Νομίζω ότι είναι ο παλιός χώρος του body free. Επαναδραστηριοποιήθηκε ο Νίκος; Απ' ότι μου είχε πει, είχε συνταξιοδοτηθεί και τα είχε παρατήσει, επανήλθε; Ας το τσεκάρουμε...Η τύπισσα πάντως, το είπε καλά "το ποίημα" και οι βυζάρες, βυζάρες!Δεν ξέρω φίλε αλλα μου πέταξε μια διαφήμιση
Video
www.facebook.com
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Που βρίσκεται αυτό; Περιοχή, διεύθυνση;Καλησπέρα μάγκες. Από περιέργεια επικοινώνησα με το more massage μέσω εφαρμογής. Μου έστειλαν σε φωτο τις κοπέλες, μουναρες.. και μόνοι τους μου είπαν για έξτρα υπηρεσίες....κάποιες πανε μέχρι φουλ...δεν ξέρω μου φάνηκε πολυ καλο για να είναι αληθινό. Δεν ξερω αν κάποιος φίλος πήρε καμία από εκεί?
Αφού άνοιξε και παράρτημα, καλά πάνε οι δουλειε΄ς...Είδα άνοιξε το Luxury της Θεσσαλoνικης παραρτημα στις Σέρρες. Ξέρουμε τι κοριτσια δουλεύουν εχει παει κανεις?
Κανουν βαρδια κοριτσια απ'το καταστημα της Θεσσαλονικης εκει?
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Αφου πυροβολησεις συνεχιζει ακαθεκτη ...!!!Η τύπισσα πάντως, το είπε καλά "το ποίημα" και οι βυζάρες, βυζάρες!
Αντε πολλα εγραψα και σημερα..μετα το Πασχα παλι

δυο μερες παιρνω τηλεφωνο massagio για αννυ και δεν μπορω να βρω ραντεβου....παει το δωρο πασχα![]()
Φίλε από ότι είπαν είναι fake. Δλδ άλλες κοπέλες ζητάς άλλες έρχονται, Δεν έχουν δικό τους χώρο Μόνο για έξω πάνε, σπίτι ξενοδοχείό. Μακρυά παντωςΠου βρίσκεται αυτό; Περιοχή, διεύθυνση;
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
Πλουσιος ΟΧΙ αλλα κατι εχω ναιΕχεις μπολικο χρημα τυπε ε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ανδριαννα ηλικια φιλε περιπου ; θελω που και που ξανθο με στηθοςΕπισκεψη στο massagio σημερα ηθελα αννυ αλλα δεν ειχε φτασει ακομα παρουσες χαρα ανδριαννα και ισμηνη. Ανδριαννα ξανθια με λιγα παραπανω κιλα μεγαλο στηθος πολυ εκφυλα βαμμενη χαρα ηταν πισω απο το γραφειο αλλα μαλλον αρκετα παραπανω κιλα για τα γουστα μου με συμπαθητικο προσωπο. Επιλεχθηκε η ισμηνη αδυνατη με πεταχτο κωλο και ωραιο στηθος. Μασαζ απλα χαλαρωτικο εμενα μου αρεσει στα του αγωνα ξερει το εργο οχι κατι το τρελο αλλα μια χαρα αποδοση για να φυγεις ελφρυτερος και χαλαρος.
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
πηγες εριξες χρημα σε αυτην ; αυτη παιζει να ειναι και 60Νομίζω ότι είναι ο παλιός χώρος του body free. Επαναδραστηριοποιήθηκε ο Νίκος; Απ' ότι μου είχε πει, είχε συνταξιοδοτηθεί και τα είχε παρατήσει, επανήλθε; Ας το τσεκάρουμε...Η τύπισσα πάντως, το είπε καλά "το ποίημα" και οι βυζάρες, βυζάρες!
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
μεγαλοκοπελλα με αρκετα χιλιομετραΠλουσιος ΟΧΙ αλλα κατι εχω ναι
Ανδριαννα ηλικια φιλε περιπου ; θελω που και που ξανθο με στηθος
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
μακριαααααααααααααα τετοιες εχω και δωρεαν ! ΜΙΚΡΑ θελω μικρουλιαμεγαλοκοπελλα με αρκετα χιλιομετρα
Είχα μία σχετική επιφύλαξη, γι' αυτό σε ρώτησα για να το τσεκάρω καλύτερα! Οκ, ευχαριστώ για την ενημέρωση! Η βυζαρού ξανθιά με "΄ψήνει" για επίσκεψη στο body free! Θα υπάρξει όπως πάντα, σχετική ενημέρωση, όταν γίνει η επίσκεψη! Στα προσεχώς!...Φίλε από ότι είπαν είναι fake. Δλδ άλλες κοπέλες ζητάς άλλες έρχονται, Δεν έχουν δικό τους χώρο Μόνο για έξω πάνε, σπίτι ξενοδοχείό. Μακρυά παντως
Αξίζει δηλ. μία δοκιμή! Εντάξει, ήμουν πελάτης του Νίκου για αρκετά χρόνια (όταν ήταν εκεί το μανάρι, η Στεφανία), θα κάνω καμία "καταδρομική"...Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, σου εύχομαι με υγεία!...Αφου πυροβολησεις συνεχιζει ακαθεκτη ...!!!
Αντε πολλα εγραψα και σημερα..μετα το Πασχα παλι
Πρώτη φορά την είδα, στο βίντεο! Δεν την ξέρω! Είναι κανα καινούριο "φυντάνι" του Νίκου; Μία δοκιμή από κοντά, θα με πείσει, αν αξίζει ή όχι...πηγες εριξες χρημα σε αυτην ; αυτη παιζει να ειναι και 60
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Μαλιστα δηλαδη εχεις χρημα και ασχολησε με τα μασαζ και ποια μασαζ κιολας της Θεσσαλονικης οκ τ ακουσαμε κι αυτοΠλουσιος ΟΧΙ αλλα κατι εχω ναι
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
με ολα φιλε οχι μονο μασαζ-βασικες εχω 2 φοιτητ αλλα θελω και αλλες πολλες δεν μου φτανουν . Στα 50 το παλαμαρι θελει πολλα πιπινια τι να κανουμεΜαλιστα δηλαδη εχεις χρημα και ασχολησε με τα μασαζ και ποια μασαζ κιολας της Θεσσαλονικης οκ τ ακουσαμε κι αυτο
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
με ολα φιλε οχι μονο μασαζ-βασικες εχω 2 φοιτητ αλλα θελω και αλλες πολλες δεν μου φτανουν . Στα 50 το παλαμαρι θελει πολλα πιπινια τι να κανουμε

Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
και εσυ που ξερεις με ποιες πολεις ασχολουμαι μωρε γαλοτσα ; οτι ναΜαλιστα δηλαδη εχεις χρημα και ασχολησε με τα μασαζ και ποια μασαζ κιολας της Θεσσαλονικης οκ τ ακουσαμε κι αυτο
ουτε καν με εχεις δει ουτε θα με δεις ΠΟΤΕ γιατι πας εκει που δεν παω.
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.973
- Πόντοι
- 3.936
Δεν περιγραφω αλλοκαι εσυ που ξερεις με ποιες πολεις ασχολουμαι μωρε γαλοτσα ; οτι να
ουτε καν με εχεις δει ουτε θα με δεις ΠΟΤΕ γιατι πας εκει που δεν παω.

Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
δεν σε συμφερει φιλε-εγω παω στα πριβε -δεν μπρορεις να με δεις εκει που πας. και οι ερωτησεις που κανω ειναι για συγκεκριμενους λογους .Δεν περιγραφω αλλο![]()
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.505
- Πόντοι
- 7.636
pm, ελα δώσε τηλ, να ξεκινήσω παιχνίδι αγορίνα.φιλε εγω εχω χρημα και μου εφαγε...αν εχεις κανα ταληρο χιλιαρικα πανε να στα φαει-εμεις στην παρεα μου δεν μασαμε δινουμε αλλα να ξερεις ο Δημητρακης τα τρωει ολα οχι αυτη !
Η Μαρια πληρωνεται σε ειδος -της αρεσει η τσαπου !!!
Διαγραμμένο μέλος 231264
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2023
- Like
- 976
- Πόντοι
- 86
της Μαριας το τηλεφωνο θελεις ; θα σου φαει πολλλα λεφτα σκεψου το ξαναpm, ελα δώσε τηλ, να ξεκινήσω παιχνίδι αγορίνα.