pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.866
- Πόντοι
- 5.946
Όλες θα μου τα φάνε!!!! Αλλά κύριός όσες κάνουν cim και κατάποση!!!! Χαλάλι τους!!!!Εσένα καλέ μου φίλε θα στα φάει η Αγγελικουλα .. Χα χα χα χα χα![]()
Όλες θα μου τα φάνε!!!! Αλλά κύριός όσες κάνουν cim και κατάποση!!!! Χαλάλι τους!!!!Εσένα καλέ μου φίλε θα στα φάει η Αγγελικουλα .. Χα χα χα χα χα![]()
Τότε αν ειναι έτσι να περνάς πάντα καλά καλέ μου φίλε.Όλες θα μου τα φάνε!!!! Αλλά κύριός όσες κάνουν cim και κατάποση!!!! Χαλάλι τους!!!!

Όλοι να περνάμε καλά και τα κοριτσια φυσικά!!!Τότε αν ειναι έτσι να περνάς πάντα καλά καλέ μου φίλε.![]()
Θα μας ρωτησεις αν αναπνέουμε κιολας?Περιποιηση απο 2 γυναικες.σας αρεσει;
Πολύ σωστά το έθεσες καλέ μου φίλε...Όλοι να περνάμε καλά και τα κοριτσια φυσικά!!!

Αναπνεεις;Θα μας ρωτησεις αν αναπνέουμε κιολας?
Έτσι πρέπει ρε μαν...Πολύ σωστά το έθεσες καλέ μου φίλε...![]()
Σεβασμός στον γυναικείο πληθυσμό,,,μέχρι το κρεβάτι μετά ο σεβασμός χάνετε και έρχεται η ευχαρίστηση και των δυο η και τριών αλλά και τεσσάρων ..Έτσι πρέπει ρε μαν...

Πέραν της πλάκας ο σεβασμός είναι το άλφα και το ωμέγα!!!Σεβασμός στον γυναικείο πληθυσμό,,,μέχρι το κρεβάτι μετά ο σεβασμός χάνετε και έρχεται η ευχαρίστηση και των δυο η και τριών αλλά και τεσσάρων ..![]()
Τι εννοείς??? Παίζει να το κάνει και τσάμπα????Έγραψε πουθενά τσαμπα και χαρηκατε όλοι?
Πες και τιμή πρώτα,αν κ κανα 300αρι το κόβω.
Τααμπααα καλεεε χαχαχαΤι εννοείς??? Παίζει να το κάνει και τσάμπα????
Εννοείται πως ναι!!!Περιποιηση απο 2 γυναικες.σας αρεσει;
Ωπα ? Την Τουτο ! ΑμααααννΠεριποιηση απο 2 γυναικες.σας αρεσει;
Καλέ μου φίλε καλημέρα ...Τίποτα στη ζωή δεν ειναι τσάμπα ...Και ιδιαίτερα τα χόμπι και το μουνί..Να περνάς καλά πάντα ..Έγραψε πουθενά τσαμπα και χαρηκατε όλοι?
Πες και τιμή πρώτα,αν κ κανα 300αρι το κόβω.

Σκορπίνα σαν και εσένα ή όχι;Περιποιηση απο 2 γυναικες.σας αρεσει;
Γιατί αν είναι ζαργάνα θα σου πάθει τίποτα η ντούνταΣκορπίνα σαν και εσένα ή όχι;
Σκορπίνα η Αλεξία, σκορπιός εγώ..., αν είναι και η φίλη της τότε θα καλέσουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο 199...Γιατί αν είναι ζαργάνα θα σου πάθει τίποτα η ντούντα![]()
Το βράδυ συντονίζεστε σε Ιταλία στα προφίλ του εξωτερικού, εξαφανιζόλ...
Νομίζω καλή μου φίλη Lady Alexia: ότι ο τσαμπας πέθανε ...Έκτος και αν το κάνεις τσάμπα από ευχαρίστηση και από πολύ καύλα και θες να σβησετε τη φωτιά που εχεις ανάμεσα στα μπουτάκια σας ..Θα θέλαμε παρακαλώ να μας ενημερώσεις ... Σε ευχαριστούμε και να εχεις μια όμορφη μέρα ...Τααμπααα καλεεε χαχαχα