Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρώτησε τον καβλιαγγουρα ή giorgarakalatiano είναι του ιδιου βεληνεκουςθέλω 3 τέτοιες χοντροψωλάρες να γαμάνε από παντού την γυναίκα μου!
Τέτοια καριόλα που είναι, γαμώ τον πάτο της!
![]()
Θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα είτε στην σκέψη είτε στην πράξη είναι μεγάλη καύλα να σου την γαμανε.Επίσης ενδιαφέρον είναι να τη γαμαει αλλος και εσυ να περιμένεις σπίτι να γυρίσει και να σου πει το έγινε. Προσωπικά το βρήκα πιο ενδιαφέρον απο το να τη πηδαει ο άλλος μπροστά μου.
Συμφωνώ εμείς πολλές φορές το κάναμε αυτό αλλά όχι στην πράξη έβγαινε έξω φλέρταρε άλλαζε κινητό μου έδειχνε μετά μνματα που της έστελνε ο άλλος "θέλω να σε σκίσω" κτλ αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να πάει με άλλον.Επίσης ενδιαφέρον είναι να τη γαμαει αλλος και εσυ να περιμένεις σπίτι να γυρίσει και να σου πει το έγινε. Προσωπικά το βρήκα πιο ενδιαφέρον απο το να τη πηδαει ο άλλος μπροστά μου.
εγω την δικια μου της εχω πει δια πλαγιως διαφορα και 'στην πλακα' αλλα δεν φαινεται να της αρεσει κατι τετοιο δυστυχωςΣυμφωνώ εμείς πολλές φορές το κάναμε αυτό αλλά όχι στην πράξη έβγαινε έξω φλέρταρε άλλαζε κινητό μου έδειχνε μετά μνματα που της έστελνε ο άλλος "θέλω να σε σκίσω" κτλ αλλά ποτέ δεν μπόρεσε να πάει με άλλον.
Μια πίπα μόνο μια φορά σε τουαλέτες την παρακαλώ αλλά τπτ
Είναι ιδιαίτερο φετιχεγω την δικια μου της εχω πει δια πλαγιως διαφορα και 'στην πλακα' αλλα δεν φαινεται να της αρεσει κατι τετοιο δυστυχως
Το θέμα καλέ μου φίλε ειναι να το θέλει η να θέλει να δοκιμάσει η καύλα σου..Τότε γίνετε πολύ πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι ..Θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα είτε στην σκέψη είτε στην πράξη είναι μεγάλη καύλα να σου την γαμανε.
αχ, που τετοια τυχη (το ιδανικοτερα να γυρισω σπιτι νωρις και να την πιασω να την παρτουζωνουν 3 μαυροι αχχχ)![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
μμμμ ετοιμο το πουτανακι να τον φαειΝα στην γαμάει ο χοντρός.....
Και εγώ εχω λίγη κοιλίτσα θα γαμήσω το πουτανακι σου???μμμμ ετοιμο το πουτανακι να τον φαει