καθεται ;;;οχι βεβαια εξω μεσα στο δωματιο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)
καλησπερα στην παρεα...παρακαλω οποιος εχει πληροφοριες για την κοπελα που εχει το angel spa στη θεσσαλονικη να μου στειλει παρακαλω... τι φαση παιζει με τη συγκεκριμενη? εχει ανεβασει αγγελια στο κανε σεξ για λαρισα οτι τα κανει ολα με ψευτικες φωτο χωρις προσωπο και οταν την πηρα ηταν πολυ ευγενικη αλλα επειδη δεν προλαβα να την συναντησω Λαρισα και της λεω που θα εισαι μετα θεσσαλονικη? αρχισε να μου μιλαει αποτομα και να μου λεει ακου αγορι μου δε σε νοιαζει απο που ειμαι ουτε πως με λενε στο φβ και στο ινστα... εντομεταξυ εγω την βρηκα παντου πως τη λενε κανονικα και εχει κρυφη ζωη η τυπισα...αλλα τη φαση με αυτη? καποιος παρακαλω να μου πει πληροφοριες για να την συναντησω θεσσαλονικη
Την βρηκες στην κανονικη ζωη..σας τρωει ο κωλος μερικους..καλησπερα στην παρεα...παρακαλω οποιος εχει πληροφοριες για την κοπελα που εχει το angel spa στη θεσσαλονικη να μου στειλει παρακαλω... τι φαση παιζει με τη συγκεκριμενη? εχει ανεβασει αγγελια στο κανε σεξ για λαρισα οτι τα κανει ολα με ψευτικες φωτο χωρις προσωπο και οταν την πηρα ηταν πολυ ευγενικη αλλα επειδη δεν προλαβα να την συναντησω Λαρισα και της λεω που θα εισαι μετα θεσσαλονικη? αρχισε να μου μιλαει αποτομα και να μου λεει ακου αγορι μου δε σε νοιαζει απο που ειμαι ουτε πως με λενε στο φβ και στο ινστα... εντομεταξυ εγω την βρηκα παντου πως τη λενε κανονικα και εχει κρυφη ζωη η τυπισα...αλλα τη φαση με αυτη? καποιος παρακαλω να μου πει πληροφοριες για να την συναντησω θεσσαλονικη
Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 17
- Like
- 5.192
- Πόντοι
- 1.446
Εσείς που ψάχνετε προσωπικούς και όχι επαγγελματικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα σας άρεσε να γίνει το αντίστροφο και να σας κάνουν ρεζίλι σε συζύγους – συντρόφους – φίλους;
Σχετικα Πρόσφατα συνέβη και το εξής τραγικό. Σε μαγαζί της πόλης μία καλή κοπέλα με το ανάλογο αντίτιμο έδινε τα στοιχεία των άλλων κοριτσιών στους πελάτες.
ας αφήσουμε κατά μέρος την προσωπική ζωή των γυναικών που δουλεύουν στον αγοραίο έρωτα
Σχετικα Πρόσφατα συνέβη και το εξής τραγικό. Σε μαγαζί της πόλης μία καλή κοπέλα με το ανάλογο αντίτιμο έδινε τα στοιχεία των άλλων κοριτσιών στους πελάτες.
ας αφήσουμε κατά μέρος την προσωπική ζωή των γυναικών που δουλεύουν στον αγοραίο έρωτα
Φυσικά +20Με έξτρα χρέωση η διπλή παχιά ή μέσα στο πενηντάρικο;
Se connecter à Facebook
Connectez-vous à Facebook pour commencer à partager et communiquer avec vos amis, votre famille et les personnes que vous connaissez.
Εδώ τι έχουμε;
giorgioSS7
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2010
- Like
- 122
- Πόντοι
- 1
Έχεις το link της αγγελίας?καλησπερα στην παρεα...παρακαλω οποιος εχει πληροφοριες για την κοπελα που εχει το angel spa στη θεσσαλονικη να μου στειλει παρακαλω... τι φαση παιζει με τη συγκεκριμενη? εχει ανεβασει αγγελια στο κανε σεξ για λαρισα οτι τα κανει ολα με ψευτικες φωτο χωρις προσωπο και οταν την πηρα ηταν πολυ ευγενικη αλλα επειδη δεν προλαβα να την συναντησω Λαρισα και της λεω που θα εισαι μετα θεσσαλονικη? αρχισε να μου μιλαει αποτομα και να μου λεει ακου αγορι μου δε σε νοιαζει απο που ειμαι ουτε πως με λενε στο φβ και στο ινστα... εντομεταξυ εγω την βρηκα παντου πως τη λενε κανονικα και εχει κρυφη ζωη η τυπισα...αλλα τη φαση με αυτη? καποιος παρακαλω να μου πει πληροφοριες για να την συναντησω θεσσαλονικη
anonimos fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2021
- Like
- 89
- Πόντοι
- 0
Με τι όνομα είναι η αντζελίνα και η Εύα στο ανίτα σπα;
σωπα ρε μεγαλε αληθεια? που ειναι δλδ το περιεργο το να την βρεις? και ετσι οπως εχει την αγγελια μπορει να την βρει ο καθενας! το οτι ειναι βυζιτα και κανει αυτη τη δουλεια εγω ρε μεγαλε γιατι πρεπει να προσεχω? σου ειπε κανενας οτι την εξεθεσα?απλα ψαχνω να την βρω που κανει βυζιτεσ στη θεσσαλονικη!που σου φανηκε περιεργο ρε μεγαλε? απλα ηθελες να πεταξεις την εξυπναδα σου!Την βρηκες στην κανονικη ζωη..σας τρωει ο κωλος μερικους..
Δηλαδή σου είπε ότι δεν γουστάρει πολλά πολλά και εσυ αμέσως ξετρελάθηκες να την βρεις Θεσσαλονίκη .σωπα ρε μεγαλε αληθεια? που ειναι δλδ το περιεργο το να την βρεις? και ετσι οπως εχει την αγγελια μπορει να την βρει ο καθενας! το οτι ειναι βυζιτα και κανει αυτη τη δουλεια εγω ρε μεγαλε γιατι πρεπει να προσεχω? σου ειπε κανενας οτι την εξεθεσα?απλα ψαχνω να την βρω που κανει βυζιτεσ στη θεσσαλονικη!που σου φανηκε περιεργο ρε μεγαλε? απλα ηθελες να πεταξεις την εξυπναδα σου!
Το να σου πει καποοος που είναι είναι πανεύκολο αλλά όπως βλέπεις με αυτά που έγραψες κανεις δεν έχει την διάθεση.
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 481
- Πόντοι
- 21
Έχει χαλάσει πολύ δυστυχώς..όλες mikf Gilf άνω των 48.....Δηλαδή για προχωρημένο στάδιο προτείνεται το dames?
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.312
- Πόντοι
- 3.556
Ετσι ακριβώς όπως τα είπες ισχύει Για τον "μεγάλο"Δηλαδή σου είπε ότι δεν γουστάρει πολλά πολλά και εσυ αμέσως ξετρελάθηκες να την βρεις Θεσσαλονίκη .
Το να σου πει καποοος που είναι είναι πανεύκολο αλλά όπως βλέπεις με αυτά που έγραψες κανεις δεν έχει την διάθεση.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.674
- Πόντοι
- 8.295
Καλά δεν είναι και τόσο τραγικο...χαλαρώστε.
Η άλλη έχει φορά παρτίδα τον παλιό της αριθμό και από το προφίλ που βάζει τις αγγελίες στο κάνεσεξ, επιβεβαιώνονται όσοι έλεγαν ότι την είχαν πετύχει στο ντάμες.
Η άλλη έχει φορά παρτίδα τον παλιό της αριθμό και από το προφίλ που βάζει τις αγγελίες στο κάνεσεξ, επιβεβαιώνονται όσοι έλεγαν ότι την είχαν πετύχει στο ντάμες.
εσενα τι σε νοιαζει ρε μεγαλε τι μου ειπε? αδερφη σου ειναι και στην εθιξα? ειναι βυζιτα ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις? ζητησα τη βοηθεια του forum για να την βρω θεσσαλονικη γιατι δε μπορω στη λαρισα...εσυ παλι δεν καταλαβιανω τι ζορι τραβας? το τι γραφω εγω ειναι δικο μου θεμα και δε θα σου ζητησω την αδεια...!Δηλαδή σου είπε ότι δεν γουστάρει πολλά πολλά και εσυ αμέσως ξετρελάθηκες να την βρεις Θεσσαλονίκη .
Καλησπέρα στην παρέα!
Έκανα ραντεβού με Ιρίνα πριν λίγες ημέρες. Με υποδέχτηκε πολύ φιλικά και πιάσαμε χαλαρή κουβέντα. Μια χαρά είναι η κοπέλα στο social, δεν μου φάνηκε τίποτα στραβό. Μπάνιο δεν έκανα, ήμουν καθαρός, αλλά είδα τα αφρόλουτρα.. Στα του αγώνα, τρελή πίπα και γενικά πέρασα πολύ καλά. Έχει κάνει υπερβολές στο πρόσωπό της και είναι κρίμα, γιατί έχει ωραία χαρακτηριστικά. Θα την ξανατιμήσω σίγουρα και σκέφτομαι να κάνω το πρόγραμμα με τα πόδια που λέει στην αγγελία της. Δεν έχω ξανασχοληθεί με πατουσάκια, αλλά ήρθε η ώρα. Έχει κανείς εμπειρία μαζί της σε αυτό? Αξίζει?
Έκανα ραντεβού με Ιρίνα πριν λίγες ημέρες. Με υποδέχτηκε πολύ φιλικά και πιάσαμε χαλαρή κουβέντα. Μια χαρά είναι η κοπέλα στο social, δεν μου φάνηκε τίποτα στραβό. Μπάνιο δεν έκανα, ήμουν καθαρός, αλλά είδα τα αφρόλουτρα.. Στα του αγώνα, τρελή πίπα και γενικά πέρασα πολύ καλά. Έχει κάνει υπερβολές στο πρόσωπό της και είναι κρίμα, γιατί έχει ωραία χαρακτηριστικά. Θα την ξανατιμήσω σίγουρα και σκέφτομαι να κάνω το πρόγραμμα με τα πόδια που λέει στην αγγελία της. Δεν έχω ξανασχοληθεί με πατουσάκια, αλλά ήρθε η ώρα. Έχει κανείς εμπειρία μαζί της σε αυτό? Αξίζει?
Επισκεψη σε Κουκουγιαννη, καταδρομικη θα την πω καθως δεν ειχα καλυφθει απ οτι ειχα διαβασει μεχρι τωρα. Ο χωρος ειναι κεντροανατολικα, περιοχη αναληψης. Παλιο διαμερισμα πολυ καθαρο με μασαζοκρεβατο και φουλ αιρκοντισιον. Στη συνεννοηση δε συναντησα καποιο θεμα, δε βολευαν καποιες ωρες αυτην και καποιες εμενα, της ζητησα μολις τελειωσει το ραντεβου μιας συγκεκριμενης ωρας να με καλεσει μηπως μπορεσω να παω κι ετσι εγινε.
Στην εμφανιση ειναι οτι φαινεται στο fb. Πιο κοντη απ οτι περιμενα πρεπει να ειναι λιγο κατω απο 1,60 και νομιζω στο προσωπο πιο ομορφη απο τις φωτο.
Με το που μπηκα μου ειπε κατευθειαν αν θελω να κανω ντουζ, μου εδωσε πετσετα πεντακαθαρη και τονισε πολλες φορες ποσο ωραια ειναι η κολωνια μου και ποια ειναι και ποσο εκανε. Το αναφερω γιατι στη συνεχεια θα καταληξω καπου... Ημουν ηδη απο ντουζ οποτε μου ειπε αν δε ντρεπεσαι βγαλτα ολα και ξαπλωσε. Γενικα δεν ειχε γινει καμια συζητηση για προγραμματα κλπ. Με το που ξεντυθηκα λοιπον, πριν καν ξαπλωσω αρχισε να με ρωταει για τα ρουχα μου, τα οποια διπλωσε, ποσο τα πηρα και απο που και οτι εχω παρα πολυ ωραιο γουστο και οτι θα μπορουσαμε να ψωνιζουμε μαζι. Καταλαβα αμεσως (και προσοχη σε αγαπουληδες) οτι ψαχνει για σπονσορα!
Ξεκινησε το μασαζ με σοσιαλ τυπου τι δουλεια κανεις, και ειμαστε κοντα σε ηλικια και που βγαινεις κλπ. Γενικα καλο σοσιαλ δεν ειχα καποιο θεμα αλλα μεγαλωνε συνεχεια το αισθημα του ψαχνω σπονσορα απεγνωσμενα.
Στα πολυ θετικα το μασαζ. Εξαιρετικο. Κι εκει τελειωνουν τα καλα... Συνεχεια πετουσε σποντες οτι οι αντρες παρεξηγουν το μασαζ και θεωρουν δεδομενο οτι ειναι πουτανες και ζητανε τσιμπουκια κλπ.. Οτι εχει κλεισει απο Σεπτεμβρη να κανει ΙΕΚ κανονικο να βγαλω διπλωμα φυσιοθεραπευτριας και οτι δεν ειναι αυτο που νομιζουν ολοι οι αντρες και αλλα τετοια... Εκει τη πηρα γραμμη οτι δε θα παιξει τιποτα οπως κι εγινε. Με γυρισε, εκανε μασαζ μεσα στα μπουτια και διπλα απ τις μπαλες, αλλα καμια αναφορα ουτε σε τσιμπουκια ουτε καν μαλακια.
Εκανα ντουζ μετα ντυθηκα και με το που εφυγα μου εστειλε μυνημα στο fb οτι χαρηκε πολυ και λοιπες παπαριες, να τα ξαναπουμε συντομα κλπ. Κοστος 30 ευρω για ενα μασαζ που σε κανονικο μαγαζι θα ηταν ελαφρως καλυτερο και αρκετα φθηνοτερο.
Τωρα τι να σας πω.. Τσιμπουκια και ισπανικα ακουγα, χωρο Αγ. Δημητριου ακουγα και βρηκα τελειως διαφορετικα πραγματα. Γι αυτο και ειπα καταδρομικη.
Στην εμφανιση ειναι οτι φαινεται στο fb. Πιο κοντη απ οτι περιμενα πρεπει να ειναι λιγο κατω απο 1,60 και νομιζω στο προσωπο πιο ομορφη απο τις φωτο.
Με το που μπηκα μου ειπε κατευθειαν αν θελω να κανω ντουζ, μου εδωσε πετσετα πεντακαθαρη και τονισε πολλες φορες ποσο ωραια ειναι η κολωνια μου και ποια ειναι και ποσο εκανε. Το αναφερω γιατι στη συνεχεια θα καταληξω καπου... Ημουν ηδη απο ντουζ οποτε μου ειπε αν δε ντρεπεσαι βγαλτα ολα και ξαπλωσε. Γενικα δεν ειχε γινει καμια συζητηση για προγραμματα κλπ. Με το που ξεντυθηκα λοιπον, πριν καν ξαπλωσω αρχισε να με ρωταει για τα ρουχα μου, τα οποια διπλωσε, ποσο τα πηρα και απο που και οτι εχω παρα πολυ ωραιο γουστο και οτι θα μπορουσαμε να ψωνιζουμε μαζι. Καταλαβα αμεσως (και προσοχη σε αγαπουληδες) οτι ψαχνει για σπονσορα!
Ξεκινησε το μασαζ με σοσιαλ τυπου τι δουλεια κανεις, και ειμαστε κοντα σε ηλικια και που βγαινεις κλπ. Γενικα καλο σοσιαλ δεν ειχα καποιο θεμα αλλα μεγαλωνε συνεχεια το αισθημα του ψαχνω σπονσορα απεγνωσμενα.
Στα πολυ θετικα το μασαζ. Εξαιρετικο. Κι εκει τελειωνουν τα καλα... Συνεχεια πετουσε σποντες οτι οι αντρες παρεξηγουν το μασαζ και θεωρουν δεδομενο οτι ειναι πουτανες και ζητανε τσιμπουκια κλπ.. Οτι εχει κλεισει απο Σεπτεμβρη να κανει ΙΕΚ κανονικο να βγαλω διπλωμα φυσιοθεραπευτριας και οτι δεν ειναι αυτο που νομιζουν ολοι οι αντρες και αλλα τετοια... Εκει τη πηρα γραμμη οτι δε θα παιξει τιποτα οπως κι εγινε. Με γυρισε, εκανε μασαζ μεσα στα μπουτια και διπλα απ τις μπαλες, αλλα καμια αναφορα ουτε σε τσιμπουκια ουτε καν μαλακια.
Εκανα ντουζ μετα ντυθηκα και με το που εφυγα μου εστειλε μυνημα στο fb οτι χαρηκε πολυ και λοιπες παπαριες, να τα ξαναπουμε συντομα κλπ. Κοστος 30 ευρω για ενα μασαζ που σε κανονικο μαγαζι θα ηταν ελαφρως καλυτερο και αρκετα φθηνοτερο.
Τωρα τι να σας πω.. Τσιμπουκια και ισπανικα ακουγα, χωρο Αγ. Δημητριου ακουγα και βρηκα τελειως διαφορετικα πραγματα. Γι αυτο και ειπα καταδρομικη.