james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.154
- Πόντοι
- 2.306
Τώρα ξενέρωσαΠαντρεμένος με δυο κόρες ήταν
Τώρα ξενέρωσαΠαντρεμένος με δυο κόρες ήταν
Αυτό που με σοκάρει είναι ότι εκτός από γερασμένος δεν έδειχνε να έχει κάτι παθολογικό, ο άνθρωπος μια χαρά περπατούσε
Τουλάχιστον δέκα μήνες αλλά δεν παρατήρησα κάτι το μόνο που με προβλημάτισε ήταν ότι σταμάτησε να έρχεται στο καφέ αλλά δεν το έψαξα παραπάνωΠοσο καιρό είχες να τον δεις;Ο αδερφός του έγραψε ότι 14 μήνες είχε θέμα
Κατα κάποιον τρόπο μας μεγάλωσε άρα ήμασταν παιδιά του τηρουμένων των αναλογιών.Τώρα τύπε, η γνώμη μου για αυτόν ανέβηκε δέκα σκαλιά παραπάνω.
Και πούτσα του που δεν είχε παιδιά δηλαδή.
Η μνήμη του θα ζει μέσα από όλους εμάς που τον γνωρίσαμε μέσω της δουλειάς του.
Κατα κάποιον τρόπο μας μεγάλωσε άρα ήμασταν παιδιά του τηρουμένων των αναλογιών.
Είσαι νέος τύπε εμείς γεροντιαΕγώ μεγάλωσα με Γεωργίου κι αποδυτηριάκια τύπε
Εγώ με Σπορ του Βορρά και Μπούζα .Εγώ μεγάλωσα με Γεωργίου κι αποδυτηριάκια τύπε
Τα γεροντια διαβάζουν εφημερίδες...Είσαι νέος τύπε εμείς γεροντια
Πιτσιρικάς όταν ήμουν από αθλητικές εφημερίδες μόνο αθλητική ηχώ και φως υπήρχανΤα γεροντια διαβάζουν εφημερίδες...
Πέρα από την πλάκα,το να διαβάζεις εφημερίδες έδειχνε ότι κάνεις κάτι ανδρικό,ότι μεγάλωσες...τώρα πεντάχρονα παίζουν με κινητό και κάνουν δέκα λάθη σε δύο γραμμές κειμένου....και νιώθουν περήφανοι οι δυστυχείς γονείς. . .
κι ούτε χρειάζονται άλλες...Πιτσιρικάς όταν ήμουν από αθλητικές εφημερίδες μόνο αθλητική ηχώ και φως υπήρχαν
Σεφτελή εννοείς.Εγώ με Σπορ του Βορρά και Μπούζα .
Όμως σεβομουν τον Φίλαθλο γιατί δεν ήταν ξεκάθαρα οπαδική εφημερίδα .
Δεν βλέπαμε τον Γεωργίου τότε στην τηλεόραση αλλά Θεοδωρακόπουλο,Συρίγο και Σεφερλή...και Δεληγιάννη.
Φυσικά βλέπαμε Αθλητική Κυριακή ...αγαπημένα τα σκίτσα που προλόγιζαν τους αγώνες Α'Εθνικης.
Σεφτελη,σωστά!Σεφτελή εννοείς.
Σεφερλή ευτυχώς δε βλέπαμε.
Τι να πούμε εμείς οι Βόρειοι που έχουμε μόνο μια τώρα....κι ούτε χρειάζονται άλλες...
Τι να πούμε εμείς οι Βόρειοι που έχουμε μόνο μια τώρα....
Εσείς έχετεποικιλιαμαλακία .
καλο κατευοδιο στην κυρια Αννα,«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Αξέχαστες οι ερμηνείες της στη «Μαντάμ Σουσού», τις «Τρεις Χάριτες» και το «Ντόλτσε Βίτα»www.pronews.gr
Καλό της ταξίδι..«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών η ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου
Αξέχαστες οι ερμηνείες της στη «Μαντάμ Σουσού», τις «Τρεις Χάριτες» και το «Ντόλτσε Βίτα»www.pronews.gr