Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.857
Πόντοι
3.506
προχθές κάρφωμα στη Ραϊσα, στο κόκκινο, 50 έσκασα......τσιμπουκάρα....και γαμησάκι απόλαυση από μένα....δούλεψα αρκετά-δούλεψε αρκετά!!!Δεν είπε τπτ.., σε όλα θετική!!!

Την βλέπεις έξω, και λες τι εργαλείο είναι τούτο ρε μλκ μου??!!!

Το καλύτερο είναι όταν ανεβαίνει επάνω σου σαν ακρίδα και ανεβοκατεβαίνει σα πιστόνι.....ναιιιιιι:sunglasses:

Για μένα, τίμια!!!
Χημεία ναι!!
ΒυΖάρες γλύψιμο ναι!!

Τα σέβη μου!!
Το τελευταίο γαμήσι πριν κανένα χρόνο δεν το ευχαριστήθηκα. Μου έχει μείνει στο μυαλό το κωλογαμησι του πενηντάρικου επί κορονοϊού. Τελικά ο κορονοϊός μας ευνόησε σε μερικά πράγματα. Η περιγραφή σου πάντως με έφτιαξε.

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
165
Πόντοι
0
Η Αλεξάνδρα η Κύπρια βγάζει γούστα; Τόσο καλή πίπα κάνει; Αντέχει σφυροκόπημα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είδε κανείς τη Μάντισον?
Έχει παταρα όπως όλες στους παραδείσους αλλά λίγο κρύα μου φάνηκε στο σαλοναρισμα όποτε δεν πέρασα

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Η Αλεξάνδρα η Κύπρια βγάζει γούστα; Τόσο καλή πίπα κάνει; Αντέχει σφυροκόπημα;
Εγώ έμεινα ευχαριστημένος και με το 40 αρι και με 50 αρικο
Έχει παραπανω κιλάκια αλλά ωραία κατανεμημένα πολυ καλη πιπα όμως αλήθεια και ναι αντέχει δεν γκρινιαξε καθόλου μόνο στράβωσε που τη είπα δεν μου μοιάζεις για κυπρια .
Εγώ για Αλβανιδα τη κάνω και δεν με πειραζει κιόλας αλλά στραβωσε

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
165
Πόντοι
0
Εγώ έμεινα ευχαριστημένος και με το 40 αρι και με 50 αρικο
Έχει παραπανω κιλάκια αλλά ωραία κατανεμημένα πολυ καλη πιπα όμως αλήθεια και ναι αντέχει δεν γκρινιαξε καθόλου μόνο στράβωσε που τη είπα δεν μου μοιάζεις για κυπρια .
Εγώ για Αλβανιδα τη κάνω και δεν με πειραζει κιόλας αλλά στραβωσε
Καμία άλλη με βυζαρες έχετε να προτείνετε; Μια ελενα στο black angels είναι η Ρουμάνα πρασινομάτα από την ερημίτη;

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Μάγκες πήγα χτες σε ένα στου Πέτρου ερημίτη ή στο Πέτρου εριμιτη 2α η στο 5 σε ένα επο αυτά τα δυο εκεί που δουλεύει μια ελληνίδα μικρή σε ηλικία. Έχει πάει κανείς να δοκιμάσει εγώ περασα απίστευτα
Ρε παιδια θα με εξηγήσει τελικά αυτή η Ελληνίδα που λέει σε πια μεριά είναι το μαγαζί από ερημίτη δεν έχω ιδέα τόση παλιοι εδωω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από απόψε Νάταλι μαζί με Μπέλλα βραδυνές στις Godiva
Δεν ήρθε κάτι καινουριο αρα

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
490
Πόντοι
311

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστες επισκεψη χθες στο στουντιο που ειναι οπως βλεπεις το μεδουσα αριστερα του...Ειχε την ερικα ξανθια πανεμορφη με κωλαρα, στα του αγωνα πιπα εκανε αρκετα καλη με σαλιο εκατσε την πηρα για αρχη στα 4 και μετα ιεραποστολικο...ηταν τυπικη δεν εκανε προκαταρτικα και δεν αφηνε γλυψιμο βυζια δεν εβγαλε κιχ στο κρεβατι αυτα...δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα

Hristos2

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστες επισκεψη χθες στο στουντιο που ειναι οπως βλεπεις το μεδουσα αριστερα του...Ειχε την ερικα ξανθια πανεμορφη με κωλαρα, στα του αγωνα πιπα εκανε αρκετα καλη με σαλιο εκατσε την πηρα για αρχη στα 4 και μετα ιεραποστολικο...ηταν τυπικη δεν εκανε προκαταρτικα και δεν αφηνε γλυψιμο βυζια δεν εβγαλε κιχ στο κρεβατι αυτα...δεν ξερω αν θα ξαναπηγαινα
Το μαγαζί καθαρό ήταν? Έχει ντουζιέρα?

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
1
Το μαγαζί καθαρό ήταν? Έχει ντουζιέρα?
Καθαρο ναι...τζακουζι ειχε που ειχε και βρυση με τηλεφωνο για ντουζ, εδωσε πετσετες εγω προδωπικα δεν εκανα ντουζ πηγα ετοιμος και μετα εκανα σπιτι

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
3
Like
136
Πόντοι
1
Συναγωνιστες πηγα Μινωταυρου 3 για να δω αν δουλευει η Καρινα και ηταν κλειστο?ξερει κανεις τι παιζει?μηπως πηγα σε λαθος γιατι τωρα μετακομισα και δεν τα ξερω καλα ακομα?περασε κανεις αλλος?ειναι κλειστο?

• Like
Αντιδράσεις: laskos

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom