Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 174
- Like
- 109.152
- Πόντοι
- 46.423
Μπιελ στη Γερμανία που πήγε είναι το απόλυτο μηδεν
Πάντως μεταξύ μας έχει χαζόφατσα.
Μήπως καπνίζει χόρτο ???
Μπιελ στη Γερμανία που πήγε είναι το απόλυτο μηδεν
Πάντως μεταξύ μας έχει χαζόφατσα.
Μήπως καπνίζει χόρτο ???
![]()
Αν εχεις πραγματικη παραγκα, δεν χανεις το πρωταθλημα τύπετυπε εμεις δεν μπορουσαμε να το παρουμε φετος...
ειχαμε να αντιμετωπισουμε κουφούς...
αφαιρεσεις βαθμων...
28 λεπτα ημιχρονο στο βικελιδης....
διαιτησιες καρμανιολα με την αεκαρα...
x.com
αλλα τουλαχιστον, το πηρε ο μπαοκ που φετος επαιξε καθαρα και τιμια (οχι οπως την ντροπη του αηττητουχαχααχ πρωταθληματος)....και γενικα ειναι ωραιο να βλεπεις να ξεφτυλιζονται αυτοι που εχουν ενα πρωταθλημα πιασμενο απο παντου....με παραγκα και να χανεις πρωταθλημα....και το χανουν μονο και μονο επειδη ειναι φραγκοφονιαδες και δεν αγαπανε την ομαδα τους...100 πεναλντι να παρεις, με ροτα, μουκουντηδες και χατζησαφιδες πρωταθλημα δεν παιρνεις!!!!
Τύπε είστε διαφανοι με άμωμο σύλληψη θα το περνάτε κρίμαΑν εχεις πραγματικη παραγκα, δεν χανεις το πρωταθλημα τύπε
Καμία παραγκα δεν εχει η ΑΕΚ.
Παραγκα ειχατε εσεις και πηρατε 15 στα 16 καποτε. Και τα παιρνατε απο το Νοεμβριο. Με πραγματικα παραρτηματα και πραγματικη παραγκα.
Οπότε μην μιλας εσυ για παραρτηματα, παραγκες και ντροπές
Μήπως πηγαινε αλλου το μηνημα σου;ποιο να σταματησει φιλε μου?ολα ψεματτα ειναι για λαμια&αρη?γιατι στο ημιχρονο επανω που εχενε η αεκ,εκανα 25 λεπτα να βγουν?απλα μπηκε ο παλλετας στα αποδυτηρια&υους ειπα,πρεπει να χασουμε&εγινε χαμος με τους ξενους.στο παιχνιδι με τη λαμια,αποτομα ο τσιλουλης ειχε υπογραψει στην αεκ.
Μια χαρα παραγκα εχεις απλα εισαι τοσο για το πουτσο σωματειο που ακομα και με παραγκα πρεπει να σου δινουν αλλοι τα πρωταθληματα....περυσι στο δωσαμε εμεις φετος σου δωσαμε τα αρχιδια μας.Αν εχεις πραγματικη παραγκα, δεν χανεις το πρωταθλημα τύπε
Καμία παραγκα δεν εχει η ΑΕΚ.
Παραγκα ειχατε εσεις και πηρατε 15 στα 16 καποτε. Και τα παιρνατε απο το Νοεμβριο. Με πραγματικα παραρτηματα και πραγματικη παραγκα.
Οπότε μην μιλας εσυ για παραρτηματα, παραγκες και ντροπές
Η Ρεάλ δεν έχει ελπίδα..Θα γίνει ότι με ΤΣΣΚΑ το 13 θα την πάρουμε άνετα
Καλά ναι...Άνετα λέω με μια διαφορά 10 πόντων α όλο το παιχνίδι..Δεν την πατάμε ξαναΆνετα δεν ξέρω, αλλά θα την πάρουμε. Δεν θα την ισοπεδώσουμε, επειδή θα έχουμε κατά νου και τη συνέχεια.
Λαμόγια Ιταλοί πουλάνε εισητήρια σε πουτάνες χανούμια και δικους μας για 350€ . Αν ενδιαφερεται καποιος μπορει να το ψαξει αλλά υπαρχει κινδυνος να μπλοκαριστουν απ την ΟΥΕΦΑ.
Φερμα θέλουν τα μουνιαΛαμόγια Ιταλοί πουλάνε εισητήρια σε πουτάνες χανούμια και δικους μας για 350€ . Αν ενδιαφερεται καποιος μπορει να το ψαξει αλλά υπαρχει κινδυνος να μπλοκαριστουν απ την ΟΥΕΦΑ.
εγω πληρωσα το εισητηριο αλλα η ουφεα δεν εστειλε κανενα εισητηριο .λεει θα δωθουν πριν το παιχνιδι στην εφαρμογη του κινητου .ποια εισητηρια πουλανε ρε μαγκες ?προσεχετε τα λεφτα σας ρεΦερμα θέλουν τα μουνια
εγω πληρωσα το εισητηριο αλλα η ουφεα δεν εστειλε κανενα εισητηριο .λεει θα δωθουν πριν το παιχνιδι στην εφαρμογη του κινητου .ποια εισητηρια πουλανε ρε μαγκες ?προσεχετε τα λεφτα σας ρε
ααααα οκ .ναι βαζεις ενα κωδικο που σου δινουν εχεις δικιο .Θα σου απαντησω εγω που ρωτησα. Η Φιορεντινα εδωσε 4 μερες προτεραιοτητα στους κατοχους διαρκειας και απο την περασμένη Παρασκευη μπορει να αγοράσει οποιος θέλει εισιτήριο αρκεί να έχει καρτα μέλους της Φιορεντινα . Με την καρτα μελους και τα στοιχεια μπαινουν στο σαιτ της Φιορεντινα και παιρνουν εναν κωδικο με τον οποιο ακολουθως μπαινουν στο σαιτ της ΟΥΕΦΑ και αγοραζουν εισιτηριο. Αυτο τον κωδικο πουλάνε.