Επαναλαμβάνουμε τα ίδια νομίζω....
εμμένω στο ότι εσένα δεν σου κοστίζει τίποτα να κάνεις delete (για τον οποιονδήποτε άνθρωπο) ενώ στον άλλον μπορεί να στοιχίζει και κάτι παραπάνω το να ασχολείσαι μαζί του.
Σκέψου μόνο και απάντα ειλικρινά στον εαυτό σου το εξής : πως θα σου φαινόταν να μάθαιναν όλοι στον κύκλο σου ότι πηγαίνεις με εκδιδόμενες....τι τους ζητάς και τι πληρώνεις...
και μετά ενώ εσύ έκανες οικογένεια ο κύκλος σου να συνεχίζει να σε σχολιάζει ως ''πουτανιάρη'' και να ασχολείται με αυτό λες και είναι οι κατίνες στα μπαλκόνια του χωριού?
Θα το έβλεπες με την ίδια ψυχραιμία? Και αν ναι...γιατί δεν ανακοινώνεις το χόμπι σου σε όλο τον κύκλο σου?
Σαν να λέμε ένα πράγμα,
Ναι οκ, έκανα ένα λάθος στην ζωή μου και σκότωσα την πρώην μου. Αλλά τώρα έχω αλλάξει μυαλά και δεν μου αξίζει να είμαι φυλακή διότι έχω αλλάξει σαν άνθρωπος.
το να σκωτώσεις κάποιον δεν είναι το ίδιο με το να τον παίρνεις από όλες τις τρύπες και να προωθείς τα γαμίσια σαν τρόπο ζωής, αλλά το να αγριεύεις κιόλας σε ανθρώπους που σε στήριξαν σε ένα στάδιο της ζωής σου που το χρειαζόσουνα (διαφορετικά δεν θα υπήρχε βιοπορισμός) είναι το λιγότερο ανήθικο.
Δεν μπορεί μια γυναίκα που έχει κάνει όλα τα ξεκολιαριλίκια μπροστά στο φακό να θυμώνει όταν ακόμα το υλικό της πουλιέται ακόμα στο ίντερνετ.
έχει γυριστεί παλία το υλικό και πωλείται εν άγνια της; Ας κάνει μύνηση και ας το κλείσει. απλά πράγματα.
Αλλά όχι, τότε ήθελα να με ξέρεται και να με ονειρεύεσται γιατί έτσι έβγαινε το χρήμα. Τώρα όμως θέλω να με βλέπεται σαν παρθένα.
το ανθρώπινο είδος έφτασε εδώ που έφτασε διότι ασκεί κρίσει κάθε μέρα. Ασκείς κρίση όταν ξυπνάς το πρωί για να πας στην δουλειά σου. ασκείς κρίση όταν δεν περνάς το κόκκινο, ασκείς κρίση όταν λες "δεν θα αράξω στον καναπέ θα πάω γυμναστήριο".
Και έρχεται η κάθε THOT (that hoe over there) και σου λέει, "δεν μπορείς να με κρίνεις"
Μια χαρά θα κρίνω και θα με κρίνουν όλοι. δεν μπορείς να το αντέξεις; too bad, live with it. Είσαι καλός άνθρωπος και έξω καρδιά και δεν σου αξίζει να σε βλέπουν σαν μία παρτόλα; so what; όταν προωθούσες αυτόν το τρόπο ζωής ήταν καλά.