Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.285
Πόντοι
6.835
Παίδες η Ρίτα δουλεύει ή απουσιάζει αυτό τον καιρό?

Ariss3

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα η Ρίτα έφυγε για διακοπές σε κανένα τρίμηνο επιστρέφει

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.476
Πόντοι
3.346
Μόλις παρέδωσα παραγγελία από το μαγαζί που εργάζομαι σε Godiva….Ναταλια επι τη εργω,βγήκε με πετσέτα ..Έτοιμος ήμουν να δώσω
Πιτογυρα?? αυτη αδυνατουλα ειναι..καμια σαλατουλα θα παραγγειλε.

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
883
Πόντοι
81

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
674
Πόντοι
81
Γαμησι με αρωμα Βαρδαρη, χτες βραδυ μετα απο επαγγεμλατικο δειπνο ενιωσα επιθυμια για παρκαρισμα. 330+ αλογα και σταμτημα στο σπιτι της Ειρηνης η οποια απουσιαζει για οικογενειακους λογους. Μπουκαρω διπλα στο πρασινο. Ερχεται μια χωριατο-μιλφ γυρω στα 40. Ελληνιδα με ωραιο δερμα μεγαλουτσικο κωλο και εκφραση πουτανας επαρχιωτισσας εποχες 90. και ασχημουλα οπως μου αρεσουν. Μαρινα λεει 30 γυμνη πιπα νομιζω και κατι αλλα ουτε τα ακουσα. Δινω 50 και λεω ελα μεσα. παει να φερει πετσετα και αρχιναω το χουφτωμα οπως ημουν με τα ρουχα, Δεν ειχε τσατσα . Δεκτικη ωραια πιπα γαμησι κλασσικο Ελληνιδας σφυγμενη αλλα καυλωμενη. Την καρφωσα καλα ειχα πιει και 2-3 βοτκες και ημουν πολυ ντουρος. Βογκουσε μουλωχτα οπως η θειες οταν γαμιουνται για να μην της ακουσουν. Εμενα μ αρεσε. Ειναι καλη για οσους εχουν περιεργα γουστα.

Stormbringer

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
1
Ξερει κανεις αν η Καρινα ειναι πρωι η βραδυ?

EHome365

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
549
Πόντοι
81
Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς εδώ;

Δείχνει να είναι φοβερό μουνί.

Σκέφτομαι να πάω απόψε, θα γράψω κριτική!

Πήγα χθες βράδυ κατά τις 1. Είναι η κοπέλα της φώτο, έχει ωραίο μεγάλο κωλαράκι αλλά νορμάλ στήθος, λίγο κρεμαστό θα έλεγα.

Πολύ καλή πίπα, κάνει από αυτές τις άρρωστες που στον ρουφάει και σε κοιτάει στα μάτια με την καυλόφατσα.

Μία στάση στα 4 και έχυσα. 40άρι έδωσα.

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
790
Πόντοι
901
Πήγα χθες βράδυ κατά τις 1. Είναι η κοπέλα της φώτο, έχει ωραίο μεγάλο κωλαράκι αλλά νορμάλ στήθος, λίγο κρεμαστό θα έλεγα.

Πολύ καλή πίπα, κάνει από αυτές τις άρρωστες που στον ρουφάει και σε κοιτάει στα μάτια με την καυλόφατσα.

Μία στάση στα 4 και έχυσα. 40άρι έδωσα.
αφήνει καθόλου προκαταρκτικά πχ δάχτυλο, γλωσσόφιλα κλπ;

EHome365

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
549
Πόντοι
81
αφήνει καθόλου προκαταρκτικά πχ δάχτυλο, γλωσσόφιλα κλπ;

Δεν γνωρίζω για να σου πω φίλε μου, γενικά όταν πάω σε οίκο ανοχής δεν ανταλλάζω φιλία και δεν βάζω δάχτυλο.

djinos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2024
Like
134
Πόντοι
0
Στο πρόγραμμα λέει Suzy στο black angels είναι η αλογομούρα η ψηλή από τα Λας βεγκας;

Ozzy87

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0
Μάγκες μετά την καρίνα ποιες άλλες κάνουν τοσο καλη πίπα

Ozzy87

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2022
Like
42
Πόντοι
0

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
494
Πόντοι
21
Μάγκες μετά την καρίνα ποιες άλλες κάνουν τοσο καλη πίπα
Εγώ όσες φορές πήγα στην ίνα στο sex and the city και στο poison μου έκανε πιπάρες!!!! με 70 ευρώ όμως και τελείωνα στο στόμα της. Με θεωρούσε όμως πελάτη της και νομίζω παίζει και αυτό ένα ρόλο.

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636
προχθές κάρφωμα στη Ραϊσα, στο κόκκινο, 50 έσκασα......τσιμπουκάρα....και γαμησάκι απόλαυση από μένα....δούλεψα αρκετά-δούλεψε αρκετά!!!Δεν είπε τπτ.., σε όλα θετική!!!

Την βλέπεις έξω, και λες τι εργαλείο είναι τούτο ρε μλκ μου??!!!

Το καλύτερο είναι όταν ανεβαίνει επάνω σου σαν ακρίδα και ανεβοκατεβαίνει σα πιστόνι.....ναιιιιιι:sunglasses:

Για μένα, τίμια!!!
Χημεία ναι!!
ΒυΖάρες γλύψιμο ναι!!

Τα σέβη μου!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom