Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.099
- Πόντοι
- 1.436
Γνωρίζω την Βάσια 17 χρόνια. Είμαι πελάτης της στην Βαλαωρίτου αλλά ποτέ δεν έχω γράψει κάτι σχετικό γιατί πολύ απλά εκείνη μου το ζήτησε γιατί θέλει να κρατάει χαμηλούς τόνους. Σχολιάζω όμως τώρα γιατί γράφτηκαν κάποιες ανακρίβειες. Για μένα η Βάσια ούτε λαμόγιο είναι Ούτε πάει να φάει τον πελάτη και είναι από τις λίγες γυναίκες εργοδότριες που σέβονται τόσο πολύ τόσο τον πελάτη αλλά κυρίως τις κοπέλες. Αναφορικά με τα παράπονα για μηνύματα που στέλνει όχι τα συγκεκριμένα γενικά έχω να πω το εξής. Το 2014 είχε μαλώσει μπροστά μου με την τότε συναίτερο της την νίκη Η οποία έστελνε σωρηδόν μηνύματα σε όλους ,του τύπου ήρθαν δύο καινούριες κοπέλες ήρθε μία καλή αδιαφορώντας για το τι θα μπορούσε να προκαλέσει. Η δε Βάσια στέλνει σε έναν στενό κύκλο φίλων – πελατών της από τους οποίους έχει πάρει το ελεύθερο και μάλιστα Εμένα όσες φορές μου έχει στείλει το στέλνει όπως φαίνεται και στην φωτογραφία στο screenshot
που επισυνάπτω με έναν κωδικοποιημένο τρόπο. Μάλιστα στο Viber της εμφανίζονται ανδρικά ρούχα προς αποφυγή δημιουργίας παρεξηγήσεων. Ούτε κολλητός της είμαι ούτε εκδούλευση κάνω. Όσοι με ξέρετε προσωπικά αλλά και όσοι Διαβάζετε αυτά που γράφω καταλαβαίνετε οτι δεν είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο οπότε αν είχε υποπέσει στην αντίληψή μου τέτοια συμπεριφορά από την Βάσια θα ήμουν ο πρώτος που θα την έστηνα στον τοίχο. Πραγματικά δεν ξέρω το λόγο για τον οποίον έγινε αρχικά η επίθεση στην Βάσια με συμπλήρωμα 3 4 άλλους. Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να αντιπαρατεθώ με κανέναν
Εγω όφειλα να καταθέσω την προσωπική μου γνώμη και εμπειρία
ΥΓ : (Άσχετο με το μήνυμα μου)
Πηγαίνω σε μασάζ από το 1995 και θεωρώ την Δώρα αν όχι την πιο ωραία γυναίκα που έχω συναντήσει στο χώρο μέσα στις 3 4 ωραιότερες.
Και πραγματικά είναι από 2% των Επαγγελματιών γυναικών οι οποίες κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα γιατί απολαμβάνει το σεξ…
που επισυνάπτω με έναν κωδικοποιημένο τρόπο. Μάλιστα στο Viber της εμφανίζονται ανδρικά ρούχα προς αποφυγή δημιουργίας παρεξηγήσεων. Ούτε κολλητός της είμαι ούτε εκδούλευση κάνω. Όσοι με ξέρετε προσωπικά αλλά και όσοι Διαβάζετε αυτά που γράφω καταλαβαίνετε οτι δεν είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο οπότε αν είχε υποπέσει στην αντίληψή μου τέτοια συμπεριφορά από την Βάσια θα ήμουν ο πρώτος που θα την έστηνα στον τοίχο. Πραγματικά δεν ξέρω το λόγο για τον οποίον έγινε αρχικά η επίθεση στην Βάσια με συμπλήρωμα 3 4 άλλους. Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να αντιπαρατεθώ με κανέναν
Εγω όφειλα να καταθέσω την προσωπική μου γνώμη και εμπειρία
ΥΓ : (Άσχετο με το μήνυμα μου)
Πηγαίνω σε μασάζ από το 1995 και θεωρώ την Δώρα αν όχι την πιο ωραία γυναίκα που έχω συναντήσει στο χώρο μέσα στις 3 4 ωραιότερες.
Και πραγματικά είναι από 2% των Επαγγελματιών γυναικών οι οποίες κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα γιατί απολαμβάνει το σεξ…
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση: