You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 997
- Εμφανίσεις 112K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
εγω ποσταρω επιλεκτικα.....χαχαχαχα!!αλλωστε εγω ειμαι της ποιοτητας!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 66
Και μόνο σε ... επιλεγμένα threads βλέπω

Επισκέπτης
Επισκέπτης
η ινα στην αρχη δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο!!μετα πηρε τα πανω της!!η λιλυ στην αρχη ηταν δυναμη ,μετα επεσε λιγακι!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
και εγω της ποσοτητας!αλλα οχι μονο σε ποστ......και σε κατι αλλο.....
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 66
και εγω της ποσοτητας!αλλα οχι μονο σε ποστ......και σε κατι αλλο.....
Πάτα γκάζια, vaso, γιατί άνοιξε thread με tatoo... ;) ;) ;)
Λολιταη αλινα ειπαμε που μετεγραφη?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Καλα εσυ ακομα εδω εισαι?
γιατι ειπα οτι θα παω πουθενα?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Λολιτα
μηπως την λενε ντιανα στο μαγαζι?
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
κατα παραλιακη μερια ειχε ακουστει κατι
αλλα μαλλον ή το φραποδανειο χτυπησε under
ή το πυροβόλο μετα τα χθεσινα κ προχθεσινα πιτσιλισματα σιγησε και εμεινε στον ορχο για συντηρηση
ωχχχχχχχχχχχχ μαναμ................................χτυπησαν κοκκινο οι καρτες!
Νομιζω οτι τα πραγματα ειναι πιο απλα απο οσο πιστευουν πολυ απο εμας - Το θέμά ειναι οτι ο διαχωρισμός του πελατη απο το φιλο η τον γκομενο ειναι πολυ δυσκολος κυριως γι αυτες- Αλλωστε απο οτι διαβάζω στα διαφορα post και threads δεν νομιζω οτι οι περισσότεροι εχουν και την καλυτερη γνώμη για αυτα τα κοριτσια- Πουτανες τις ανεβάζουν καριολες τις κατεβάζουν. Αρα πως περιμενετε να εχουν αυτες την καλυτερη γνώμη για μας? Πως περιμενετε να μας εμπιστευθουν και να ειναι σιγουρες οτι δεν θελουμε απλα να γαμησουμε τσαμπα, η να τις κυκλοφορήσουμε λιγο και να τις παρατησουμε μετα... και αντε ερωτευμενη στριπτιζου να κανει δουλεια μετα.
Δειτε το απλο - Ενας καλος μου φιλος παντρυτηκε μια κοπελλα απο Ουκρανια... την γνωρισε στο Αφροδιτη. Είναι καλη ειναι ομορφη και του εκανε και δυο παιδια. Εχουν περασει 5 χροναι και ακομη οι Ελληνιδες γυναικες των υπόλοιπων αναφερονται σε αυτην σαν η "Ουκρανη" με αποκορυφωμα την Eurovision που η καυμενη ακουσε τα εξαμαξης απο διαφορες ( δεν φτανει που μας πηρατε τους αντρες μας πηρατε και την Eurovision) Ωραίο επιπεδο!
Πως να τολμησει μια ουκρανη λοιπόν να ενταχτει σε μια Ελληνικη παρεα με αυτες τις συνθηκες? Ενω με μας τα πραγματα ειναι ευκολα : δεν δουλεξε η σχεση , παμε για αλλα... αυτες τι κανουν?
Φυσικα υπαρχουν και οι οφθαλμοφανεις πατατες- Ενα πελατης μου 62 ετών και ασχημος αλλα με αρκετα λεφτα παντρευτηκε ενα μωρο απο Λεττονια 22 ετών κουκλαρα, και οταν εγω του ελεγα "προσεχε γερο που πας???" μου ελεγε αφελεστατα
-αφου με αγαπαει το κοριτσι...
Ε και τον αφησε και του τα εφαγε! Αλλα και πια δεν θα το εκανε αυτο ανεξαρτητου εθνικότητας? πειτε μου...
αντι να παραδεχτει ο τυπος οτι εκμεταλλευότανε την καταστασή της και να το δει υυχραιμα πει: Εμενα ετσι που ειμαι δεν με κοιταει ουτε κατσικα γρια... Ας μείνω με το μωρο να γινω Ταχωνιδης και οσο παει... Ποιοι ερωτες και τριανταφυλλα ρεεεεεε!
Αλλωστε μια στριπτιζου γιατι να παει με εναν Ελληνα ? Εαν αυτος δεν θελει να την παντρευτει? και να το λεει ειλικρινα? και να μην το παιζει αγαπητικος? Δεν καθεται στην Μπαρα της
μαζευει και λεφτακια και να γυρίσει πισω να αγορασει μερικα σπιτακια να αραξει και να ειναι κυρια?
αλοιώς τι να τον κανει τον γκομενο εδω? Να χανει χρονο και να φτιαχνει στομαχι απο τα ζορια?
Σιγουρα μεσα σε αυτες τις κοπελλες που η αλλη εναλλακτικη τους θα ηταν να ξεσκατιζουν γριες η να καθαριζουν σπιτια βγαζουν πιο ανωδυνα και πιο ευκολα λεφτα ετσι, τωρα ενα μεσα σε αυτες βρειτε την χαμενη μπαλαρινα με την χρυση καρδια χτυπήστε την ! Μεσα στα αγκαθια υπαρχουν παντα μα παντα τριανταφυλλα! Αλλα πρεπει να ξερεις να τα βρεις και αμα τα βρεις τοτε πρεπει να του φερθεις καλα γιατι εχουν και αγκαθια!
Ισως το παραδειγμα μου να σας φενεται απλοικο αλλα ετσι ειναι η ζωΗ κατα την γνώμη μου... Απλη δεν θελει πολυ φιλοσοφια!
Εγω καποια στιγμη βρηκα ενα τετοιο τριανταφυλλο απο το Καζακσταν... Την γνωρισα εκει στο μπαρ του Ραχατ Παλλας στην Αλμα Ατυ. Την επεισα να ερθει μαζι μου στην Ελλαδα, τσακωθηκε γι'αυτο με τους γονεις της. Εμεινε μαζι μου 2 μηνες στην Αθηνα, αλλα επειδη εγω δεν ημουν και πολυ σιγουρος για εμενα την εστειλα πισω λεγοντας της οτι θα την ξαναφερω... ακομη περιμενει! Ακομη και τωρα οταν διαβαζω το τελευταιο της mail μετα απο 5 χρονια τσαντιζομαι και ντρεπομαι για μενα! Και μετα παντρευτηκα μια Ελληνιδα της σειρας μου με την οποια ολα ειναι νορμαλ και τις ριχνω και κανενα καιρατο αλλα χωρις τυψεις γιατι ποιος ασχολειται τωρα με τις πουτανιτσες απο την Ρωσια μπας και ερθουν σπιτι να μου ζητήσουν τα ρεστα? Αντε ουστ καριόλες
απο τα καλυτερα που εχουν γραφτει εδω μεσα ...σωστος
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
"...Και μετα παντρευτηκα μια Ελληνιδα της σειρας μου με την οποια ολα ειναι νορμαλ και τις ριχνω και κανενα καιρατο αλλα χωρις τυψεις γιατι ποιος ασχολειται τωρα με τις πουτανιτσες απο την Ρωσια μπας και ερθουν σπιτι να μου ζητήσουν τα ρεστα? Αντε ουστ καριόλες..."
Ειδικά αυτή η προοπτική είναι συναρπαστικη...
Πως... αμέ... Θεούς της φάπας ίσως.
Εν τω μεταξύ, μιας και μάθαμε που πάνε για καφέ, αν έχουν κεραίες και ουρά, δύο γόνατα σε κάθε πόδι και ότι μιλάνε απευθείας με τον Διάβολο, μπορείτε να μου απαντήσετε:
Τις έχετε δει να χέζουν?
Ειδικά αυτή η προοπτική είναι συναρπαστικη...

Εχετε ποτε φανταστει να καναμε εστω τα μισα απο οσα τους κανουμε σε κανονικες κοπελλες ?
Θα μας ειχα κανει Θεους...!!
Πως... αμέ... Θεούς της φάπας ίσως.
Εν τω μεταξύ, μιας και μάθαμε που πάνε για καφέ, αν έχουν κεραίες και ουρά, δύο γόνατα σε κάθε πόδι και ότι μιλάνε απευθείας με τον Διάβολο, μπορείτε να μου απαντήσετε:
Τις έχετε δει να χέζουν?
Την γνωρισα εκει στο μπαρ του Ραχατ Παλλας στην Αλμα Ατυ. Την επεισα να ερθει μαζι μου στην Ελλαδα, τσακωθηκε γι'αυτο με τους γονεις της. Εμεινε μαζι μου 2 μηνες στην Αθηνα, αλλα επειδη εγω δεν ημουν και πολυ σιγουρος για εμενα την εστειλα πισω λεγοντας της οτι θα την ξαναφερω... ακομη περιμενει! Ακομη και τωρα οταν διαβαζω το τελευταιο της mail μετα απο 5 χρονια τσαντιζομαι και ντρεπομαι για μενα!
Όλη η ουσία των σχέσεων Ελλήνων (και όχι μόνο) με Ανατολικές! Ο νεοέλληνας που μπερδεύει την κάβλα του με την καψούρα του και που δεν μπορεί να επωμισθεί το βάρος των αποφάσεων του και της επιθυμίας του. Και μετά του φταίνε όλοι οι άλλοι.
Όπως είπε και κάποιος μεγάλος φιλόσοφος, "Μόνο μια αμαρτία υπάρχει: να μην υποκύπτεις στις επιθυμίες σου"
Όλη η ουσία των σχέσεων Ελλήνων (και όχι μόνο) με Ανατολικές! Ο νεοέλληνας που μπερδεύει την κάβλα του με την καψούρα του και που δεν μπορεί να επωμισθεί το βάρος των αποφάσεων του και της επιθυμίας του. Και μετά του φταίνε όλοι οι άλλοι.
Όπως είπε και κάποιος μεγάλος φιλόσοφος, "Μόνο μια αμαρτία υπάρχει: να μην υποκύπτεις στις επιθυμίες σου"
Επισκέπτης
Τις έχετε δει να χέζουν?
Μην μας ξενερωνεις βρε pelopa...
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Μην μας ξενερωνεις βρε pelopa...
Μα γιατί? Εδώ κοντεύουμε να τις βγάλουμε εξωγήινες... δαίμονες... τρολ... χόμπιτ...
Και λογική η απορία μου, άρα προφανώς δεν χέζουν κάτι που ενισχύει την υποψία μου ότι κατάγονται από τον Κρύπτον...
Αν και μία όχι μόνο έχεζε αλλά δεν καθάριζε και την λεκάνη με συνέπεια να κατουράς και να προσεύχεσαι ώστε τα βακτήρια να μην προλάβουν να σκαρφαλώσουν στο πουλί σου, είναι και κρυπτονιανά βακτήρια αυτά, δεν ξέρεις ποτέ, μπορεί να μου το μάραιναν και να έπεφτε...