Διαγραμμένο μέλος 229354
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 958
- Πόντοι
- 361
Δεν το έχω το νούμερο σου,πώς μπορώ να το βρω ;Καλησπέρα, στείλε μου στο βαιμπερ![]()
Δεν το έχω το νούμερο σου,πώς μπορώ να το βρω ;Καλησπέρα, στείλε μου στο βαιμπερ![]()
Τι κωλαρα είναι αυτή!!Καλό σ/κ!!!
Σελίδα 307Δεν το έχω το νούμερο σου,πώς μπορώ να το βρω ;
Σε ευχαριστώ φίλε μουΣελίδα 307
Η ανάσα σου μου κάνε το κρέας κάγκελο μωρό μου
Μωράκι για κάποιο λόγο που δε ξέρω πρέπει να μ’εχεις μπλοκάρει. Αιμπες εκτός κ αν δεν πλέον βαιμπερ γίνεται λίγο να το στις γιατί ενδιαφέρομαι για 4ωρο. Σ’ευχαριστω καλη μου!!
8a mas apanthseis ?Καλησπέρα, στείλε μου στο βαιμπερ![]()
Και σε εμάς8a mas apanthseis ?![]()
Πως μπορώ να σε δω? Εχεις λογαριασμό σε Viber ή κανένα τηλ για ραντεβο?
όχι, στην τράπεζα έχει...Πως μπορώ να σε δω? Εχεις λογαριασμό σε Viber ή κανένα τηλ για ραντεβο?
Αρχικά ζητούν δεν παρακαλούν . Αλλά ρε φίλε εισαι σε ένα σάιτ που λέγεται μπουρδελα, άρα ερωτικο περιεχόμενο κι υπηρεσίες. Ο τρόπος ομως που αποκαλείς δηλώνει μια χαζή υποτίμηση για μια κοπέλα που απλά προσφέρει ήρεμα τις υπηρεσίες της. Εγώ θα σου πω ότι σε όλους ανθρώπους / κοπέλες που γνωρίζεις με πληρωμή η χωρίς να έχεις ένα μικρό σεβασμό εάν θες να σε σεβαστούν.όχι, στην τράπεζα έχει...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το ότι παρακαλάτε πόρνη για τηλέφωνο, με ξεπερνά...
Πλάκα κάνεις. Παρακαλάς, από έναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ το τηλέφωνο για μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ συναλλαγη;Αρχικά ζητούν δεν παρακαλούν . Αλλά ρε φίλε εισαι σε ένα σάιτ που λέγεται μπουρδελα, άρα ερωτικο περιεχόμενο κι υπηρεσίες. Ο τρόπος ομως που αποκαλείς δηλώνει μια χαζή υποτίμηση για μια κοπέλα που απλά προσφέρει ήρεμα τις υπηρεσίες της. Εγώ θα σου πω ότι σε όλους ανθρώπους / κοπέλες που γνωρίζεις με πληρωμή η χωρίς να έχεις ένα μικρό σεβασμό εάν θες να σε σεβαστούν.
Θα σου πω ότι οι πιο πολλοί εδω μεσα δεν έχουν μάθει να ψάχνουν κι να βρίσκουν. Σου λένε εάν το πω 4-5 φορες( που δεν είναι παρακαλετό ) θα μου το δώσει να μην ψάχνω. Αλλά εγώ δεν διαφωνίας σε αυτό αστούς να λένε ο τρόπος γραφής σου ήταν λιγο πιο υποτημιτικος . Αυτό είπα μόνο. Εισαι σε ενα σάιτ που οι πιο πολλοί μπορεί να ζητουν( παρακαλούν θες/ πες το όπως θες)σε γυναίκες που έχουν αποσυρθεί γιατί βαριούνται να ψάξουν το εάν υπάρχει ενημέρωση η όχι.Πλάκα κάνεις. Παρακαλάς, από έναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ το τηλέφωνο για μια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ συναλλαγη;
ΟΚ...πάσο.... όπως βολεύεστε.