexia:..Βρίσκω την τοποθέτηση σου παρά πολύ σωστή!!!

Να εισαι καλέ μου φίλε...Που ξέρεις είτε έτσι είτε αλλιώς θα θέλαμε μια ενημέρωση από την καλή μας φίλη Lady Alexia:..Βρίσκω την τοποθέτηση σου παρά πολύ σωστή!!!

Δεν έπρεπε να τον θυμηθούμε καλή μας φίλη Lady Alexia: ???? Ειπαμε,, ότι εκτός και αν έχετε τόση μα τόση καύλα που θα μας πάρετε έτσι για ευχαρίστηση και δικιά σας αλλά και δικιά μάς..Καλημερα αγορια μου με καυλες σημερα ωραια μερα! Για φωτιες οτι πρεπει...!!
Η σκορπινα λεει( η λογικη λεει)
Ο τσαμπας πεθανε που τον θυμηθηκατε αυτον;!![]()

Γιατί το λες αυτό lady?? Είναι πολύ ωραίος τύπος ο '' τζαμπας''...Καλημερα αγορια μου με καυλες σημερα ωραια μερα! Για φωτιες οτι πρεπει...!!
Γιατί το λες αυτό lady?? Είναι πολύ ωραίος τύπος ο '' τζαμπας''...![]()
Έχουν κλείσει αυτά δεν έχουν κλείσει???
ΑΦΟΥ ηταν τζαμπα λογικοΈχουν κλείσει αυτά δεν έχουν κλείσει???
Σωστοοοοοοοοος.....ΑΦΟΥ ηταν τζαμπα λογικο
Έχεις δίκιο,δε θα στον δώσω τσαμπα λοιπόν. Χρεωνω 200 την ωρα.Καλημερα αγορια μου με καυλες σημερα ωραια μερα! Για φωτιες οτι πρεπει...!!
Ποιες ωρες και που σε βολευει;Έχεις δίκιο,δε θα στον δώσω τσαμπα λοιπόν. Χρεωνω 200 την ωρα.
Όπα.... 150 από εμένα...Ποιες ωρες και που σε βολευει;![]()
Δεν έχω κενό σήμερα.Ποιες ωρες και που σε βολευει;![]()
Γεια σου καλέ μου φίλε Πολυζωη,,τι κάνεις ...Που τη θυμήθηκες αυτή τη διαφήμιση ???Χα χα χα χα ..

Εγώ τσάμπα μηδέν ευρό οποία ώρα θέλετε,, και όσες ώρες θέλετε.. ...Χα χα χα χα χα ...Ποιες ωρες και που σε βολευει;![]()

Ως γνωστόν όλα τα μέλη του παρόντος (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων και εμού συμπεριλαμβανομένου σε αυτές) είναι "γλυκοτσούτσουνα".
Συνεπώς η κοπέλα μπορεί να είναι διαβητική και να μην τα καταπίνει για ιατρικούς λόγους.![]()
καταλαβα θα πλακωσουν ολοι οι πτωχοιΕγώ τσάμπα μηδέν ευρό οποία ώρα θέλετε,, και όσες ώρες θέλετε.. ...Χα χα χα χα χα ...![]()

Έχεις και φίλη που ενίοτε κάνετε μαζί duo ?Περιποιηση απο 2 γυναικες.σας αρεσει;
Τι υπέροχα μουνόχειλα έχετε καλή μου φίλη αλλά και η κολάρα σας ποίημα...

Εγκεφαλικό επεισόδιο