Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

arniogatos1973

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2017
Like
69
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες θελω μια μικρη βοηθεια κοινος τα φωτα σας.Ψαχνω για granny απο 60 και επανω να κανει τα παντα!!!!!!!!!!

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
18.719
Πόντοι
3.506
Καλησπερα συναγωνιστες θελω μια μικρη βοηθεια κοινος τα φωτα σας.Ψαχνω για granny απο 60 και επανω να κανει τα παντα!!!!!!!!!!
Χαλκοκονδύλη από πρώην τράπεζα μέχρι γωνιά 3ης Σεπτεμβρίου.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.251
Πόντοι
506
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
13.425
Πόντοι
4.496
Χρωστάω μια κριτική για την Άντζελα, την επωνομαζόμενη Αλβανοκωλαρα.
Ημερομηνία πριν από κάποιο καιρό.. δεν θυμάμαι ποτέ διότι μετά έμπλεξα με το forum.. και τις κοπέλες του χώρου.
Ποτέ δεν έβγαλε το σουτιέν
Φιλιά δεν δίνει..
Μηχανικές κινήσεις θα έλεγα.. στο πισωκολλητο έβαλα τα γέλια, αφού οι κραυγές ήταν ψεύτικες. Στοματικό σεξ όχι βαθύ, με την χρήση χεριού. Σήκωμα των ποδιών και τοποθέτηση τους, στους ώμους μου.Ακολουθησε δυνατό σφυροκόπημα. Τελείωμα στο προφυλακτικό.
Πρόκειται για μια κοπέλα που ανοίγεται περισσότερο στο χρόνο. Είναι πολλά χρόνια στο επάγγελμα.. έχω ακούσει ότι κάνει δυνατό ντούο με Μαρία Ρουμάνα.
Πρωκτικό έκανε , τώρα δεν κάνει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.041
Πόντοι
3.656
Χρωστάω μια κριτική για την Άντζελα, την επωνομαζόμενη Αλβανοκωλαρα.
Ημερομηνία πριν από κάποιο καιρό.. δεν θυμάμαι ποτέ διότι μετά έμπλεξα με το forum.. και τις κοπέλες του χώρου.
Ποτέ δεν έβγαλε το σουτιέν
Φιλιά δεν δίνει..
Μηχανικές κινήσεις θα έλεγα.. στο πισωκολλητο έβαλα τα γέλια, αφού οι κραυγές ήταν ψεύτικες. Στοματικό σεξ όχι βαθύ, με την χρήση χεριού. Σήκωμα των ποδιών και τοποθέτηση τους, στους ώμους μου.Ακολουθησε δυνατό σφυροκόπημα. Τελείωμα στο προφυλακτικό.
Πρόκειται για μια κοπέλα που ανοίγεται περισσότερο στο χρόνο. Είναι πολλά χρόνια στο επάγγελμα.. έχω ακούσει ότι κάνει δυνατό ντούο με Μαρία Ρουμάνα.
Πρωκτικό έκανε , τώρα δεν κάνει.
με λίγα λόγια, σκέτο κελεπούρι. Περιμένω τώρα και τους προμότορες που θα αρχίσουν να σου ζητάνε να τους δώσεις το τηλέφωνό της σε πμ

Vyzomaster

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Μια που βλέπω έξω από τον Ορφέα χοντρούλα με τεράστια βυζιά
Και φοράει συνέχεια κάτι κροκς
Έχουμε γνώμη για αυτήν
Πώς την λένε και τλπ
Καλησπέρα φίλε όταν λες στον Ορφέα που είναι διεύθυνση ?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.041
Πόντοι
3.656
Άρτι αφιχθείς από το τρίγωνο. Για πρώτη φορά μετά από καιρό υπήρχαν αρκετές επιλογές. ΦΥΣΙΚΑ οι γνωστοί τράβελοι και οι Πακιστανές, πάντα παρούσες. Υπήρχαν οι επιλογές της Ντόρας, της Κασσάνδρας, της Σάντυ. Τελικά με εξυπηρέτησε η Μαρία από την Ερυθραία. Πάντα φιλότιμη, πάντα κάνει ντους, καλή πίπα, καλό δέρμα. Κάποια δόντια της λείπουν, αλλά για τα 15€ που ζητάει, δεν μπορώ να έχω απαιτήσεις εμφάνισης Συνοδού

Panos_kat

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2024
Like
28
Πόντοι
0
Έτσι γίνεται φίλε μου... 1 2 χρόνια πριν πεθάνουμε είμαστε ζωντανοί. Αυτή την έφαγε Πακιστανός
Τι λες τωρα υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο?γιατι την σκοτωσε
Κριμα ρεεε το Χριστινακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom