Morty love Jessica
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 52
- Like
- 4.053
- Πόντοι
- 4.821
Καλησπέρα παίδες !! Νεος στο νήμα μιας και ενασ μύστης μου είπε να δοκιμάσω! Πόσο πάνε οι ταριφες για μασάζ body to body και nuru;
ο μύστης είπε να δοκιμάσεις. ξέχασε να σου πει λιγάκι να διαβάσεις πίσω κάποιες σελίδες να απαντήσεις στα ερωτήματα σου.Καλησπέρα παίδες !! Νεος στο νήμα μιας και ενασ μύστης μου είπε να δοκιμάσω! Πόσο πάνε οι ταριφες για μασάζ body to body και nuru;
είναι κοντά η εμφάνιση της κοπέλας στις φώτο του καταστήματος????......γιατί είπες καλό όμορφο σώμα.....αλλα στις φώτο φαίνεται οριακά προς το χοντρό.....Η σημερινή μου κριτική για τη Σοφία Πατησιων 131
![]()
Όλες οι κριτικές για την Σοφία - Πατησίων 131
Όλες οι κριτικές για την Σοφία - Πατησίων 131www.bourdela.com
είναι κοντά η εμφάνιση της κοπέλας στις φώτο του καταστήματος????......γιατί είπες καλό όμορφο σώμα.....αλλα στις φώτο φαίνεται οριακά προς το χοντρό.....
Μπήκε στο στόχαστρο η μικρή!!!Καμία σχέση , την αδικούν οι φώτο. Πήγαινε να τη δείς και έλα πές μου αν το λέω σωστά.
Είχε μέχρι πριν λίγες ημέρες Γιάννα Άντζελα και ΣοφίαΤο delight στη Φραντζή λειτουργεί κανονικά?
Τελευταία ποιες κοπέλες έχει?
Μπήκε στο στόχαστρο η μικρή!!!
Ξανθό μάλλι μπλέ ματι Ρωσία μεριά είναι η αδυναμία μου σε γυναίκες κ πιτσιρικι....
Όλα καλά ακούγονται γιαυτό ρώτησα κ σωματικά τι λέει.....
Ευχαριστώ συναγωνιστή!
Πατησιων 131 είχα περάσει πριν 2 χρόνια κ είχε 3 άνω των 45 ετών...μην πω 50 κ έγινα καπνός. Τώρα έγινε ανανέωση στο ροστερ απο το οτι βλεπω.Τίποτα τύπε μου.
Θεωρώ αναγκαίο για κάποιον του χόμπι μας να δοκιμάσει την μικρή. Απορώ με τέτοιο ρόστερ στο Πατησιων 131 που έχει γεμίσει λαϊκο προσκύνημα το diamond spa... οχι πως και εκεί δεν έχει ωραίες γυναίκες αλλα οκ.
Δε παίζεται θα το δείς και εσύ. Απλα μη περιμένεις να εισαι με την γκόμενα σου την ερωτευμένη
να το τονίσουμε αυτό γιατι μερικοί ψάχνουν έρωτες στα μασάζ. Οχι παιδιά οι γυναικες αυτές ειναι για να περνάμε καλά όλοι
τωρα αν κάποιος τις βγάλει γκόμενες και κόψουν το άθλημα τι να πώ. Μπράβο του θα ειναι μύστης τεράστιος.
Πατησιων 131 είχα περάσει πριν 2 χρόνια κ είχε 3 άνω των 45 ετών...μην πω 50 κ έγινα καπνός. Τώρα έγινε ανανέωση στο ροστερ απο το οτι βλεπω.
Στο άλλο στη Δάφνη δεν πέρασα ακόμη να τσεκάρω....
Πάντως υπάρχουν πολλοί αγαπουληδες κ προμοτορες με μουφα κριτικές σε όλες της κατηγορίες του αγοραίου έρωτα.......
Ο κάθε πελάτης δεν περνάει το ιδιο καλα με την ίδια κοπέλα πιστεύω.....
Δεν έχει μια σταθερότητα, μια συνέπεια στις κοπέλες και στις ημέρες λειτουργίας. Είναι πολύ χαλαρό ως προς τη λειτουργίαΕίχε μέχρι πριν λίγες ημέρες Γιάννα Άντζελα και Σοφία
Αλλά νομίζω πως από αυτό το ΣΚ κλείνει και ανοίγει πάλι από Σεπτέμβρη
Κατάλαβα σε επιστήμονα έπεσα !! Ευχαριστώ μεγάλε να είσαι καλάο μύστης είπε να δοκιμάσεις. ξέχασε να σου πει λιγάκι να διαβάσεις πίσω κάποιες σελίδες να απαντήσεις στα ερωτήματα σου.
Παρακλάδι του Massaua ή το ίδιο το Massaua βασικά με άλλο όνομακαινούργιο ;;;
Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωτάς. Εξαρτάται από την κάθε γκόμενα τι πρόγραμμα κάνει. Το συζητάς μαζί τους όταν θα τις καλέσεις για να κλεισεις το ραντεβού.Γεια σας μάγκες και καλό Δεκαπενταύγουστο!! Εγώ έχω να κάνω μια χαζή ερώτηση αλλά επειδή με τρώει καιρό θα την παραθέσω όταν κάποια λέει μασάζ με έξτρα περιποίηση εννοεί μόνο πίπα ή και σεξ μαζί με το μασάζ ; Ευχαριστώ
Δες το μασατζίδικα που φραπάς φίλε. Κανα 50αρι το μασάς και όλες παίζουν φράπα. Με Τζένη ή Ράτου μπορεί και καλαμάκι, άλλοι λένε ότι το πάνε φουλ.Galaxy massage Παλαιό φάληρο
Αμφιθέας 161 ξέρουμε τίποτα.