Νέα

Νεκρός 25χρονος σε συμπλοκή οπαδών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 921
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
πρεπει να σαι πολυ χαζος ή υπαλληλος για να μην καταλαβαινεις τι σημαινει

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
38
Πόντοι
166
Δεν είχα αντίθετη άποψη για το αν θα ήταν ''καποιοι'' υπάλληλοι του Σωκράτη.

ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ.

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ο Γ.Καραιβαζ μολις ειπε στον ΑΝΤ1 οτι απο τους 13 συλληφθέντες οι 2 ειναι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Αυτα για όσους αμφισβήτησαν τα γραφόμενα μου..
μπραβο ρε συ τσακαλι το βρηκες παλι το θεμα
εσυ εισαι σιγουρος οτι ειναι ετσι τα πραγματα?επισης εισαι σιγουρος για το αν συμμετειχαν στα επεισοδια ή οχι??πως μπορει ρε να βγαινει ο καθενας κ να λεει οτι θελει???
αλλα κ να ειναι αληθεια (που εγω δεν εχω ακουσει κατι τετοιο)τι παει να πει??

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Δεν είχα αντίθετη άποψη για το αν θα ήταν ''καποιοι'' υπάλληλοι του Σωκράτη.

ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ.
ειδες που παλι στον οπαδισμο το πας???τελικα ρε φιλε δεν αξιζει να ασχολουμαι
καλα κανω κ ειρωνευομαι τους ασχετους...
αλλα ρε φιλε νταρκ ξερεις κατι?αν οντως ειχες φαει πακετο σε γηπεδο,θα το καταλαβαινες τι σημαινει να χανετε καποιος.
αλλα βεβαια ολοι πισω απ το pc ειμαστε οτι ονειρευομαστε..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ειδες που παλι στον οπαδισμο το πας???τελικα ρε φιλε δεν αξιζει να ασχολουμαι
καλα κανω κ ειρωνευομαι τους ασχετους...
αλλα ρε φιλε νταρκ ξερεις κατι?αν οντως ειχες φαει πακετο σε γηπεδο,θα το καταλαβαινες τι σημαινει να χανετε καποιος.
αλλα βεβαια ολοι πισω απ το pc ειμαστε οτι ονειρευομαστε..
θα συνφωνουσα μαζι σου αν εβλεπα τον κοκκαλη να κανει πραγματικες κινησεις εναντιον της βιας και των αληταραδων!!!!
και δεν το παει οπαδικα ο dark!!την αληθεια λεει οπως την ξερει ολος ο κοσμος!!οτι οι οργανωμενοι του οσφπ(οχι ολοι οχι εσυ ο αλεξ ....)χρηματοδοτουντε απο τον κοκκαλη!!! δεν βλεπω που κανει λαθος ο dark!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
16
θα συνφωνουσα μαζι σου αν εβλεπα τον κοκκαλη να κανει πραγματικες κινησεις εναντιον της βιας και των αληταραδων!!!!
και δεν το παει οπαδικα ο dark!!την αληθεια λεει οπως την ξερει ολος ο κοσμος!!οτι οι οργανωμενοι του οσφπ(οχι ολοι οχι εσυ ο αλεξ ....)χρηματοδοτουντε απο τον κοκκαλη!!! δεν βλεπω που κανει λαθος ο dark!!

τόση ώρα μιλάμε και λέμε συμφωνώντας οι περισσότεροι να μην το συγκεκριμενοποιήσουμε με βάση της ομάδες (ολυμπιακός η πάο ) γιατί σαν ομάδες δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα επεισόδια ,δεν παίζει κανένα ρόλο αν αυτοί που τα διέπραξαν και έκαναν αυτές τις πράξεις ήταν ολυμπιακοι παναθηναικοι αεκτζιδες παοκτζιδες η δοξοβυρωνιοτες και τώρα λέμε τι? Ότι δουλευαν καποιοι από αυτους (2) στον Ολυμπιακο ε και? Αν δουλευαν στον ΟΤΕ τι θα σημαινε? Ο ΟΤΕ προαγει την βια? Δεν μπορω να σας καταλαβω η μαλλον μπορω ΟΛΟΙ που γραφεται στο θρεντ είστε οπαδοί (που το παιζεται αντικειμενικοι)και παρακαλάτε ο δολοφόνος να μην άνηκε στην δική σας ομάδα αλλά στου αντίπαλου επιτυνχανοντας   έτσι στο μυαλό σας μια νίκη επί αυτού( η δικη μου ομαδα ειναι καθαρη του αλλου ειναι βρωμικη) ….
Αυτό συμβαίνει και γι αυτό το λόγο δεν ξανασχολουμαι

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
το ιδιο που θα σημαινε αν δουλευαν στην παε ΑΕΚ η παο ........

επαναλαμβανω αυτο που εγραφα ποιο πανω!!!το οτι δουλευουν στην παε οσφπ δεν χαρακτιριζει ολο τον κοσμο του οσφπ!!! αλλα χαρακτηριζει την παε και τους ιδιους!!!

jimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
1.082
Πόντοι
206
προτεινω να κλειδωθει το θεμα γιατι παλι θα πλακωθουμε...

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
καντε οτι θελετε Mods καποιοι δυστηχως δεν καταλαβαινουν..εγω παντως δεν ξανασχολουμαι με το θεμα..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
38
Πόντοι
166
Οι γαύροι εδώ μέσα,όταν δεν έχουν τι να πουν γιατί δεν τους συμφέρει κάτι,κάνουν πάντα αυτό που ξέρουν σε όλους της την ζωή:ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ....& πάντα εδώ νέσα ρίχνουν το μπαλάκι στους mods,κρύβοντας την λεκτική τους ανυπαρξία πίσω από τα παντελόνια των mods.
ʼντε για να σας βοηθήσω κ εγώ γιατί έχετε σαστίσει κ τα έχετε χάσει:KΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟΙ MODS,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
megantoine αυτον που πιασανε για το πουλμαν του παναθηναικου στο μπασκετ δουλευε στην ιντρακομ το ξεχασες και αυτο?τυχαια ειναι ολα αυτα ?καλες οι ομαδες αλλα να βλεπεται και λιγο πιο μπροστα να αναγνωριζεις και να καταδικαζεις τις μαλακιες που γινονται  απ ολες τις πλευρες

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
16
Οι γαύροι εδώ μέσα,όταν δεν έχουν τι να πουν γιατί δεν τους συμφέρει κάτι,κάνουν πάντα αυτό που ξέρουν σε όλους της την ζωή:ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ....& πάντα εδώ νέσα ρίχνουν το μπαλάκι στους mods,κρύβοντας την λεκτική τους ανυπαρξία πίσω από τα παντελόνια των mods.
ʼντε για να σας βοηθήσω κ εγώ γιατί έχετε σαστίσει κ τα έχετε χάσει:KΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟΙ MODS,ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

τόση ώρα μιλάμε και λέμε συμφωνώντας οι περισσότεροι να μην το συγκεκριμενοποιήσουμε με βάση της ομάδες (ολυμπιακός η πάο ) γιατί σαν ομάδες δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα επεισόδια ,δεν παίζει κανένα ρόλο αν αυτοί που τα διέπραξαν και έκαναν αυτές τις πράξεις ήταν ολυμπιακοι παναθηναικοι αεκτζιδες παοκτζιδες η δοξοβυρωνιοτες και τώρα λέμε τι? Ότι δουλευαν καποιοι από αυτους (2) στον Ολυμπιακο ε και? Αν δουλευαν στον ΟΤΕ τι θα σημαινε? Ο ΟΤΕ προαγει την βια? Δεν μπορω να σας καταλαβω η μαλλον μπορω ΟΛΟΙ που γραφεται στο θρεντ είστε οπαδοί (που το παιζεται αντικειμενικοι)και παρακαλάτε ο δολοφόνος να μην άνηκε στην δική σας ομάδα αλλά στου αντίπαλου επιτυνχανοντας  έτσι στο μυαλό σας μια νίκη επί αυτού( η δικη μου ομαδα ειναι καθαρη του αλλου ειναι βρωμικη) ?.
Αυτό συμβαίνει και γι αυτό το λόγο δεν ξανασχολουμαι

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
megantoine αυτον που πιασανε για το πουλμαν του παναθηναικου στο μπασκετ δουλευε στην ιντρακομ το ξεχασες και αυτο?τυχαια ειναι ολα αυτα ?καλες οι ομαδες αλλα να βλεπεται και λιγο πιο μπροστα να αναγνωριζεις και να καταδικαζεις τις μαλακιες που γινονται  απ ολες τις πλευρες
ρε μεγαλε επειδη αναφερεσε σε μενα προσωπικα θα σου απαντησω
δεν εχεισ καταλαβει καλα μου φαινεται φιλε.εγω κατακρινω,αναγνωριζω κ καταδικαζω τα επεισοδια απ ολες τις πλευρες αλλα σε τετοιο Thread ειπαμε να μην το παμε στο οπαδικο.αλλα οπως καταλαβαινεις υπαρχουν κ καποιοι οι οποιοι ειναι κολλημενοι...
γεια σου ρε μεγαλε νταρκ αρχοντα της λεκτικης ικανοτητας
εσυ κ ο κουγιας ρε μπαγασακο
σαστισα ρε φιλε,εχω ιδρωσει απ τον πανικο κ την αμηχανια,μην  φερνεις σε παρακαλω σε δυσκολη θεση
τουλαχιστον σε παραδεχομαι ομως
ειναι βαρυ το κλιμα αλλα με αυτα που γραφεις το κανεις ευχαριστο

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
33
Πόντοι
16
Μετά αναρωτιέστε ποιος φταιει για αυτά που γίνονται ...

Δεν βάζουμε μυαλό ρεεεεεεεεεεεεεεεε !
Ξεχνάτε τους μαλάκες που έβαζαν εδώ μέσα φώτος και βίντεος από αντίστοιχα επεισόδια ?
Και έλεγαν περήφανα «θυμάστε που σας γαμήσαμε τότε ?» «Θυμάστε που σας δείραμε ?» «Θυμάστε που σας μαχαιρώσαμε ?» «Θυμάστε που σας κάψαμε τα αυτοκίνητα ?» κ.ο.κ.
Τι άλλαξε από τότε ρε μάγκες ? Επειδή από κωλοφαρδία δεν είχαμε τότε θύματα και τώρα έχουμε ?

Όσο για αυτόν που περάσανε λεπίδι οι κάφροι Ολυμπιακοί το έγραψα και το ξαναγράφω: Ήταν καλύτερος από αυτούς που τον σφάξανε ? Κι αυτός για να σφάξει δεν είχε πάει εκεί ?? Επειδή δεν πρόλαβε ???

Ή μήπως η νοοτροπία (όπως φαίνεται σε 5-10 μηνύματα πιο πάνω) «εμείς είμαστε οι σωστοί, οι δίκαιοι ενώ εσείς είσαστε οι αλήτες και οι δολοφόνοι» θα δώσει λύση στο πρόβλημα ?
Τα ίδια σκατά είσαστε λοιπόν όλοι που φοράτε τις παρωπίδες που σας έχει προμηθεύσει ο «πρόεδρος» σας.

Γιατί τότε θα πω κι εγώ ότι κάθε ομάδα έχει τους φιλάθλους που την αγαπάνε πραγματικά και έχει και τους μουσταφάδες τους τραμπούκους που θέλουν ψυχιατρείο.
Τι προσπαθείτε να αποδείξετε ? Ποιος είναι λιγότερο κάφρος από τον άλλο ?? Όλοι τα ίδια σκατά είναι.
Γιατί οι Παναθηναϊκοί δεν σφάξανε τους ΑΕΚτζίδες ? Οι ΑΕΚτζίδες δεν σφάχτηκαν μεταξύ τους και ρημάξανε το πλοίο που επέστρεφαν από το Ηράκλειο ?

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αφου τα αναγνωριζεις και πολυ καλα κανεις οπως και εγω τοτε μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις τι σημαινει  οταν καποιος που ειναι υπαλληλος του ολυμπιακου η της ιντρακομ,εκτος αν εισαι 5 χρονων και τωρα ηλθες στην ελλαδα και δεν ξερεις τπτ.οποτε αν δεν ξερεις κατσε να δαβασεις και περιμενε αλλα μην εξοργιζεις τους υπολοιπους .ολα αυτα ειναι μαλακιες για χαζους ανθρωπους που νομιζουν οτι ειναι μαγκια αυτο που γινεται μην ομως το παιζετε οτι κατεβηκατε απο τον αρη ορισμενοι

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
38
Πόντοι
166
Πρωτάθλημα γιοκ για το Σ/Κ.Αναβλήθηκαν όλα τα ματς.13 Απριλίου πάλι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom