Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.039
- Πόντοι
- 6.536
ακομα πιστεω Φατιχαρο και ας εφυγε![]()

ακομα πιστεω Φατιχαρο και ας εφυγε![]()
Και λίγα είπα...
Κάποιοι περίεργοι δικοί μας τον είχαν και άβαταρ...
![]()
αλαφουζο πουλο, συμφωνω.... αλλα μετα ποιος;; εχει δειξει καποιος οτι αν τα παρατησει ο μαλακας, μπαινει την επομενη μερα η παμε σε διοικηση πρωτοδικειου;; και θα παιζουμε με οτι επαιζε η κουλα;; τον σιχαινομαι για πολλους λογους, οχι μονο για την ομαδα, αλλα αν φυγει το σκουπιδη ξερει κανεις τι ακολουθει;;διαπιστώσεις κάνουμε !!
Αν δεν γίνει πράξη το "αλαφούζο πούλο" τίποτα δεν αλλάζει
να φύγει χτες ...αλαφουζο πουλο, συμφωνω.... αλλα μετα ποιος;; εχει δειξει καποιος οτι αν τα παρατησει ο μαλακας, μπαινει την επομενη μερα η παμε σε διοικηση πρωτοδικειου;; και θα παιζουμε με οτι επαιζε η κουλα;; τον σιχαινομαι για πολλους λογους, οχι μονο για την ομαδα, αλλα αν φυγει το σκουπιδη ξερει κανεις τι ακολουθει;;
μακαρι... αλλα που ειναι;;να φύγει χτες ...
οι λύσεις υπάρχουν φίλε
σου έχει γίνει εμμονή ο μόνος επώνυμος στην Ελλάδα που τιμά το παντελόνι που φορά...Γιαννακόπουλος: «Δεν έχω δεδομένα στο κινητό μου, βρείτε άλλον τρόπο για ταυτοποίηση!» (vid) | NewsPAO Νέα Ειδήσεις
Δίκιο έχει ο πρόεδρος σας ....
Διαβάζω πράσινη ...τελικά λέτε να είμαι κρυφοβσζελος
Που είμαι ο non binarακης Μαξιμιλιανό ;
αλαφουζο πουλο, συμφωνω.... αλλα μετα ποιος;; εχει δειξει καποιος οτι αν τα παρατησει ο μαλακας, μπαινει την επομενη μερα η παμε σε διοικηση πρωτοδικειου;; και θα παιζουμε με οτι επαιζε η κουλα;; τον σιχαινομαι για πολλους λογους, οχι μονο για την ομαδα, αλλα αν φυγει το σκουπιδη ξερει κανεις τι ακολουθει;;
Φρύδια βγες μέσα από τον Κόσκαμ...μακαρι... αλλα που ειναι;;
αυτο πιστευω κ εγω. μεχρι να γινει το γηπεδο ΔΕΝ υπαρχει περιπτοση να δωσει την ομαδα, μετα θα πει να η ομαδα , να νεο γηπεδο, τοσα θελω ...Φρύδια βγες μέσα από τον Κόσκαμ...
Ποιος να παρατήσει,που ζεις ρε μάν....
Η ομάδα δεν πωλείται....
Εκεί ασάλιωτα....
Μέχρι να μπούμε γήπεδο,θα παρουσιαστεί ο Ελ Σίντ μετά.....
![]()
Κρυφοπούστης είσαι....Γιαννακόπουλος: «Δεν έχω δεδομένα στο κινητό μου, βρείτε άλλον τρόπο για ταυτοποίηση!» (vid) | NewsPAO Νέα Ειδήσεις
Δίκιο έχει ο πρόεδρος σας ....
Διαβάζω πράσινη ...τελικά λέτε να είμαι κρυφοβσζελος
Που είμαι ο non binarακης Μαξιμιλιανό ;
Μπράβο που και που λες και τιποτα σωστό, όταν δεν εισαι σουραςβλέπεις να γκρινιάζω για κανέναν παίκτη ? είδαν φως και μπήκαν αυθαίρετα ?
προσωπικά να ξες ποτέ δεν έχω βρίσει παίκτη της ομάδας μου (κανά καντήλι ναί)
πολύ περισσότερο παίκτες της αντίπαλης ομάδας
Προέδρους κ εξαπτέρυγα ναί !!!
Δεν είναι βρισιά να πείς '' ο τάδε παίκτης είναι παλτό ή συντ/χος" ή ότι θέλουμε 5-6 νέους παίκτες ποιοτικότερους από τους ήδη υπάρχοντες
Μια χαρά γνωρίζουμε εμείς οι πραγματικοίεπιστήμονες οπαδοί ποιός είναι ο καλός παίκτης κ προπονητής
Για σένα είχα πεί αυτούς που είδα , Κάρμο Ροντινέι Τσικίνιο και όταν ψαχνόσουν τι θα σου βγεί ο νέος προπονητής ,είχα πεί πως είναι μπόμπα !!!!
Όταν είχες κάτι μισθοφόρους ούτε καν στιγμιότυπα δικά σας δεν έβλεπα!!
Επίσης ο Αποστολόπουλος είναι ΛΑΧΕΙΟ !!!! παιχτούρα !!!
Σαν οπαδός που αγαπάω την ομάδα μου θα την στηρίξω με όποιους αθλητές-προπονητές πορεύεται ,δεν γίνεται αλλιώς ..
Όμως την ρίζα του κακού την ξέρουμε ...
Δεν υπάρχει περίπτωσει να πουλήσει την ομάδα η οικογένεια.αυτο πιστευω κ εγω. μεχρι να γινει το γηπεδο ΔΕΝ υπαρχει περιπτοση να δωσει την ομαδα, μετα θα πει να η ομαδα , να νεο γηπεδο, τοσα θελω ...
Εσύ κρυφό μη δυαδικό αντικείμενοΚρυφοπούστης είσαι....
Μπούστης δεν είμαι πάντως....Εσύ κρυφό μη δυαδικό αντικείμενο![]()
Τι τσιμπησες?Μπούστης δεν είμαι πάντως....
![]()
Κινόα με αβοκάντο και χυμό από 5 φρούτα...Τι τσιμπησες?
Ναι καργαΠόρτερ πως τον βλέπετε?
Αέρινος παίκτης...
Θα είναι όκ ή θα μπει καμμιά μέρα με καμμιά καραμπίνα στο Mall να καθαρίσει κόσμο?
![]()