Διαγραμμένο μέλος 246774
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2024
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
και εσυ αγγελικη,και ελπιζω να σε δω οταν ερθω θα σου στειλωΟκ καλο καλοκαίρι ,καλά να περνας
καλο μεσημερι
και εσυ αγγελικη,και ελπιζω να σε δω οταν ερθω θα σου στειλωΟκ καλο καλοκαίρι ,καλά να περνας
Χαχαχα οχι δεν θα με δεις,καλη συνεχειακαι εσυ αγγελικη,και ελπιζω να σε δω οταν ερθω θα σου στειλω
καλο μεσημερι
Ναι οκ αναμενόμενο με τις εμμονές σου κ τα κολλήματα σου Αγγελική..δε σε καταλαβαίνω γτ τόσο μένος κ κακιαΑ πάει,το εκλεισε αλλος
θα στειλω για 2ωρο γτ δεν ηταν καυλαντα,και μου λες οχιΧαχαχα οχι δεν θα με δεις,καλη συνεχεια
Το λεω απο τωρα ΟΧΙ,και κανονικό οχι,οχι του Τσίπραθα στειλω για 2ωρο γτ δεν ηταν καυλαντα,και μου λες οχι
κατσε να ερθω με το καλο και πεστο μετα το οχι
μην βιαζεσαι![]()
Επιτέλους,καποιος που το είπε,αμα ριξω κανα καντηλι,εγω μετά θα βγω η κακιάΕλειψα για μια βδομαδούλα να πάρω κι εγω κατι κρύες ανάσες,επιστρέφω εδω και τι να δώ????Πουτάνα όλα...τι εγινε Αγγελικούλα???Που τα βρήκες αυτά τα φιντάνια???
χαχαχαχΤο λεω απο τωρα ΟΧΙ,και κανονικό οχι,οχι του Τσίπρα
Να ρίχνεις κι απο αυτά...να ηρεμει το μέσα σου!!!!Μεγαλο ξεφόρτωμα ειναι...πιο επιδραστικό κι απο την "χειρονακτική"!!!!Επιτέλους,καποιος που το είπε,αμα ριξω κανα καντηλι,εγω μετά θα βγω η κακιά
Αμα λεω εγω οτι με ζαλισες στο πμ,για αυτο blacklist,δεν εχει ποτέ ραντεβουχαχαχαχ
θα ΣΤΕΙΛΩ και μετα πες και ΟΧΙ σαν της 28ης![]()
![]()
Καντήλι σίγουρα θες εσύ με αυτή την συμπεριφορά κ το μίσοςΕπιτέλους,καποιος που το είπε,αμα ριξω κανα καντηλι,εγω μετά θα βγω η κακιά
καλα κατσε να σου στειλω πρωτα για ραντεβου και πεστο μετα,το ειπες προκαταβολικα πεστο και οταν σου κανω την προτασηΑμα λεω εγω οτι με ζαλισες στο πμ,για αυτο blacklist,δεν εχει ποτέ ραντεβου
Δε μπορείς επιλέγει πελάτες χαχαχαΚαλησπερα αγγελικη πως μπορω να κλιεσω ραντεβου μαζι σου?
Μεγαλε οταν κανεις ετσι και δε δεχεσαι το οχι και επιμενεις δε θα τη δεις εις τον αιωνα τον απανταχαχαχαχ
θα ΣΤΕΙΛΩ και μετα πες και ΟΧΙ σαν της 28ης![]()
![]()
Aστον να λεει τον αλλον κάτω,αμα εισαι σοβαρος και οχι κανας χασομερης αργοσχολος π θέλει να μου φάει τον χρονο με καυλαντισμα,ελευθερα στείλεαγγελικη να σου στειλω πμ για ραντεβου?
Ακριβως,χειρότερα τα κανει,ο επιμενων δεν νικα,ο επιμενων σπάει νευραΜεγαλε οταν κανεις ετσι και δε δεχεσαι το οχι και επιμενεις δε θα τη δεις εις τον αιωνα τον απαντα
Γτ κοροϊδεύεις το παλικάρι αφού ρίχνεις άκυρα σε απευθείας ερώτηση για ραντεβού άμεσα με ώραAστον να λεει τον αλλον κάτω,αμα εισαι σοβαρος και οχι κανας χασομερης αργοσχολος π θέλει να μου φάει τον χρονο με καυλαντισμα,ελευθερα στείλε
Αδερφε να σε κανω μια ερωτηση το παραξενο που το ειδες ουτε η πρωτη ειναι ουτε η τελευταια που επιλεγει πελατες ετσι κι αλλιως δικαιωμα της ειναιΔε μπορείς επιλέγει πελάτες χαχαχα