Troublemaker_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 16
- Like
- 5.085
- Πόντοι
- 1.436
Εγω είπα που έμενεΕγώ την είχα πηδηξει δυο φορες σε διαμέρισμα στην Αισώπου.
Εγω είπα που έμενεΕγώ την είχα πηδηξει δυο φορες σε διαμέρισμα στην Αισώπου.
από ότι φαίνεται η Μαρία η Βουλγάρα έχει πάει στο Νταμες, για εκεί είναι μάλλον η αγγελία.https://www.car.gr/jobs/view/41101980-masaz#modal μόλις την βρήκα έχει κανείς εμπειρία ?
Η Σάσα που δουλεύει φίλε? Γνωρίζεις τίποτα?από ότι φαίνεται η Μαρία η Βουλγάρα έχει πάει στο Νταμες, για εκεί είναι μάλλον η αγγελία.
![]()
1 και 1δωρο ! Διαλέγεις κοπέλα!
..Στον χώρο μας ...η στον δικό σου. Έχουμε χώρο στο κέντρο και στην β Όλγας!! Σε περιμένουμε να νιώσουμε ο ένας τον άλλο! Κάνουμε υπέροχο πρόγραμμα που θα σε τρελάνει...με 2 κοπέλες μαζί 90! Είμαστε πολλές κοπέλες καθημερινά. ...και κάνουμε εξαιρετικό πρόγραμμα Κάλεσε με για να κλείσεις ένα...kanesex.com
Δεν ξέρω καμία Σασα, δεν μπορώ να σε βοηθησω.Η Σάσα που δουλεύει φίλε? Γνωρίζεις τίποτα?
Κίνηση marketing, λέγεται αυτό! Σου λέει, είναι ιστότοπος για άνδρες (αυτοκίνητα) κάτσε να διαφημίσω τη...πραμάτειά μου!στο car gr ρε φίλε;; χαχαχα
Μα την Ισμηνη που ειναι ομορφη αδυνατη μικροσωμη κτλ κτλ την ξερω απο κοντα, εχω περασει μαζι της! Δεν λεω οτι βαζουν καποια παραπλανητικη φωτο απλα θελω να ξερω αν υπαρχει ακομα αυτη που ξερω η οχιΛογικά βάζουν ότι να ναι στα στορι. Μην τα πιστεύεις και πολύ. Τις ευαωμες τις δείχνει πιο αδύνατες και από την Άννυ σε κάποια
τελευταια στο dames την ειχα πετυχειΗ Σάσα που δουλεύει φίλε? Γνωρίζεις τίποτα?
Ναι. Υπάρχει. Εγώ σε λέω μην πιστεύεις Τία φωτό που βάζουν. Σε οποιοδήποτε κατάστημα. Στο luxury τελευταία ξεκίνησε να ανεβάζουν κάποιες ψεύτικες φωτογραφίες που κάνουν μπαμ κιόλαςΜα την Ισμηνη που ειναι ομορφη αδυνατη μικροσωμη κτλ κτλ την ξερω απο κοντα, εχω περασει μαζι της! Δεν λεω οτι βαζουν καποια παραπλανητικη φωτο απλα θελω να ξερω αν υπαρχει ακομα αυτη που ξερω η οχι
Δεν είπα για την συγκεκριμένη που είπε ο φίλος στο car..Ήταν μια Εύοσμο Ελληνίδα αυτή και δούλευε μόνη τής....Ναι έχει αρκετούς μαλακες που απόκαταστουν τα κορίτσια.
Παπατζα βέβαια ο φίλος σου γιατί αυτή έχει και Βούλγαρο αγαπητικό οπότε μάλλον στην χούφτα του της τα έδινε ..
Αλλά όλες οι παλιές πουτανες από μπουρδέλα ,στριπ,Κολ γκερλ κτλ ..αφού έλιωσαν το σασμάν στα γαμησια βρήκαν και τον τυχερό που τις αποκατέστησε.
Ναι. Ήταν τη ΔευτέραΗ Ιριδα είναι ακόμα στο Crystal?
Ελπίζω να μην έπεσε στην τρελαμενη.Δεν είπα για την συγκεκριμένη που είπε ο φίλος στο car..Ήταν μια Εύοσμο Ελληνίδα αυτή και δούλευε μόνη τής....
η ευα στην βανα ήταν μια μελαχρινή λίγο γεματούλα με μελαμψό δέρμα αυτήν λεςΚαλησπέρα σε όλους. Πριν μέρες πέρασα από λουξουρι με την Εύα. Παλιά γνώριμη από την Βάνα. Επικοινωνία τέλεια!Σωματακι μινιόν, μόνη παραφωνία το μικρούλι αλλά ευαίσθητο στήθος. Σε διαβάζει και ξέρει να σε διεγείρει στο έπακρο. Πολλααααα .....υποσχόμενη. Καλές Καλές σε όλους.
Ήταν λίγο από ότι συζητούσαμε.... 2 μήνες κράτησε τα πάρε δώσε μαζί της....Ελπίζω να μην έπεσε στην τρελαμενη.![]()
Δουλεύει ναι στο dames ,αν λέμε την ξανθιά με τ αγορέ μαλλί,ρωσιδαΔεν ξέρω καμία Σασα, δεν μπορώ να σε βοηθησω.
Κρίστιη ευα στην βανα ήταν μια μελαχρινή λίγο γεματούλα με μελαμψό δέρμα αυτήν λες