σεξ? τι λεει?
Καταλαβα,ευχαριστω πολυ.διακοπες για 10ημερο σε μακρινό νησί του Ιονίου
σεξ? τι λεει?
Καταλαβα,ευχαριστω πολυ.διακοπες για 10ημερο σε μακρινό νησί του Ιονίου
Κάτω του μετρίου...σεξ? τι λεει?
Και σε ποιο γραφείο είναι η Ζετα;;;είδα ότι η Ζέτα που ήταν στο Dream όπου και την είχα τιμήσει μεταπήδησε στο μασάζ.
Παραμένει το ίδιο καλή σε υπηρεσίες;
Μόνο massage, χωρίς extra.Καλησπερα εχει κανεις γνωμη για lotus massage??
Προχωράνε και μετά το massage.Επισης και για gmassage...
Βιζιταδικο κανονικα μην ψαχνεις massage εκει .... οτι εχω παρει προχώρησε στο παρασύνθημα ευκολα ( το καλό ειναι οτι δεν ζητανε τρελά ποσά ) ... μια Κων/να εχει αφήσει το ονομά της σαν η καλυτερη αλλα εγω δεν την πρόλαβα για να εχω εικόνα ... 2-3 που πηρα milf κανουν φούλΠροχωράνε και μετά το massage.
οποιος ξέρει ας ενημερώσει μύστες ... δείχνει ωραιο εχω μαθει για φραπέ και φραπέ με καλαμακι επιλεκτικά και μετα απο συνεδρίες .Η ινεσα από deluxe είναι πολύ όμορφη στις φωτό.
Μέχρι που φτάνει;
Φουλ κάνει?
Τίμιο μασάζ... Μίλφ με ωραίο παρουσιατικό. Ένα φραπεδάκι το δίνει. Μέχρι εκεί...οποιος ξέρει ας ενημερώσει μύστες ... δείχνει ωραιο εχω μαθει για φραπέ και φραπέ με καλαμακι επιλεκτικά και μετα απο συνεδρίες .
για να προχωράνε πρέπει να δουλεύουνε, αυτοί όμως έχουν κλείσει εδώ και καιρό και έχουν κατεβάσει και τη σελίδα τους στο ιντερνετΠροχωράνε και μετά το massage.
Θα ανοίξουνε με άλλο όνομα, είναι πάγια τακτική τέτοιων μαγαζιών.για να προχωράνε πρέπει να δουλεύουνε, αυτοί όμως έχουν κλείσει εδώ και καιρό και έχουν κατεβάσει και τη σελίδα τους στο ιντερνετ
deluxe ηταν πριν κανα μηνα.Και σε ποιο γραφείο είναι η Ζετα;;;
Ακόμα εκεί την δείχνει στα stories του whatsapp!deluxe ηταν πριν κανα μηνα.
Εκει θα ειναι ακομα. ειναι καλη περιπτωση.Ακόμα εκεί την δείχνει στα stories του whatsapp!
Η Ηλιάνα είναι σε διπλό ταμπλό. Την είχα πάρει προ λίγων βδομάδων.Στη σελίδα τους έχουν και την Ηλιάνα που έχει αποχωρήσει πολύ καιρό τώρα
Διπλό ταμπλό; Δηλαδή που τη βρίσκει κάποιος;Η Ηλιάνα είναι σε διπλό ταμπλό. Την είχα πάρει προ λίγων βδομάδων.
Μια φορά την είχα κάνει κι εγώ και είχα δώσει 200 όταν δούλευε στο Αρτ για σεξ ουσιαστικά καθόλου μασάζ. Είχα περάσει ωραία βέβαια αλλα ποτέ ξανά τόσα για κάτι τέτοιο.τι φαση η ιννα απο αρτ, φωτο ωραια αλλα λεει οτι δουλευε ντουμπαι και ζηταει τρελες
καμμια αλλη καλη απο αρτ ξερουμε?