Έχουμε βγει στο τικ τοκ οι ρουφιάνοι βάζουν μούρες αυτωνών με τις πολυθρόνες και λένε αυτός είναι ο τάδε που έχει επιχείρηση εκεί αυτός είναι ο τάδε δουλεύει εκεί μιλάμε χειρότεροι ρουφιάνοι από τους βαζελους θα βρεθείς ισόβια για μια καρέκλα και έτσι και πήρανε τρεις διαφορετικοί μαζί εγκληματική οργάνωση
τα ειδα και εγω τυπε μου .. τι να πω ξεφτιλα εντελως το ρουφιανιλικι
Αλλα ρε μαλακες γαυροι και εσεις δηλαδη τι διαφημιζεις τα λαφυρα , αν ειναι καψτο όλο το γηπεδο και φυγε , η σπαστο ολο και πηγαινε να γιορτασεις το κυπελλο σου με την ηρεμία σου
τι καθεσαι και ανεβάζεις σαν 15χρονος μαλάκας τις καρεκλες και τις δειχνεις ;; δηλαδη τι ; οτι εισαι πιο μαγκας απο τους αλλους γαυρους ;; εισαι πιο σκληρος ;; ποιο στ αρχιδια σου ολα ; η μηπως θα πει κανεις οτι δεν το εσπασαν οι Γαυροι και το κανεις για επιβεβαιωση ;;
Δεν μετρανε νομιζω την μαγκιά ετσι αυτοι οι δικοι σου, αυτα ειναι παιδικά , μαγκια ειναι να πας στην ακρη του κοσμου να σου κλεισει η φωνη για την ομαδα σου και ας χασεις ,να είσαι παντου
και να στηρίζεις και αμα γινει και καμιά μαλακία να καθαρίσεις οπως πρεπει .. Αυτοι που ξερουν θα σε σεβαστουν γιατι θα μαθευτει ..
Τωρα να εισαι με την κορη σου και να δειχνεις την καρέκλα , που και εσυ να την ξηλωσες ( που δεν πιστευω να το εκανε αυτος ) ας την καρεκλα γαμησε την , μην πας να παρεις δόξα απο δουλεια και στηριξη που εχουν κάνει άλλοι χρόνια
Αυτη θα ηταν η αποψη μου αν συμφωνουσα σε οτι γινεται