GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.756
- Πόντοι
- 32.165
λατινες - μακρυα. αυτο μονο.λες ρε φιλέ ?? χάχα πάντως η λατινες κάπως έτσι είναι ρε φιλέ....
λατινες - μακρυα. αυτο μονο.λες ρε φιλέ ?? χάχα πάντως η λατινες κάπως έτσι είναι ρε φιλέ....
Αγγελική σιγά τα ωά.....όπως είπε ο φίλος @Leviathan !!!Ρωτώντας και ψάχνοντας φτάνεις στην πόλη...
Τι ειναι αυτο το υπερωκεανιο ρε παλικάρι; να ρίξουμε κανα πηδουλο ψάχνουμε, οχι να βρουμε coach για ελληνορωμαικη. Οπως ειχε πει και Σταθης Ψαλτης στην επικη ταινια "Καμικάζι αγαπη μου":
Συνάντηση και εγώ με την παραπάνω φοράδα…
Γενικά είναι πάνω κάτω όπως τα περιέγραψε ο PBandj αλλά:
*θέλει με ύφος τα χρήματα μπροστά..
*μετα το ντους την βρίσκεις ξαπλωμένη και αν δεν της δώσεις συνθηματικό για να βυζάξει είναι ικανή να σε κοιτάει κανένα 2ωρω με το βλέμμα της αγελάδας..
*τσιμπουκι προσπάθεια pse στυλ αλλά κάτω του μετρίου..
*σαν βλαχορωσιδα γαμιεται μετά μουσικής..
Στα θετικά στα 4 στο κρεβάτι και στα όρθια πεσμένη μπρούμυτα τραπέζι έχει κωλαρα και την γαμας ναι μεν όπως θέλεις αλλά κοιτάει να σε ξεπεταξει..
Όλα έξτρα. 120/180 ζητάει για σημαία.
Χώρος καλός Βενιζέλου με Εγνατία..
PBandj καλώς ήρθες ρε φακυροσκυλο!!!!!
Αυξάνεται η άγελη…
Να περνάτε καλά ρε τομάρια!!!
κοριτσάρα, έπρεπε να κάνεις μία έρευνα λίγο, να δεις με ποιους θα μπορούσες να περάσεις καλά/να ταιριάξεις-υπάρχει τρόπος.....και πριν φύγεις, όχι μόνο να αναπολούσες στιγμές και εικόνες...αλλά να ανυπομονούσες να γυρίσεις πριν φύγεις κιόλας!!!Ε δεν γινοταν να μην πω οτι δεν πέρασα καλα σημερα,κ μιας π εχω κανονισει με παρεες να βγω,θα κατσω,αλλά Αθηνα χίλιες φορες,και δικο μου θεμα να μην μου αρέσει εδω
Εε πες και συ οτι θα γράψεις αποθεωτικη κριτική να μη φοβάται το κορίτσιΣε αλλα νεα χθες εφαγα ακυρο απο κοπελα γνωστου γραφειου γιατι οπως μου ειπανε "Η κοπελα δεν κανει ραντεβου με ατομα που γραφουν κριτικες".![]()
Αφου ειπαμε ειμαι αναξιοπιστος!Εε πες και συ οτι θα γράψεις αποθεωτικη κριτική να μη φοβάται το κορίτσι
Άλλο αυτό..Αφου ειπαμε ειμαι αναξιοπιστος!
Τι ειναι αυτο το υπερωκεανιο ρε παλικάρι; να ρίξουμε κανα πηδουλο ψάχνουμε, οχι να βρουμε coach για ελληνορωμαικη.
Φανταστείτε το:Zastava όνομα & πράγμα...!!!
και πως γνωριζουν ποιος εισαι ρε αδερφε;Σε αλλα νεα χθες εφαγα ακυρο απο κοπελα γνωστου γραφειου γιατι οπως μου ειπανε "Η κοπελα δεν κανει ραντεβου με ατομα που γραφουν κριτικες".![]()
Εε τώρα κ συ.. μην εισαι αφελης..και πως γνωριζουν ποιος εισαι ρε αδερφε;
Σαν της Αθηνας τα ξενοδοχεια δεν έχετε εδω. Ευχαριστώ δεν θα παρω
Πεφτεις απο τα συννεφα ε? κιομως πολλους γνωριζουν ποιοι ειναι απο τον τροπο που γραφουν. Δεν θελει και πολυ μυαλο.και πως γνωριζουν ποιος εισαι ρε αδερφε;
Καλά μερικοί το μαρτυρανε κ από μόνοι τουςΠεφτεις απο τα συννεφα ε? κιομως πολλους γνωριζουν ποιοι ειναι απο τον τροπο που γραφουν. Δεν θελει και πολυ μυαλο.
Εν τω μεταξύ τα ελενίτ επειδή είναι φτιαγμένα από αμίαντο,είναι καρκινογόνα.Το νου σου @Αγγελική . Εδώ και μια δεκαετία τουλάχιστον είναι γνωστό και τα αντικαθιστούν:Αγγελική, έχεις δίκιο, μην τους ακούς τους αλήτες. Εδώ στην Θεσσαλονίκη, είμεθα βάρβαροι Μακεδόνες (τα 'λεγε ο Δημοσθένης από παλιά) που δεν πιάνουμε μία μπροστά στην ακμάζουσα & πολιτισμένη Αθήνα! Δυστυχώς, δεν έχουμε "...σαν της Αθηνας τα ξενοδοχεια..." (μην κοιτάς ΕΔΩ ή ΕΔΩ ή ΕΔΩ είναι μακέτες)
Υποσχόμεθα όμως, όταν μας ξανάρθεις στο μέλλον (not), θα έχουμε έτοιμο (not) και το μετρό (not), και το φλαϊόβερ (not), και το νέο 8αστερο ξενοδοχείο "Μπουρτζ Αλ Αράπ", σαν αυτά στον γυφτο-καταυλισμό με την ελενίτ οροφή, τα χύμα καλώδια στην οροφή, την κακόγουστη διακόσμηση & τα cheaper-than-dirt έπιπλα που φωτογραφήθηκες στο εναρκτήριο ποστ (κλικ ΕΔΩ) του νήματος που σε αφορά. Ξέρεις, αυτά που σ' αρέσουν, αυτά που 'σαι συνηθισμένη. Ναι, Αγγελικούλα μου, ναι!
![]()
![]()
Μερικοί την βρίσκουμε έτσι αδερφέ..Τι ειναι αυτο το υπερωκεανιο ρε παλικάρι; να ρίξουμε κανα πηδουλο ψάχνουμε, οχι να βρουμε coach για ελληνορωμαικη. Οπως ειχε πει και Σταθης Ψαλτης στην επικη ταινια "Καμικάζι αγαπη μου":
"καχεκτικο παιδακι ειμαι, θα με ξεκανεις. Θα μου χαλασεις και το εργαλείο μου"
Έτσι εε?? Η αχόρταγη λυσσαρα που θέλουν να την πάνε κομπρεσέρ... Κοίτα να δεις10 σελίδες άχρηστη ύλη για τη σαβουρα που πήρε φίλος-μελος εδώ μέσα και του είπε με σένα δεν ξαναπάω γιατί στην Αθήνα με είχες μια ώρα ασταμάτητα,ενώ εγώ θέλω στα 10-15 λεπτά να τελειώσεις και μετά μπλα μπλα...
Μαλακες πάτε καλά,αξία της δίνετε !!